СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на всички,които празнуват днес!

За нашият рожден ден,всичко мина супер като изключим страшната буря,която се завихри и ни принуди посредата да сменим мястото на купона.Кръстихме ги на обяд,представиха се чудесно,само Дари малко се разплака към края.После се прибрахме,хапнаха,поспаха и отидохме на ресторант с тортата.Стояхме към час и половина и тъкмо щяхме да преминаваме към тортата и като задуха един вятър и като тръгна един порой..... ooooh!,а ние на открито заведение с голям  навес от дърво(няма вътре),но то страшна буря.Изчакахме да отмине малко и решихме да идваме в къщи да продължаваме,пак ужас-колите потънали във вода до калниците,бяхме мокри,ама се и смяхме,девера ми не видял последното стъпало и падна във водата hahaha Аз запретнах полата и с токчетата хайде в колата. ooooh!В къщи направихе церемонията с тортата,малките заспаха изморени,а ние продължихме до 2.
Децата получиха много подаръци-дрехи,играчки,златни гривнички-много красиви с техните имена,кръстчета и др.Ще кача снимки в албумчето.Това е засега от мен!

П.П.Някой би ли  ми казал какъв размер на снимката трябва да задам, за да я пусна тук в поста?

# 166
Доника, ние заминаваме на 8 септември! Незнам подробности за среща във вторник, казвайте къде и кога, че май ще е лошо времето! Така че момичета, да събираме пари дотогава или след това след 17 септ, но трябва да действаме по-организирано!
Мама Меги, питай този твой фотограф за цените, но как ще събираме парите, предварително ли, аз вече съм събрала от 5 човека, може да не ги видя до партито, за да събирам още! Може би е най-добре на самото парти! Ще чакаме предложение, аз също имам позната фотографка, приятелка ми е ,така че може и аз да я питам и да сравним цените после!
Йоанка, явнo снимката ти е много голяма, виждам само Дари, ама много е сладка! Честити ти християнчета!
Както и честито християнче Ники на La Estrella!

# 167
Честита първа годинка на Яна на Ви, на Рая на Denise, Борис на Ивакрасива!
Много здраве и късмет ви желаем  Heart Eyes
bonne_esperance много сте изобретателни с поканите сигурна съм 4е са станали много хубави и оригинални  smile3501
Много се смях днес с моя 6турак, гледах един филм и като пуснаха една песен и аз по4нах да пляскам с той взе да танцува като се клати  hahaha
Много се забавлява с шишето си, пие сам, маха и слага капа4ката и ме гледа горд от себе си. Не е ли страхотно да ги гледаме как усвояват разли4ни умения  Heart Eyes
Това с албума наистина е "добро попадение", дори ако се ре6и да се вклиу4ат и неу4аства6ти в партито 6те се вклиу4им и ние, дори си мисля 4е индивидуалните снимки може да са от самия рождения ден на всяко септемврий4е. Така 6те си имаме спомен от виртуалните ни приятели, ако бяхме в БГ 6тяхме и ние да дойдем но сега просто  Confused
yoana77 искарали сте си страхотно  smile3501 сигурно малките 6т имат бурен и интересен живот но 6те им върви по вода  Wink 4естити християн4ета

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 22:02 от viki81

# 168
Качих няколко,по-късно ще сложа още снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169120

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 22:16 от yoana77

# 169
  • Пловдив
mama_meggie , ако знаеш че цял ден ми се върти подобна идея в главата и чаках само да приспя Стенли, за да ви го предложа....... Hug
Това наистина е много удачен вариант и незабравим спомен! А и не вярвам да ни излезе по-скъпо от 20лв на човек.
yoana77, страхотен празник! Честити ти християнчета и вече пораснали бебета-деца!  bouquet
tzvety, за да не те затрудняваме допълнително може да се събират парите на самия празник!Ивето е от моята кръвна група - зодия везни! Rolling Eyes

# 170
Аз също съм за някакъв по непреходен подарък и предложението на Мама Меги е супер.
мацки, нямам много време, но само да ви кажа, че фотографът, който аз ползвам за събития струва около 50-60 лева. Делено на 30 - 40 човека - става по 2 лв на човек
. Но той не обработва снимките в художествен вид, а сам в качествен фотографски вид.

# 171
Здравейте, мили момичета!

Първо да честитя празниците на всички малки рожденици, които пропуснах - всички да са здравички и щастливи хлапета, да имат прекрасно детство, изпълнено с много смях и весели игри!
Честити християнчета на La Estrella и на yoana77 /много сладки снимки Heart Eyes /
irinii - как са колената?Да не е нещо ревматологично? newsm78 Дано да си вече ОК!  bouquet
За септемврийско фотоалбумче за спомен и аз прегръщам идеята Hug ........ ако не успеем да дойдем лично да се фотографираме със сладураната, ще пратим снимки отделно...... Simple Smile

Момичета да ви се похваля, много съм хепиии.... в сряда отиваме на Пирин! Толкова се радвам, направо не мога да ви опиша. Обожавам я тази планина. Когато съм там, сякаш душата ми излиза извън тялото и се рее свободно сред цялата тази красота и простор.....Зареждам се с енергия за цяла година напред. Много съм щастлива, че ще покажем всичко това и на малката Йоанка.....ще и хвърлим и пъпа там, да я влече и нея все натам. Mr. Green Тя е готова планинарка - ето вече ходи, мятаме и сега една раница на гърба и тръгваме по баирите. Mr. Green

Хайде мацки, сега ви пожелавам тиха и спокойна нощ, и много прекрасни сънища, че пак окъснях.........

