СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Честит първи рожден ден на Иглика и на Ева!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
Боже, пиша този пост от 7 сутринта!  ooooh!

Момичета благодаря Ви за поздравленията, черпя ви виртуално с торта  newsm38

Днес моята светулка Иглика става на 1 годинка! Още не мога да повярвам, че момичето ми се превръща от бебе в дете. Бузките са понамалели, крачетата нямат вече онези сладки дълбоки гънки,  разбира какво й говоря, изпълнява инструкции даже, като например "Целуни Мечо", такива целувки раздава, че... Crazy
ПолинБГ и аз не разбрах как мина една година и то каква година само! Ние също преминахме своето "бойно кръщение" като майки, което поне при мен не беше никак лесно.
Днес съм цялата в задачи по подготовката на партито ни, което ще е на 6-ти.

Yoana77, страхотни снимки, целувки на малките ти палавници и поздравления на патерици.

Tzvetyroussimova , брой и мен за партито на 29-ти, а за парите ще ти пиша на лични.

fibi4ka.благородно завиждам за планината. Ние също много ходехме по планините преди да се роди Иги и пак ще продължим, но трябва поне да проходи стабилно. Мечтата ми е да я заведа на езерата.Поздравления за смелостта да отидеш с Йоанка, ще чакам разкази как сте се справили.

ПолинБГ, много целувки на астралната ни близначка Ева.

Ох, времето за нищо не стига, доскоро мацки, работа ме чака.

# 182
Ехооо дружинааа Simple Smile

Аз миналата седмица бях без Интернет и два дни се опитвам да ви изчета, обачееее  ooooh! нищо не става от мен

И да взема аз да си изкажа пожеланията към отминалите рожденици...

Честит Рожден Ден на всички мили дечица... Да растат здрави и будни, в любов и приключения, и да носят много положителни емоции на родителите си!

Видях, че сме имали и много мами рожденички... ами и на тях ЧРД... много здраве и вечно влюбени...  Hug

Само да кажа, че на миналата ни среща бях предложила събиране за този вторник на нашата вила , но за съжаление дъждовното време я проваля  Sad там сега е мокро, кално и гадно... но съм сигурна, че ще има хубава есен и ще се възползваме нататък... но не пречи да си направим среща примерно на Фонтаните, ако искате?!

За Фотосесията за общия ни РД и аз съм ЗА с 2 ръце, мисля, че от това няма по-хубав подарък... само дето все още не е ясно нашето участие Wink В Ментов Носорог си има на място такава услуга... докато децата си дивеят една какичка почти незабелязано и като пчеличка ги наобикаля, и ги щрака, обработва ги на място, и ги пуска на screen на PC-то да ги гледат гостите (абе зарибява мамите и татковците, които ахкат по децата си  Mr. Green )... Бобо има страхотни снимки от един РД там... и накрая, ако искаш плащаш 5 лв и ти записват снимките на диск, снима всички дечица, не само рожденика... мисля си, че това е много хубава услуга и има хляб в нея...

бон_есперанс, страхотна идея за покана...

Ирини, твоите идеи край нямат, отново страхотно звучат приготовленията за утрешния ден

Ние също сме почти готови за 6-ти... аз подготвям нещо като картичка-спомен за гостите от Първата годинка на Бобо, такова нещо правих и за Ичи!

тичаааам, чеее...

# 183
Здравейте отново!

Съжелявам, че пуска 2-ри постинг, но в предишния Даная не ме остави да пиша, само успях да честитя рожденните дни на малките сладурки!Сега тъкмо и давах яденето от кухнята (леща), а тя изпищя  като попарена и въобще не иска да го яде. Не и хареса ли, незнам какво, ама сега и давам банан. Много ги обича. Laughing Справихме се с разстройството вече...сега няма и дано да няма и за напред.Хич не е приятно и за мен и за нея. Сега с едната ръка пиша, а с другата и давам банана. Laughing А, тя все сочи компютъра. Laughing Само ако и видете ехидната физиономийка...

Щастливка, ти къде се беше потопила...? Grinning

Момичета ще трябва  да ставам, да я нахраня като хората и после се прибира, да не ни завали...

