СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Честит ПЪРВИ рожден ден на Ники на La Estrella, Дари и Ради на Yoana77, Мая на Спарки, Мартин на Лилиша, Мария на Алина, Габи на Цвети Берова

Пожелавам ви едно безоблачно и щастливо детство, изпълнено с весел детски смях и сбъднати мечти!!!

ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА 11-ТА МЕСЕЧИНКА НА Георги на Desssy и Криси на Вики 81!

А това е специално за мама Йоана, с пожелания за един изключителен празник днес!

Ирини, благодаря, но още сме доста страхливи да се пускаме!  Hug

# 136
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА!

А на вас мили мами пожелавам вашите съкровища много да ви радват

Хайде и аз да почерпя за първия имен ден на Мони

И  на останалите именници, да са много послушни дечица

Честити ходещи крачета на Ради , май и нас ни очаква прощъпулник , вчера Мони направи цели 8 крачки самичък , така че очаквам и от него скоро на проходи .

Хайде чао за сега ,лек и усмихнат ден   bouquet

# 137
  • София
Честит първи рожден ден на Ники на La Estrella, Дари и Ради на Yoana77, Мая на Спарки, Мартин на Лилиша, Мария на Алина, Габи на Цвети Берова , както и имен ден на Честит имен ден на Мони на veenii, Мони на Каролина, Мони  на Никол 5 и Мони  на Дони на Мони!

Да си ви живи и здрави и много да ви радват Simple Smile
Мами, това е за вас Simple Smile

Честито и на всички проходили Simple Smile
Днес съм много доволна, че благодарение на Сесилия се сдобихме с
Записах и час за кръщенето, но една баба ме разубеждаваше за датата, че не било хубаво в петък да се кръщава...тия младите нищо не спазват. Викам и-попа ми каза, че може-мисля, че той знае най-добре...и я оставих да си нарежда. Та там разбрах, че днес било и началото на Новата църковна година - ха честито Simple Smile
За партито-споделям мнението на Ирини относно подаръците. Притеснява ме и друго - нали уточнението е до 20 лв и според възможностите...Да няма накрая сърдити-ама аз купих еди си каква играчка, а моето дете получи еди си каква...Според мен най - добре ще е, ако има възможност да се отиде до някой склад за играчки и след като се знае колко точно деца ще са да се купят на всички еднакви, за да няма сърдити. Е, може да са разделени на мъжки и женски. На Илиенци точно до Тропскъщата има точно такъв-всички магазини зареждат от там, а цените са направо смешни. И тъй като ще купуваме на едро ще има и отстъпка.. Там една играчка от 20 лв в магазин ще ни излезе по 10., което не е никак малко според мен.Понеже сме още в началото на събирането на парите-помислете върху идеята ми Simple Smile

# 138
Честит 1-ви рожден ден на Ники на La Estrella, Дари и Ради на Yoana77, Мая на Спарки, Мартин на Лилиша, Мария на Алина, Габи на Цвети Берова !
Честит имен ден на Мони на veenii, Мони на Каролина, Мони  на Никол 5 и Мони  на Дони на Мони!

Да са живи и здрави де4ицата,много кьсмет и усмивки!
Поздрав с ето това филм4е:
http://youtube.com/watch?v=d-7WQO5sJec
Доника,радвам се 4е си доволна 6те разказва6 за реакциите на Криси,Мити много оби4а да си играе с нея  Simple Smile
Моми4ета,в Бьлгария продават ли следните продукти::
-Те4ни ка6и
-Готови АМ за пиене
-Либеро имат ли памперс -га6ти на Мити обикновенните няма как да сложа,постоянно се вьрти,пь4и,става
О6те въпроси:
Къде пазарувате в София за децата,имам предвид храната им,к.млека,пюрета,сирена и каква марка са те?
Усмихнат ден! Grinning

# 139
Здравейте момичета
Навън времето взе да захладнява,което много ме радва Sunglasses
Румчо гледам има напредък в слизането от дивана и леглото-става все по-опитен-одеве като достигна края на спалнята се усети и взе да се върти ,да се дупи,да прави едни шпагати и накрая успя да слезе на заден ход smile3501
Преди 3 дена успя да се опари на една нощна лампа,стана му мехур на пръста рева цял час SadПоне се надявам да е научил значението на "пари" и да не ги пипа тия лампи..
Ирини-ще се стягаме да празнуваме,какво да се прави Wink
Марианка-това е нечувано-няма ли охрана тази градина,следващия път кой знае какво може да стане ooooh! Аз лично си грабвам детето и не бих го оставяла повече там да го тормозят- както описваш-бой,затваряне в тъмни стаи и др такива.Предполагам там няма други много по-различни градини-имам предвид частни и едва ли има някаква алтернатива.Моите племенници ходят в частна градина "Дъга от мечти"и никога не е имало проблем.Живот и здраве и Румчо ще ходи там.