# 172
честит първи рожден ден на Ева на ПолиБг и на Иглика на Венуш!

Хайде и по едно кафенце от мен в този мрачен ден Hug

# 173
  • Пловдив
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА на ПолиБг и на ИГЛИКА на Венуш!

Да са много здрави, палави и винаги усмихнати - за радост на гордите си родители!

ПолиБг , отдавна не си писала! Домъчняло ни е за теб! Чакаме разказ за РД на малката принцеса и снимки! Rolling Eyes
yoana77, май пловдивчанки сме 1-ви пред рс-то! Joy
fibi4ka, приятно прекарване и хубаво време ви пожелавам!

# 174
Честит първи рожден ден на патерици на Яна, Рая и Борис!
Честит първи рожден ден на Иглика и на Ева!
Деца, растете с бодър дух, усмивка на лице и много обич!!!

Ето снимки от моето кръщене, малко са гадни, понеже си купихме нов апарат и мъжо не беше го разучил

А относно идването на рожденния ден, много ми се иска, но ще видим как ще се получат нещата, понеже сме на сватба на 22-ри в Троян, после трябва да се приберем да отпразнуваме рожденния ден на Алекс с родата. Ще се опитам да направя всичко възможно. Кога беше последния срок за "записване"?

Лек ден за сега, че малкото дзверче не застана на едно място от както е научил за какво му служат крачетата  #Crazy  Laughing

# 175
Мамичка Яничка, хубаво е до към 24-25 най-късно да сме събрали парите, че и на мен тогава ми е много натоварена програмата и да не чакаме последния момент! Дано да можете да дойдете!
Марианка, къде си? Явно пак нямате нет, иначе щеше да се появиш поне за малко!Голяма буря в Пловдив е било онзи ден! И какви са тез работи, че ще ми откъснеш главичката Sad, нали си ми приятелче! Как са дечицата-Мимката успокои ли се сред неприятната случка?Тази госпожа е за изгонване, няма ли друга учителка в тоя град, заплашат ли я , че ще остане без работа, ще бъде по-внимателна, но явно родителите трябва да бъдете единни и да обявите протест!
Ако има среща във вторник-аз няма да мога да дойда , тъй като нямам кола тези дни, че дадохме другата на мъжа ми пак на наште, ако се съберем в четвъртък или петък-мисля, че тогава и ние сме на линия!

# 176
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА  И ИГЛИКА!

Растете щастливи и обичани дечица!

Поли  , Венуш да са ви живи и здрави слънцата и много да ви радват!

yoana77 -големи сладури са Дари и Ради , приличат вече на дечица , а не на бебета.
Ох как исках и аз едно момиченце  Blush , Дари е много сладка с тази поличка .Yoana77 - голяма късметлийка си  Hug

# 177
Привет момичета!

Честит първи РД на Ева на ПолинБГ и на Иглика на Венуш!
Бъдете здрави, красиви и усмихнати, малки красавици!

А това е за майките ви:

Честити ни християнчета! Нека ангелчетата ви да ви пазят и напътстват в правилния път   bouquet

Аз съм на финала на подготовката на Първия РД на Спаси. Утре преди обяд ще отбележим празника с много игри в един детски център до нас, а към 17ч. ще се съберем фамилията в един ресторант. Провокирана от сайтовете, посветени на първия рожден ден и аз реших партито на Спаси да е тематично. За мен още от корема ми той си е малко гушливо мече - затова и темата е Мечето принц. Направих картички за за семейството с много мил текст, а лицето съм го сложила в подписа си; подготвили сме гирляндди, на които пише "Spassi's 1th Birtday", има мечета и коронки... такава е и тортата. Grinning Но снимки ще има утре вечер.

Бон есперанс, идеята ти за картичка е върха!!! Hug

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 12:29 от irinii

# 178
       Честит първи рожден ден на Ева и Иглика!!!    bouquet

Ето малко снимки от нашият рожден ден : http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633244190878407875.jpg

http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633244191249501625.jpg

http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633244191142470375.jpg

http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633244191184970375.jpg
Има и още но не съм ги качила. Иначе си изкарахме страхотно,малко валеше в събота но това не ни попречи да си празнуваме  Laughing
После ще ви разказвам ,че Габи се размрънка.  bouquet

# 179
Моята прекрасна Ева става днес на цяла 1 годинка!!!

И днес посреща празника си християнче - вчера я кръстихме. За мен беше  много вълнуващо, а на Ева й беша страшно интересно в църквата - пя със свещеника, разглеждаше любопитно и почти не плака(само когато я топнаха във водата, но веднага се успокои).
Аз лично много се вълнувам - не я усетих тази година как мина - беше прекрасна. Надявам се и следващите да са такива, че и по-хубави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт