Отговори
# 180
Честити рожби на мами Tsugumi i Lat! Много да ги нагушат от нас и по-скоро да се прибират вкъщи
Анири, благодаря. Много ще ми е интересно, само дано на Кали да и е до това. Все се надявам да не се стигне до там. И дори взех да си въобразявам, че коремката май е слязла надолу. Party
През цялата бременност все казвах, че ще родя по пътищата с колата заради дупките, неравностите и шахтите, които или стърчат или са вдълбани, ако сте забелязали. Затова хайде на път, заминавам на гости на село на свекитата за разнообразие.  bouquet

# 181
  • Sofia
Анири Т-маркет :

ж.к. Сухата река
кв. Гео Милев
ж.к. Младост
ж.к. Люлин2
ж.к. Люлин10
ж.к. Гевгелийски
ж.к. Връбница
ж.к. Красна поляна
ж.к. Обеля
кв. Дървеница

...кажи кой те интересува за по- подробен адрес. Hug

# 182
Здравейте и от мен днес  Hug

Честити бебета на Джи-джо, Краси, Деси и Лат!

Успех на всички, запътили се или влезли в родилното!

Момичета, днес видях Лидди в Майчин дом - влиза за наблюдение, а секциото и мъниците да се появят на бял свят са планирани за 5 септември! Давайте дружно да стискаме палци на близнашката двойка. Тя ви изпраща много поздрави и каза, че няма да може да пише и да чете сега, то се подразбира де Simple Smile

Целувки на всички

# 183
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири Т-маркет :

ж.к. Сухата река
кв. Гео Милев
ж.к. Младост
ж.к. Люлин2
ж.к. Люлин10
ж.к. Гевгелийски
ж.к. Връбница
ж.к. Красна поляна
ж.к. Обеля
кв. Дървеница

...кажи кой те интересува за по- подробен адрес. Hug

Леле, що райони си пуснала, а на мен ми изгрява в съзнанието единствено един червен надпис с търкало на тези магазини и нито едно местонахождение... Embarassed Mr. Green
Дървеница ми е най-близо; може и Младост, ако не те затруднявам! Hug

# 184
  • София

Ето я превръзката за родилки. За сравнение я снимах до обикновена дневна (не ежедневна!) превръзка, която пък (дневната) мисля, че е по-малка от нощните на Always, но не ми се отваряше пакета с нощни да сравня, но определено е възможно най-голяма. На мен мисля, че ще ми свърши чудесна работа първите дни, особено в болницата (като родих Емко първите дни ми бяха много силни лохииите, все имаше "течове", после понамаляха, ама се "точиха" близо 40 дни).

Който иска мога да купя (близко ми е магазина) и да се срещнем на центъра (и без това днес и утре със сигурност ще излизам да взимам Емко от градината).

# 185
Здравейте майчета! напрво не мога  ди ви изчета, много пишете а и на мен не ми остава много време Simple Smile Искам да поздравя всички нови бебчета и майките им. чета малко на диагонал и Джо-джо, Лат, Краси и Деси да са ви честити, живи и здрави малките съкровища  bouquet

ето и малко снимки на моята принцеска Преслава
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=167337

# 186
  • София
Каква е мъничка и беличка! Да ти е жива и здрава! Heart Eyes

# 187
  • София
Честито на всички мами, да са им живи и здрави бебоците и много радости да им носят!!!

# 188
  • у дома с любимите си хора
Честито на Лат и на Деси!
Ваня,аз ползвах точно такива след първото раждане и са много удобни,попиват много.Ама си ги купих тогава от аптека.Сега ми казаха от болницата нищо да не нося,освен лични принадлежности като джапанки,нощници,четка и паста за зъби.Другото от тях.Ама да видим.Да не се наложи по спешност татито да купува.
Мишенце,благодаря за поздравите.А за палците-непременно ще стискаме!То се знае!С теб сме Лидди!