ЧАО!!! Heart Eyes Hug

# 184
Здравейте  на всички!
Малките ни принцеси Ева и Иглика да са много здрави,истински щастливи,много оби4ани и изключителни!На мамите специални поздрави - да не е лесно да се родят такива творения на изкуството?Wink
Момичета,и аз съм за фотосесията.Даже,ако времето го позволи можем да направим и снимки навън преди партито - каквито са ни джапащи човечетата ще има много интересни моменти за запечатване, сигурна съм.
Очите ми останаха в Ради и Дари,Габи и тя е една мацка...пу пу пу да са ви живи и здрави хубавелковците малки!
Мен дивото ме зове...Откакто ходим се задържаме в кошарата точно времето мама да иде до тоалетна..А на тия плочки я следвам постоянно..
Досега рисувахме на пликовете с поканите карикатури на хората,за които са предназна4ени..Какво и разбира малката главичка незнам,но не спря да ми говори и дори на някои картинки се смя с глас..
Оставям ви..по  спешност : Crazy

# 185
Ето ме този път да честитя първите рождени дни на Иглика на Venush и Ева на Polinbg!
С пожелания да растат здрави , щастливи, много обичани и с много късмет в живота!
За техните мами :

Благодарим за почерпките! И вие да разказвате и показвате!

Цветиберова, Габи е истинска красавица! Като принцеса е в тази рокля!
А за Дари и Ради нямам думи! Йоанка, мисля че си наистина горда мама ! Дано винаги да имаш поводи да се гордееш с тях!
Полин, и ние направихме кръщенето на Ивето , предния ден преди да навърши годинка, сега за Алекс най-вероятно ще е 3 дни преди първия му рожден ден! Много хубави мигове!

# 186
Благодаря на всички за милите думи Hug
Дони на Мони,не е късно с третия опит да се сдобиете и вие с една принцеса! Wink
Мариaнка,сигурно с нета си закъсала,беше страшна буря тук.
Наистина оценям и често си мисля с какво голямо съкровище ме дари Бог-близнаци и то момиченце и момченце и двамата толкова различни,чаровни (много по-рядко се раждат разнополови близнаци)До последно Дари ми беше изненадата,виждаше се само Радослав и даже бях с нагласата,че са две момчета.В момента в който си отворих очите след пълната упойка от секциото и веднага попитах за децата добре ли са и какви са,като ми казаха,че са момиче и момче неможах да повярвам.Сега се замислих и май няма по-щаслив миг за мен досега от този.Голям късмет за мен беше също,че децата ми бяха с нормално тегло и не се наложи да бъдат в кувьози,както често се случва при близнаците и това ми беше най-големия страх.Наистина съм щаслива и горда майка,дано не ви отекчих -така го почуствах,в момента така ми дойде да споделя всичко това с вас Hug

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 23:28 от yoana77

# 187
С един ден закъснение ви 4ерпя за рождения ден на моята прекрасна несравнима принцеса!

Благодаря на моми4етата, които се сетиха за нас в4ера!
Ние се прибрахмре снощи късно след едноседми4на по4ивка на планина и празнуването на Рождения ден на Яна. Направихме си барбекю на зелена треви4ка с вкусни мръвки, питиета, разбира се, торта и приятна компания и така отбелязахме събитието. Утре ще по4ерпим роднини ве4е в София. Припомних си събитията отпреди 1 година и в спомените ми присъствахте и вие, толкова мило ми стана...
4естито на днешните рожденници! Да са живи и здрави!
Това е от нас за сега. Ако остане време, ще се връщам назад да ви 4ета.

# 188
Честито на скъпите ни рожденници! Да са живи и здрави и много палави!
Момичета, нямам време да пиша много, но искам само да кажа, че идеята на мама меги много ми допадна  Peace Надявам се да присъстваме на партито и наистина един такъв албум ще остане във времето и ще е мил спомен и за нас и за детенце  Heart Eyes А играчките, както и вие самите виждате, поиграят си с тях и ги захвърлят в ъгъла  Rolling Eyes Това е мое мнение, нека болшинството реши  Hug

# 189
 Mr. Green Завърнахме се от кратка ,но пълноценна почивка.Бяхме в една чудна морска къща на 50 м от плажа с огромен,зелен и подреден двор с басейнче и много забавления за дечицата.За наше щастие в близкото заведение готвеха вкусни супички и манджички,които с удоволствие ни пасираха.Баба и дядо бяха с нас и основно те се занимаваха с Арен,а ние с татко му,леля му и няколко наши приятели почивахме активно.Водата не предизвика някакво особено впечатление у Арен.Без притеснения влезе в нея и се опитва да плува и ни блъскаше да не го държим.Пускахме го сам с тези надуваемите неща,които се слагат на ръцете.За сметка на това изпита невъобразим ужас от пясъка.Не пожела до края,да пипне,стъпи или каквото и да било да прави на това цапащо и потъващо нещо.Дори ни гледаше обувките в стаята и ако по тях има пясък,се качаваше на леглото и от там надаваше страшен вой.Докато не измия подметките на чешмата и не провери сам,дали пясъка е изчезнал не ни оставяше на спокойствие.Пробвахме и всички среднощни забавления като въртележки,влакчета,надуваеми замъци и т.н.Хванахме и голямата буря в Пловдив.И ето ни вече на Софийска територия.Мисля си вече ,че Арен е влязъл в последна 8 фаза на ревливия период и понякога едва го издържам.Хваща ми се за крачола и ходи след мен мрънкайки.Нищо не разбирам от това което си бърбори и той се ядосва много.Ще ви изчета малко по-късничко,че човека се събуди ....
Лека вечер.
P.S.Успяхме все пак да вземем един пясъчен отпечатък от лапичката на тигърчето Арен

