Фотография и мааааалко Фотошоп 15

• 19 272
  • 603
  •   1
Отговори
# 90
raly , страхотни неща правят тия хора, много се възхищавам на такива снимки!   bouquet

# 91
geminarius, няма как да я снимам
снимах я преди няколко години в един музей в Нюрнберг

# 92
Джеми, ти хубаво си направила този акаунт, ами оня в Мултито стои празен и никой нищо не публикува там Confused
Ми аз какво съм виновна, че никой не поства? Аз например Мултито го ненавиждам, не съм и регистрирана. Този сайт толкова често отказва..., не ми е симпатичен.
А Фликр е як! Там можеш да добавяш любими хора, вместо да си тъпчеш фаворитите на браузера
и да си зависим от машината.
Който иска, да поства където си ще!  Hug
Съгласна съм! За лошата страна на Мултито. Но аз го направих там по време, когато за Фликр не бях чувала.
Случайно попаднах там скоро, та си направих акаунта.
Идеята ти е чудесна! Не си мисли, че съм искала да кажа нещо друго Wink Hug

# 93
Съгласна съм! За лошата страна на Мултито. Но аз го направих там по време, когато за Фликр не бях чувала.
Случайно попаднах там скоро, та си направих акаунта.
Идеята ти е чудесна! Не си мисли, че съм искала да кажа нещо друго Wink Hug
Spoko, de! Peace

# 94
Заради този фликр закъснях сутринта за работа.Сега пък си мечтая за свободно време.
Амбър,много хубава,може да се изправи перспективата с вариантите на трансформ - дисторт например.

# 95
Джеми, не мога да вдяна къде да кликна, за да кача снимки към групата? Направих опит, но се качиха в моя албум Confused

# 96
Джеми, не мога да вдяна къде да кликна, за да кача снимки към групата? Направих опит, но се качиха в моя албум Confused
Прибавяне на снимка от личния албум към дадена група:

Кликате на снимката, между нея и заглавието й има иконки. Втората иконка отляво надясно е на две човечета.
Като кликнете на тази иконка ви излиза падащо меню, в което можете да изберете желаната група, към която искате да прибавите снимката.

# 97

качваш си ги в твоя албум и след това като отвориш снимката, отгоре има ситни надписи в сиво, там пише add to group, след като кликнеш те пита за потвърждение

# 98
писали сме едновременно

13:22:26

Mr. Green

# 99
Благодаря и на двете!  bouquet

# 100
Заради този фликр закъснях сутринта за работа.
hahaha
И аз си изкарах ангелите, трябва да водя Сара на занималня и обърках часа - мислех, че закъснявам, а съм имала 1 час  newsm78
Абе краста си е Flickr Mr. Green

# 101
Фрида, права си за бетонната тръба, но иначе щях да хвана едни разголени баби Confused Казах си...не ми е месец...

# 102
За мен deviantart си е най-голямата краста,извор на вдъхновение,ресурси,песен за душата и радост за очите  Mr. Green Laughing Когато го открих бях луднала направо.Почти денонощно ровех и разглеждах.След това попаднах на фликр,зарязах devianart ,но за много кратко време.Наистина има интересни неща във фликр-фотография,ръчно изработени красотички и разни зарибявки,но ...deviantart си е номер 1 за мен.

Във фликр не знам дали сте открили ето тези неща:
http://bighugelabs.com/flickr/  -тук има разни "кирийки" (много гадна дума Joy).Можете да си правите колажи,рамки,календари,обложки за дискове,корици на списания (нарочно не го показах,когато вървеше последният конкурс защото щях много да улесня участниците:)))

http://labs.systemone.at/retrievr/  -а това е една жестока търсачка за фликр.Избирате си цвят,избирате си дебелина на четката,рисувате си нещо-каквото пожелаете,може и само една точка и то ви намира снимки само в цвета който сте избрали и наподобяващи символа,който сте си нарисували.Символ не винаги намира,но цветовете....ммммм:)

http://www.quickonlinetips.com/archives/2005/03/great-flickr-tools-collection/ - The Great Flickr Tools Collection -не съм го разглеждала,но кой знае какви нещица има.

# 103
Amber,   deviantart е сайт за професионалисти, аз там още се страхувам да бъркам  Joy имат невероятни неща!   bouquet
Tи имаш ли регистрация там?

# 104
  • София
запис...

Общи условия

Активация на акаунт