СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Честит първи рожден ден на Мария на Алина, Габи на Цвети Берова, Мая на Спарки, Дари и Ради на Йоана 77 и Марти на Лилиша!!!
Да растат много щастливи и много да радват своите мами!!!

Да се похваля - днес кръстихме Ники, вече е християнче. По време на церемонията му беше много интересно и гледаше попа какво чете. А когато го топнаха във водата не ревна за моя изненада.  Laughing Направих снимки и когато ги копират, ще покажа.

Лека нощ на всички   bouquet

# 151
благодаря на всички,честит първи рожден ден и на другите бебоци,ставащи днес на 1 годинка HugКупона продължава,утре ще разказвам.

# 152
Здравейте момичета!
Колко много купони покрай нас;) Но по ред на номерата
Мили Лулова,Венуш и Вики!Честитки за рожденните ви дни! Бъдете все така лъчезарни и винаги вълшебници за малките ви сладури и близките ви хора!Сигурно е много хубаво да сте родени с бебковци в един месец,а?
За малко да напиша честита месечинка - навици  Joy А нашите сладури Мария,Мая,Дари и Ради,Марти и Ники вчера са навършили първата си годинка!Честито мили деца!Нека слънцето винаги огрява дните ви,нека цъфтят мечтите ви и са прекрасни дните ви!Щастливо детство!
Но понеже сме в празничния месец и днес си имаме годинковци - Рая,Яна и кавалера Борко!Хайде честито и на вас !
Много тъжно време..но за да сме положителни ще го наречем гушкаво!
Ние с Миичка изгледахме всички детски предавания досега,сега тя усилено тренира певческите си възможности  #Crazy
Да ви се похваля че вчера най-сетне изработихме поканите за нашия ден ден!Понеже 6те е в много тесен кръг (предвид нещо много неприятно,с което няма да ви натоварвам)си позволихме волности - направихме поканите от изрезки от вестник Дневник от 8 септември миналата година - нашия ден-ден..Колажа е от заглавията(положителните),изрязали сме прогнозата за времето,програмата на телевизията в часа в който е родена Миичка,програмата на клубовете,които най-често посещавахме с нашето тати..А на всичкото отгоре цапнахме стъпките на малката..А на гърба,е самата покана в стил "Криминале" - изрязани букви от вестници като в заплашителните писма.Незнам как ви звучи но стана много интересно- на мен поне си ми харесва..
Ще ви оставям,че малката си иска своето! Хував и спокоен ден милички!

# 153
  • Пловдив
Добро утро, мамчета!
По нещо за разсънване!

ЧЕСТИТ 1-ВИ РД на Рая на Denise, Яна на Ви,  Борис на ivakrasiva!

bonne_esperance , страхотна идея за покани.... Sunglasses Криминале ми е много любим филм!
Аз за тази част от празненството не съм мислила, но пък съм решила със Стенли да си направим фотосесия за спомен!
yoana77, чакаме разказа за купона!
la estrella, честито християнче!
За томболота - наистина е чудесно да имаме нещо за спомен от общия РД, но не съм убедена и аз че това за подаръците е най-добрата идея! newsm78

Много слънце ви пожелавам в този мрачен ден!

# 154
Здравейте, мили майчета!

Аз за малко, само да попитам по колко пари точно трябва да се събират за общия ден-ден, че съм изпуснала момента, понеже нямам много време напоследък да чета?

# 155
la estrella , ЧЕСТИТО КРЪЩЕНЕ! Да ти е живо и здраво Никито, да порасне голям и силен мъж!  bouquet Ще чакаме снимки! Hug

Добре, че мало се поразхлади, че и ние да се почувстваме по добре. Да ви кажа честно в тези жеги ми беше така отпаднало и гадно...Тази нощ имах премеждия. Много ме заболя корема изведнъж както си спях,усетих го в съня си. И ставам и чувствам, че ми се ходи до тоалетна...Два пъти разстройство и гадене и болки в главата...Пих едни лекарства за разстройство и витамин Ц и ми мина. Днес съм 6.

bonne_esperance , даде ми добра идея, и нашия ще е в тесен кръг и това е добра идея. Може и аз така да направя покани...Ако си ги снимала, покажи ги! Flutter

# 156
Здравейте и от нас! Къде сте всички?
Честита първа годинка на Яна на Ви, на Рая на Denise, Борис на Ивакрасива!
Много щастие и късмет в живота!

Току що се връщам от църквата, където искам да е кръщенето на Алекс на 16.09, и съм много доволна, тъй като се притеснявах дали ще има свободно място. А църквата е Св. Николай Чудотворец, зад Шератон и се очертава като семейна, тъй като там ни беше венчавката, кръщенето на Ивето, а сега и на Алекс, много си я харесвам, макар че е малка, и тъй като мъжа ми е Никола-съвсем ...Сега остава да си изберем заведение, и то да е свободно, и да каним гостите. Ще ни дойде малко натоварена програма, до 14 септ сме на морето, на 16-кръщенето, на 19 - рождения ден на Алекс, на 29- нашето парти, на 04 окт-рождения ден на Ивето! Но много се радвам на такива празници, дано да има само хубави поводи за сбирки!
Да ви кажа, за кръщенето много се чудя по следния въпрос-нашите кумове от сватбата ни са и кръстници на Ивето, но много рядко се виждаме, те се срещнаха с Алекс в деня на изписването му от болница и оттогава не сме се срещали. А бих искала поне неговия кръстник  да е човек, с който да имаме топли и чести взаимоотношения.А от друга страна ми е неудобно да им кажа, че си избираме друг кръстник! Та май ще си останем на варианта пак да са те! Трудно ми е да взема решение в момента, но трябва да действам бързо!
Ирини, като прочетох за твоите емоции при първите стъпки на Спаси, все се сещам и се каня да разкажа за моите , когато Ивето проходи. Това се случи 1 ден преди да навърши годинка и 1 месец. Бяхме в една приятелка да си поиграят децата, и там в широкия им хол, сред многото играчки Ивето се престраши и почна ха-насам, ха-натам по няколко крачки сама и ние  #Crazy Връщаме се в къщи и същия ден мъжа ми, без да знае , взел една видеокамера от приятел, отваряме външната врата и той вика: Изненада, в къщи съм си по-рано! И ни снима как влизаме с количката. А пък аз му викам : Ако знаеш ние каква изненада имаме за теб! Много щастлив момент е това  и много преломен в периода на порастване на бебето! Цяла вечер се радвахме и празнувахме, а през нощта не можех да заспя сумати време от вълнение, че детето ми ходи!
Мамичка Яничка, вие ще дойдете ли на партито? Парите ги събирам аз и сумата е 10 лв!
Като гледам, засега везните клонят към това да няма подаръци! Чакаме още мнения!
Аз ставам да посвърша нещо, докато цялата къща спи, пък после пак ще ви чета!

