Отговори
# 165
Моето секцио е планирано за петък и искат само памперси неразпечатани и мокри кърпички.

Аз съм си заявила желание да не ми захранват бебчето с адаптирано мляко първия ден. Колко гладно ще ми го дадат не знам и дали ще плачка много, но бебенцето на моя позната така и не поиска гърдата след голямата дупка на биберона.

# 166
  • Бургас
Честито на новите мами Деси (Tsugumi) и Lat! Да са здрави и безгрижни новите бебоци и бързо и леко възстановяване на майчетата!

# 167
Голям бебевалеж имаме днеска newsm68 newsm44 newsm68 Честито и на мама Ldt да и ежива и эдрава бебораната, и  скорошно въэстановяване на мама  smile3501  love001 newsm51

# 168
  • София
Много бебета днес, супер!
Честито и на мама Lat!  bouquet

# 169
Олеее, връщам се сега от ЖК и кво да видя, още две мами - честито на Деси и Лат, много да ги радват слънцата им bouquet

# 170
Вярно днес много бебчовци. Честито на Tsugumi и Lat! много положителни емоции покрай мънчовците и бързо да се приберат в къщи Hug Hug Hug....

# 171
Lucanka, в тоя списък дето ми го дадоха от АГ освен фризолак, хората са си написали и шише с биберон 2 бр.  Mr. Green

# 172
Ще ти ги върнат ли след това, защото аз бях потресена от бибероните в Тина Киркова. Едни малки като лимонадени шишенца с един кафяв биберон отгоре.

Като бях малка с такива шишенца хранехме малките козленца.

Искат ми и 6 бутилки минерална вода за интензивното и един сок. Няма как да изпия 4 литра течност.  Предполагам, че другите са за момичетата със секцио по спешност.

Ако не искаш да ти го захранват дали ще огладнее много за 24 часа?

# 173
Ако не искаш да ти го захранват дали ще огладнее много за 24 часа?

ами аз ще си занеса моите шишета с моите дупки, пък ако щат да ми ги връщат  Laughing с риск да се мъчим после повечко с кърменето, няма да настоявам да ми държат детенцето гладно 24 часа ...  Naughty

# 174
В нашата Тина Киркова отказват собствени шишенца, а първия ден капацитета на коремчето на  бебенцето било 10 грама за деня. А и то горкинкото ще е толкова ошашавено, че се надявам да спи целия ден, после ще сме заедно в стая и ще и давам да си хапва на всеки час.

# 175
  • София
На мен пък без да ми искат ще си нося шише с биберон, че като си спомням с какви огромни дупки бяха шишетата (май на Камера бяха) в Шейново. ooooh! А съм с плоски зърна и Емко не можа да засуче веднага, затова хвърлях коластрата, а му давах АМ. Confused Но пък сега ще се въоръжа и със шише, и с течност за стерилизация, и със силиконови накрайници, пък дано не се наложи да ги ползвам. Wink

Щях да ви питам откъде намирате превръзки за родилки (че тук наоколо в аптеките няма, а в бебешкия магазин вече не зареждали, нямало ги в склада в Пловдив), но като пазарувах в Т-Маркета видях, че са заредили и такива (за пръв път виждам да зареждат такива, но баш навреме). Това го пиша, ако някоя си търси и не намира. По 5 в пакет са за 85 ст.

# 176
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Най-напред честити моми на Tsugumi и Lat! Да са ви здрави и много щастливи бебораните!  bouquet

miss_pretencia, относно инжекциите за предизвикване на раждането - на наша kali предишното раждане е било подбудено от такава и тя на няколко пъти по този повод е казвала "само на това не се навивайте" - страшно тежко и бавно е минало всичко; като се завърне от болницата (май утре се пада това Simple Smile), стига да има възможност, тя може да ти разкаже по-подробно. Аз иначе съм на същия хал като теб - до петък е наличен моят лекар, за след това ще разчитам на късмета си.

Относно храненето / нехраненето на бебето с биберон първите 24 часа след раждането, съм на мнението на Lucanka - няма да умре от глад. От друга страна, мисля си, че трябва да настоявате да ви донесат бебетата по-рано, макар и "правилата на болницата да не позволяват" - все някъде ще се получи...

# 177
  • Sofia
Честито на Лат и Деси!  bouquet

... превръзки за родилки ....По 5 в пакет са за 85 ст.
Ванче снимай плс въпросното чудо, че аз не просто не съм виждала ами и севте чувам?! Rolling Eyes newsm78
Пък т- маркета само ми пълнят пощата с брошури, а изобщо не са ми наблизо. ooooh!

# 178
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
А къде има Т-Маркет?

# 179
Честити рожби на Tsugumi и Lat!  bouquet Hug Много щастие заедно!

Ани-Бани не трябваше ли днес да я изпишат? Много кофти, че не знаем с Бабаитка и нейното бебче какво става? Sick

Аз също не виждам защо трябва да мислим дали лекарят щял да бъде натоварен или не?! Важно е нещата с раждането при нас да минат добре, в една положителна среда, а не да бъдем стресирани и изнервени...Според мен това е толкова специален момент в живота на всяка жена, че е редно всеки да се съобразява с нейните желания... Peace Laughing И явно тук трябва да се воюва за това

Общи условия

Активация на акаунт