# 189
  • София
Аз да се отчета набързо, вчера ходих да се тестувам. Доста почаках, ама накрая свърших работа - имах някаква реакция към 4 медикамента и лекарката ги отбеляза, така че този лист ще е важен предполагам като ме приемат за раждане.
Изписаха ми и едни таблетки, които да пия по 1 на ден 5 дни преди секцио (ако такова се наложи). Ама ако си тръгна да раждам нормално, а накрая се опре до секцио, просто не знам. Айде ако е планово, ще се знае кога ще са тия 5 дни , ама ако не е... Та се чудя сега дали и кога да ги взимам. newsm78

# 190
Здравейте майчета! напрво не мога  ди ви изчета, много пишете а и на мен не ми остава много време Simple Smile Искам да поздравя всички нови бебчета и майките им. чета малко на диагонал и Джо-джо, Лат, Краси и Деси да са ви честити, живи и здрави малките съкровища  bouquet

Само на мен ли ми отваря единствено заглавната страница на снимка бг newsm78 ?
Честито на мама Лат  bouquet
Лидди Praynig - от мен има и стиснати палци на краката дори Peace

# 191
честито на всички, които са станали майчета днес  Hug

аз днес отидох до работа да си видя всички колеги за последно преди да родя, та ме заредиха с положителни емоции и ме изпратиха с пожелания за леко раждане и хубаво и здраво бебе  Flutter

обаче като чета как много деца имат проблем с кърменето след като са захранени с АМ в родилното направо ми щръква косата Thinking
смятам в такъв случай изрично да предупредя в болницата, да ми я дават по-често, та да ми слезе по-бързо и кърмата и да си я храня аз
даже се размечтах  как ако пък три-четири дни не ми е слязла кърма да ми се случи поне да има майка в родилното, която има в излишък, та да ми кърми тя бебока докато аз вляза в час  Mr. Green и да не й дават изкуствено "мляко", ама да видим  ooooh!

# 192
samorasliche  и на мен ми отваря началната страница направо #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78
Дидка ако може пусни снимките отново с по точничко адресче МОЛЯ newsm17 newsm03

# 193
Стискаме много палци на Лиди и честито на новообебилите се мами!   bouquet
Между другото, точно се връщам от Токуда, където само за днес до тук имаха родени 5 бебета и персоналът тотално се беше сбъркал. Явно наистина е ден за бебевалеж. Wink

Щях да ви питам откъде намирате превръзки за родилки
И такова чудо ли имало? Изглежда полезно като за моя хал от първите дни, ама като не знаех, все някакви се оправих и с нормални превръзки.  Peace

А аз да се отчета, че за моя Алекс с всеки ден ми казват все по-голям срок стоене в болницата. Уж беше до петък, после до уикенда, а днес ми казаха неопределеното "до другата седмица".  Cry Иначе стоях 40 мин. при него и го нахраних, но с биберон. Много се моля после да успее да мине на нормално кърмене.  Praynig  Praynig  Praynig Но имайки предвид, че ще е стоял минимум 10 дни в кувьоз, надеждата ми е почти умряла...  Както и да е, все гледам да си налагам да не плача, да не се самосъжалявам и да не се притеснявам излишно за бебчо - най-важното е да е жив и здрав и да се оправя по-бързо, всичко останало ще го преживеем!

# 194
  • София
Много се моля после да успее да мине на нормално кърмене.  Praynig  Praynig  Praynig Но имайки предвид, че ще е стоял минимум 10 дни в кувьоз, надеждата ми е почти умряла...  Както и да е, все гледам да си налагам да не плача, да не се самосъжалявам и да не се притеснявам излишно за бебчо - най-важното е да е жив и здрав и да се оправя по-бързо, всичко останало ще го преживеем!
Не се самоизмъчвай, ако е със силно развит сукателен рефлекс може и без проблем да засуче (както и беше с моя Емко - първите дни в болницата само със шише, после в къщи по съвет на всички давах и вода, и чайове, които в един момент спрях, но си сучеше без никакъв проблем). Пък и като го изпишат ще помагаме със съвети Wink, в краен случай ще цедиш и ще му даваш (не ти го пожелавам и дано не се налага, но пък има майки доста време кърмят така - една мама от априлките така се цеди 7 м. и накрая тя сама си спря кърмата, че и беше втръснало от помпата, но кърма имаше достатъчно).

Общи условия

Активация на акаунт