За нашият рожден ден,всичко мина супер като изключим страшната буря,която се завихри и ни принуди посредата да сменим мястото на купона.Кръстихме ги на обяд,представиха се чудесно,само Дари малко се разплака към края.После се прибрахме,хапнаха,поспаха и отидохме на ресторант с тортата.Стояхме към час и половина и тъкмо щяхме да преминаваме към тортата и като задуха един вятър и като тръгна един порой.....
,а ние на открито заведение с голям навес от дърво(няма вътре),но то страшна буря.Изчакахме да отмине малко и решихме да идваме в къщи да продължаваме,пак ужас-колите потънали във вода до калниците,бяхме мокри,ама се и смяхме,девера ми не видял последното стъпало и падна във водата
Аз запретнах полата и с токчетата хайде в колата.
В къщи направихе церемонията с тортата,малките заспаха изморени,а ние продължихме до 2.Децата получиха много подаръци-дрехи,играчки,златни гривнички-много красиви с техните имена,кръстчета и др.Ще кача снимки в албумчето.Това е засега от мен!
П.П.Някой би ли ми казал какъв размер на снимката трябва да задам, за да я пусна тук в поста?

4естити християн4ета

Дано да си вече ОК! 

, нали си ми приятелче! Как са дечицата-Мимката успокои ли се сред неприятната случка?Тази госпожа е за изгонване, няма ли друга учителка в тоя град, заплашат ли я , че ще остане без работа, ще бъде по-внимателна, но явно родителите трябва да бъдете единни и да обявите протест!

, Дари е много сладка с тази поличка .Yoana77 - голяма късметлийка си 
Но снимки ще има утре вечер.