# 157
  Здравейте и от нас.. Честит първи рожден ден на всички наши приятелчета, които са порасналииии тоооолкова много докато отсъствахме! Бъдете умни, щастливи, здрави и добре деца.. Расте в милрно време обградени от мноооооого любов! А за мама и тате, радвайте се на здрави и умни деца   bouquet
Цвети, не искам да спъвам каруцата, радвам се че са възникнали други добри идеи породени от това, което написах.. много харесах идеята на Ирини просто да се съберем  по -рано, а и така децата ще пречупят първоначалната бариера и може би ще играят задружно след това в клуба.. за подаръците и аз съм за това, което вие решите, самата аз нямам претенции, но ако избираме между това дали да направим и отпечатаме някакъв албум със снимки от партито или подаръци, може да ангажиране професионален фотографда направи хубави снимки и след това да подготвим снимките да се отпечатат във нещо като книга или албум(като американските албуми на колежи само плюс снимки от купона), например със снимка по отделно на всяко дете и снимки от партито и всяка от нас да си има един такъв албум. Това също ще струва пари, а ще остане според мен за много по дълго от колкото някаква количка или нещо , което децата ще забравят на третия ден... Ирини го каза, не е коледа, пък и рожденните им дне ще са минали... и пак подтарям, ако решите подаръци и аз ще купя.
Сесилия, аз купувам гащи Либеро на Лаци и съм много довобна, и аз като теб гоня калпазанина по цялата стая да му сложа памперса. За другите неща са ти казали момичетата..
Марианка, тая вашта лелка е срам за детските заведения, изобщо не й е там мястото, гони я до край, тя трябва да си получи заслуженото, не може да разчита винаги , че на родителите не им се занимава...
Ние искарахме много добре на Банско, Лаци се разхожда непрестанно самостоятелен без моя контрол
(явен)по фоайето, ресторанта и въобще навсякъде. Беше много щастлив имаше и деца, но той им се радваше от далече понеже те самного по бързи от него и той докато ги стигне те вече са тръгнали на друга посока, но важнотое, че много се забавлява. Не спира за секунда, вече лази само в краен случай ако се обърка нещо, много е стабилен и не ходи най бебешки вече...
Варненки, не тази а другата седмица понеделник вторник и сряда сигерно ще дойда за два дви на лекзии в свободния и може би ще сам с Лаци и майка ми, та дано да направим една варненска среща, аз ще пиша подробности като си уточня всичко , но ако пратите по някой тел на ЛС ще е супер да се организираме... Бебе Дунди, ти още ли си там ?
Бон есперанс, идеята ти е супер за поканата, и аз съм лодена на 8- ми септ, заедно с Миичка ще празнуваме, получих ти ЛС-то като се уговорим за среща ще ти сигнализирам

# 158

Честита първа годинка на Яна на Ви, на Рая на Denise, Борис на Ивакрасива!

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 159
 Сори , че нов постинг ама измих чинийте и си мислех за това с албума  аз имам познат фотограф , на който мога да се обадя и да го питам колко пари той ще иска,  да ги съберем първо тях , после ще проучим как и колко ще излезе за отпечатването на такъв албум (мисля, че тук Ирини много ще помогне) и каква ще е стойността на един такъв и да е съберем пари след това и за албума , а всички снимки ще качим в нета и заедно ще одобрим тези които са най- хубави , а също и тези от нас , които няма да имат възможност да дойдат могат да пратят снимки на своите съкровища и също да включим в албума, като те ще изпратят пари толкова , колкото е себестойността на албума. Даже колкото повече се съберем толкова по-ефтино ще излезе.. Айде така да направим, а Party
А ако се съберем по- рано в Южния парк ще викнем още там фотографа и сред природата щ естанат супер снимки, после ще дойде с нас и в парти клуба и ще заснеме и големия купон..
Чакам отзиви, че се въодушевих

# 160
Аз подкрепям всякаква подобна идея, много ми допада Peace! Да казват и другите! Hug

# 161
  • Sofia
И аз съм за идеята с фотографа, а не за подаръци, такъв албум ще им остане спомен за цял живот Simple Smile

# 162
  • София
И аз съм за, но да видим как ще е съизмеримо пари-подаръци...Цвети, кога заминавахте на море? Във вторник ще бъдеш ли на срещата, за да донеса и аз парички Simple Smile

# 163
mama_meggie samo kaji koga Hug
Nqmam kirilica  Close

# 164
И аз съм за идеята с фотографа, а не за подаръци, такъв албум ще им остане спомен за цял живот Simple Smile

Подкрепям ви и аз!!!  Peace Наистина идеята е превъзходна!

Общи условия

Активация на акаунт