За подаръците на срещата-както решите-дали да има или няма,аз нямам претенции-но всеки трябва да купи универсален подарък за да става и за двата пола Simple SmileЕдва ли ще има сърдити за това кой какво е получил-това са подробности-децата не се радват на скъпите играчки-многократно се убеждавам в това!

Честит рожден ден на всички малчовци-да растат здрави и щастливи!

# 140
Сесилия-мога да ти отговоря на на някои въпроси:
Има течни каши-на Нестле-аз редовни взимам като сме навън
За готово мляко-доколкото знам няма
Либеро-вече не ползвам след една кофти партида,но за гащи незнам.Аз мислих че гащите се използват като се започнат опити за ходене на гърне-да може сам да си ги сваля(ако решИ Wink)На Памперс обаче има гащички

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 13:08 от Vessselka

# 141
  • Русе
Честит първи рожден ден на Ники на La Estrella, Дари и Ради на Yoana77, Мая на Спарки, Мартин на Лилиша, Мария на Алина, Габи на Цвети Берова
Ех,момичета как неприятно вали в Русе,толковяа ме поттисна това време.
И по този повод въпрос към вас........: Какво ще ги правим децата в това  лошо време?Ако е студено ще ги облечем и пак ще са навън,ама като вали? #Crazy newsm78
Ема няма къде да изразходи енергията си Thinking

# 142
  • Бургас
Ех, че плодотворна дата била първи септември  Wink
Честита първа годинка на астралните ни близнаци Ники , Дари и Ради , Мая на Спарки, Мартин , Габи, както и на Константин на Дит !
От здраве и късмет да не се отървете!
Черпя ви с тортата, окято поръчахме / картинката е от каталога, с друго име  Simple Smile /
Изтрих снимката, че е много голяма. Само връзка ще оставя :  http://www.zaharo.info/cakes.php?cake=261&s=f
ДилиПили -целувки от нас  Heart Eyes Формулата беше супер, естествено. А в Истанбул е станало още по-голяма лудница и цигания  Crossing Arms Но си има своето очарование. Дребната първия ден доста поплаквала за нас, особено като и кажат думата "мама", но после свикнала  Simple Smile
Иринии - снощи ви сънувах, незнайно защо  Laughing  Laughing Ти ,Спаси и мъжът ти /който никога не съм виждала /
Мерси за поздравите, момичета, тези дни ще се включа повече и със снимки от партито!
Весел ден на всички, тук пече слънце ибмисляме дали да не направим един последен плаж  Grinning

# 143
Привет...! Heart Eyes

newsm59  bigdance2 TadaЧестита 1-годинка на Мария на Алина, Дари и Ради на yoana77, Мартин на lilisha, Габи на cvetiberova, Ники на la estrella и Мая на sparki! baloni baloni baloni

Знаете ли, забравих да кажа, че и ние и бяхме пробили ушичките на Даная още на 7 месеца , като беше, но едното нещо се възпали и ги махнахме. Носихме около месец само медицински, но пак пускаше секрет и кръв. Нещо ми се стува, че ена едното ушенце не беше пробита дупката, както трябва...Другото няма пробле. Сега едната дупка зарастна, тази дето се възпаляваше. Мисля пак да я закарам да и ги продупчат, но п нататък.

Vessselka, аз ползвах Либеро за зимата, а сега сме на Памперс, защото на Либеро ми се струваха по дебели и си помислих, че ще и се спарва дупенцето с тях лятото...затова ги сменох, но мисля че зимата пак ще сме на тях. А на Памперс има гащички, да!
Доника, да ти кажа, че бабите все много знаят...Не им обръщай внимание. Лично моята баба се беше заяла, че на 10.06.2006г, когато беше нашата сватба, било задушница ( то наистина беше) и някакъв поп от Пещера и казал, че ако сме се венчаели тогава сме щели да се разведем. Че аз като чух, че като я награбих... Само глупости..По цял ден се чудят какво да измислят. И моят мъж даже се беше стреснал и ходихме пак да питаме попа в църквата тук в Стара Загора, да не се е объркал нещо... И така де, щом попа ти казва не ги слушай другите, те си знаят работата хората. Hug

Честити ходещи крачета на Ради!  newsm35

ive1ina , няма за какво да благодариш. Просто Светли, наистина си е супер сладурче!!! Heart Eyes

Това е за сега момичета! Ставам малко да помогна тук на майка , докато Даная спинка! Пак ще пиша. Чао за сега и лек ден на всички!!! Hug

# 144
  Здравейте !

Честит първи рожден ден на Ники на La Estrella, Дари и Ради на Yoana77, Мая на Спарки, Мартин на Лилиша, Мария на Алина ! 
Бъдете здрави и щастливи малки съкровища! 