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 19:37 от dennis

# 190
Честит рожден ден на Ева и Иглика.
Да израснат заобиколени с много,здраве,щастие и любов.

Честито и на всички който сме изпуснали или който ще изпуснем тези  дни.
Колко бързо и неусетно  мина една годинка,колко пораснаха дечицата ни.И аз скоро четох първите ни темички и ми стана толкова мило и носталгично.Не мога да повярвам че е била толкова малка и кротичка Laughing
Ние ще използваме падащите се празници за да си спретнем една почивка.Мъжа ми засега пази в тайна къде ще ходим(няма да е до морето,но...)каза че ще е романтична ваканция за тримата.Днес ме сюрпризира по мейла.И между другото това му е първия мейл който ми пуска.Досега сме се чували или сме си писали смс,но никога не ми е писал на пощата.Струва ми се толкова романтично
Идеята за фотограф е прекрасна и мисля че ще се получи много хубаво
Йоана в никакъв случай не ни отекчи(или поне не мене) с разказа си.Да са ти живи и здрави
Бон есперансе идеята ти е гениална.И аз се опитах да направя колаж със снимки на Неси и да ги направя като покани за РД за роднини,но нещо не ми се одава много.А сега и с тая почивка...ще измисля друго.
Ирини с голямо нетърпение очакваме снимки и от вашето тържество.Приятно изкарване
Всички дечица са страхотни и много пораснали.
Лека вечер на всички

# 191
4естит първи рожден ден на Ева и Иглика   bouquet
да сте много здрави и усмихнати
polinbg 4eстито ви християн4е
irinii 4акаме разказ и снимки от рождения ден на ходе6тия ме4о
cvetiberova, yoana77 колко 4аровни и порастнали са де4ицата  Hug
dennis браво на вас добре сте си по4инали
mila84 наистина много мило от страна на мъжа ти явно ти е подготвил страхотна изненада  Peace
При нас ни6то ново освен 4е 4акаме с нетърпение в Събота сестра ми от БГ с мнооооого подаръци  Laughing

# 192
  • Sofia
ЧРД на ИГИ и ЕВА!

# 193
Здравейте форумки!
Най-накрая решихме кръщенето да е на 15-ти септември-събота.Днес купих дрешки,защото ще имаме кръстник ,а той не е много наясно LaughingОстава да избера обувки в сивата гама и без това вече трябват нови за есента.

За снимките и партито-надявам се няма да се изисква  специален  дрес код Wink

Днес с Румчето си направихме приятна разходка,половината път го водих за ръка и бутах количката(за пръв път)Времето е приятно вече,отидоха си гадните жеги  superuu

За рождения ден-най-вероятно ще празнуваме семейно-четох че колкото по-малко гюрлотия и украси-толкова по-добре иначе им
идвало в повече.Не че се бяхме засилили да наемаме клоун де Mr. GreenА пък и ние не сме по бурните тържества Embarassed Ще поканим роднини в къщи и така
А за кръщенето-в хубав ресторант  chef

Сега съм на вълна Еnya и ето една приятна музичка:

http://www.youtube.com/watch?v=a88-Tyl1gkI 

Спокойна вечер  bouquet

Честит Рожден Ден на всички рожденничета-всичко най-прекрасно им пожелавам!!

# 194
Чести рожден ден на Иглика и Ева! Да рстат здрави, палави и много щастливи    bouquet
Ирини, мисля, че фотографът, който имах предвид няма да бие твоя по цена, така, че ако приятелката на Цвети не е още по-ефтина, и естествено не е проблем за него този ден, мисля направо да го ангажираме. Така като гледам всички до тук са ЗА...  Hug А пък мен по -скоро ме притесняваше дали имаме някой познот, който да организира предпечата и ми се искаше Албумът да е с някакми твърди корици и луксозни страници. Аз имам една приятелка, която имаше рекл. агенция, но сега се занимава с еврофондовете... та мога нея да питам , но ако не кажете , че имаме по надежден човек.
Мацки , тъй като повечето ... всички до тук са за албума, обявям, че подаръците отрадат и насочваме внимание към организирането на албума. Моля, ако все пак някой е против да каже , за да мислим какво да правим...
За срещата утре не казахте час, но аз ви казвам, че ще мога да вкл. към 12 така, че ще звънна на Рени или на Мила и ще се присъединя....
лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт