Благодаря на вси4ки за поздрвите и страхотните пожелания както се казва от ва6ите уста в божите у6и
.

Големи сладури!

Като се започна от Богородица, после кръщенката на Веси, после РД+прощъпулник (направихме ги заедно), утре сме на освещаване на апартамента на близка приятелка, в неделя е РД-то на нейната дъщеря, после на 16-ти е РД-то на сина и, на 17-ти РД-то на детето на сестра ми, на 19-ти празнува РД племенника (на зълвата сина и)... И още има, но ме заболя ръката да пиша.

После няколко секунди (дали не беше и минута) се чуди какво да си вземе от масичката и накрая хвана червилото и сенките. Те символизираха моята втора професия (така да се каже)-гримьор. Но може и кокона да стане.

,аз на Мити сьм харесала не6то подобно на тази ,баварска е 

. То и кога ли да имаме време да пробиваме вчера уши на детето. Като една истинска майка хаймана вчера излязох за срещата в парка към 10.30 и се прибрах вечерта в 20 часа. Децата спаха в колата вместо вкъщи . Габи пропусна следобедната си закуска, какво да ви кажа беше ми приятно със всички вас и дечицата ви .

Успех!

Направо ми иде да дойда до детската ви градина и да я хвана за перуката тази ...... ще напиша някоя грозна дума
Надявам се, това да не е помрачило много настроението ви, все пак имахте прекрасни празници

Да се все по-пъргави 
Страхотна е, радвам се, че дечицата ви ще са на такова приятно място 
Хриси е голям мъж с тази папионка 
И за подаръците съм съгласна, може и без тях. Но идеята с календарите ми хареса
Само че незнам как може да се осъществи
Аз все още не мога да кажа че на 100% ще идваме, защото не всичко върви така както ми се иска
На 4.09. пък навършва 30год и ще му правя парти-изненада, отдавна съм го замислила. После и на Сисо рожденния ден... Абе много хубави поводи за празнуване, но финансовата част ни притиска много
А за вас мами