Черпим ви с тортичка!  newsm38

После ще ви разказваме за днешния ден.

# 145
Честит първи рожден ден на Мария на Алина, Габи на Цвети Берова, Мая на Спарки, Дари и Ради на Йоана 77, Марти на Лилиша и Ники на Ла естрела! Да растат здрави, умни и красиви дечица.

Чеситита месечинка на Криси на Вики81 и на Георги на Десси, да са весели и засмени.

Честит имен ден и на всички, които днес празнуват!

Цял ден се опитвам да седна пред компютъра, но днес Ивка е просто непоносимо кисела, силно се надявам да е от зъби, за да не е нещо друго  Praynig.

Отдавна се каня да питам майките, които са с детегледачки - има ли някоя, която да се е възползвала от програмата за детегледачка, която е в сила от началото на тази година. Тази, при която наемаш човек от бюрото по труда и държавата му плаща 180 лв. и го осигурява. Ако има някой който е наясно как става цялата тази работа и дали изобщо работи, ще помоля да сподели, мисля че информацията ще е полезна за всички.

# 146
Момичета-кокичета,
казвайте по-бързо как предпочитате, ще има ли подаръци или не , че вече събрах пари от 5 човека? А се заформя група от около 30 човека засега/като някои може и да се откажат, пък да се появат други/! Ако има подаръци-аз ли да събирам парите, заедно с тези за клуба, каква да е сумата, кой ще ги купува, еднакви ли да са ?! Hug

# 147
Цвети, подаръците не се купуват накуп еднакви за всички, а всеки купува  и на томболен принцип се разменят по време на тържеството. В този смисъл ако си правим подаръци, нямаш ангажимент и за подаръци. Аз отново казвам, че считам купуването на подаръци за излишно, вече писах защо!Но както реши болшинството  Peace
Алина, надявам с енякой ден да се запознаем  Simple Smile и само в хубави сънища да ти се явявам  Heart Eyes
сесилия, в Бг има памперс-гащи на либеро /а и на руги марки/. Веселка ти е казала за кашите, а иначе има и готови млека на Нестле, но са с бисквита в тях, т.е. чисто АМ не съм виждала. Кисело мляко - предпочитана марка е БИО - купувам я от Била, но има и на други места, сирене - Маджаров, масло - немско или Президент, сухари - Голдис. Най-чест опазарувам от Била, защото ми е удобно, но продуктите, които предпочитам ги има и в Пикадили, Фантастико, Метро. Харесвам магазин Папагал /имат и сайт и можеш да си поръчваш всичко да ти доставят в къщи. Те имат наистина ВСИЧКО/

Дали от времето, преумората или нещо друго, но нещо леко се разчуствах - докато карах към къщи през задръстването по Околовръстното хванах 500 най-велики БГ песни за всички времена - тонове асоциации нахлуха в главата ми /На края на света, Не остарявай любов и др./, а сега хванах и края на "Такъв е живота - раждането" и си поплаках... някак много преходно е всичко и ужасно бързо минава времето....

# 148
cvetiberova , ще чакаме не само ти, а и другите да разказват!  Hug

Ох, да ви кажа, аз изобщо все още не съм решавала нищо относно рожденния ден на Дани. Не сме решили, къде да е , дали вкъщи или навън някъде (Притеснявам се за ффинансите, както винаги). Ама все нещо ще измисля. То може и да е у нас, защото няма да има толкова малки деца, че да няма какво да правят и да скучаят. Не съм решила, колко торти да вземам. Вечерта мисля, ще са роднините , а на обед приятелите...Или обратно, незнам... newsm78 И мисля, че ще ми трябват 2 торти, едната за роднините, едната за приятелите...Защото няма да бъде удобно на тези които ще са вечерта да им дам вече разрязаната торта, нали и те ще искат да я видят в цял вид. Ми объркано ми е все още в главата, и никой не ми дава идеи и незнам, ама все ще измисля нещичко...!!! Heart Eyes

# 149
Честит първи рожден ден на Мария на Алина, Габи на Цвети Берова, Мая на Спарки, Дари и Ради на Йоана 77, Марти на Лилиша и Ники на Ла естрела!
 Да растат здрави, умни и красиви дечица.   bouquet
Благодаря на вси4ки за 4еститките за последната ни месе4инка

Общи условия

Активация на акаунт