СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
За албума за РД-то искам да попитам кой вариант избирате:
1. Сниман еот професионален фотограф+обработване на снимките /всъщност това според мен истинския майсторлък/+ размножаване на CD-та з всяка мама

2. Снимане от професионален фотограф + отбработване+ предпечат + печат в печатница под формата на албум /или друга рекламна форма/

3. Снимане от професинален фотограф без художествена обработка и без печат в печатница

Момичета, както съм маркирала професията ми е в сферата на ПР и реклама и искам да ви споделя, че предпечата, худ. обработка и печат в печатница ще излезе на по-висока цена, която не мисля, че ще е удобна за някои от нас. Да не говорим ако ще се изработват албуми - поне 50стр, лепене, подвързване, прегета...
Аз си мисля, че ще е достатъчно добре ако намерим кой да обработи качествено снимките и си вземем по един диск... Как мислите?

# 196
  • София
Здравейте,

намесвам се в темата ви с молба да се включите в една петиция, свързана със здравеопазването на нашите деца (тези, които все още не са се включили, разбира се).
Ето и една тема по въпроса.

И разпратете на приятели и познати също  Simple Smile

# 197
Честит първи рожден ден на Иглика и на Ева!
 newsm59
Иринии, а под обработване на снимките какво да разбирам?  newsm78
На мен лично ми харесва повече първи вариант  Peace

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 23:54 от la estrella

# 198
А може и -който иска -албум,който иска -диск newsm78

Приятно прекарване на Спаси на утрешния си първи рожден ден  bouquet

# 199
Здравейте септемврийски майчета Simple Smile Включвам се отново след много време,но нямам много време да чета темата,а тук здраво се пише Simple Smile
Поздравявам всички дечица,които вече навършиха своята първа годинка и им желая здраве,щастие и безоблачно детство, а на родителите им да си ги гледат с много любов,защото толкова бързо ще ни пораснат Sad
Ние сме добре, но вече ми е много трудно да излизам сама с тях и все чакаме някой помощник. Ивайла се задържа права самичка,но я е страх да направи крачка,а Здравко все още предпочита да пълзи,за по-сигурно,но и дупето му тежи - цели 11 кг. срещо 9-те на Ивайла Simple Smile
Скоро наближава и нашия първи рожден ден и вече полека лека започваме да се стягаме,макар че съм сигурна,че като наближи още малко и ще ме хване паниката,но аз съм си такава.
Поздравявам всички ви и ще се опитам пак да вляза скоро,но едва ли бих могла да изчета всичко ,което сте писали,така че ще съм доста изостанала с инфото Simple Smile

# 200
Само набързо да се включа-в тази тема се разисква за фото-книга и има линк където е показано горе долу за какво става на въпрос.

# 201
Из4етох ви и преди да затворя гледам кой е на линия и само Пловдив4анки и ме обвзе една ностагия преградки от нас моми4ета polinbg и yoana77  Wink Hug

# 202
Честит първи рожден ден на Спаси,Габи,Мити и Деян!

Нека бъдат живи и здрави,весели,игриви,палави,щасливи за радост на всички около тях!

Специално за мамите: 

Viki81 Hug

# 203
Момичета бързам да се разпиша.
Не съм ви изчела и ще ми трябва доста време да го направя предвид ангажиментите, които имам този месец... две сватби, кръщене, 4 дни на морето по работа.,почивка с любимия на халкидики, наемане на детегледачка... Ще се опитам да го направя все пак Simple Smile

Ние днес се прибрахме от море, една седмица на Созопол, в много добър хотел - страхотни преживявания имахме , но и едно премеждие - първото падане на Марти от спалнята на мокета в хотела . Ужасно беше.  Cry Иначе прекарахме страхотно, много се изкефи детето не моренцето. Шляпа на брега, плува по гръб, но по корем не се пускаше, в една жабка, тип лодка, но с две дупки за крачетата ходеше във водата Mr. Green На плажа си играеше и спеше в един басейн, без вода, но с наполовина покривало. Там и спеше два пъти на ден. Wink Вечерно време я изкъпвахме и отивахме да вечеряме, както и тя. По-късно, спейки я закарвахме до един бар, където ние с татко й пийвахме по напитка и така до към 1, когато я пренасяхме в стаята.....блаженство, не съм си и представяла, че ще си изкараме така Sunglasses
Липсвахте ми  Hug

Тези дни ми предстои продажба на имот, парти по повод остаряването ми - на 30.08. навлязох е 30те или както казва баща ми, влязох в 40сетото десетилетие #Cussing out Но, аз си се чувствам като на 20 Mr. Green

Честит Рожден ден на Спаси, Габи, Мити и Деян!!! Бъдете живи, ждрави, палави, усмихнати, любознателни за радост на любящите ви хора!!!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 10:11 от omnipresent

# 204
Честит 1-ви рожден  ден на Спаси,Габи,Мити и Деян!!!

Здраве и щастливо детство пожелавам от сърце!

# 205
Честит рожден ден на Спаси на Irinii, Мити на Сесилия, Деян на Дас и Габи на Валентин[/b]!

Пожелавам им здраве, късмет в живота и да имат прекрасно детство!

А за техните мами :

Весел празник на всички, много подаръци и силни емоции ви пожелавам!
Ирини, да си направите страхотно парти и после да разказваш и показваш!

# 206
Снощи последна, днес първа...
Хайде, по кафенце!

Хубав ден на всички, по-късно ще пиша нещо за клубчето!

# 207
Ха добрутро!
Ей сладки рожденници - Габи,Деян,Мити и Спаси!Да сте ни усмихнати и здрави,много игриви и палави,да радвате у дома и да осветявате света с блясъка в очите ви!Мамите ви да се гордеят с вас и да са ви най-добрите приятелки в живота!Момичета,забавлявайте се на днешните първи рожденни дни,защото това е много много ваш празник преди всичко!  bouquet

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ГАБИ , СПАСИ , МИТИ И ДЕЯН!

Много усмивки и безгрижно детство !

За щастливите мами

# 209
Честит първи рожден ден на сладките мъничета-Габи,Мити,Спаси и Деян!Мили слънчица бъдете здрави,щастливи и безгрижни-а мама и тати да бъдат най-гордите родители на света(с такива сладурчете няма как иначе Wink)
Пожелаваме на всички незабравимо изкарване днес и после ще чакаме снимчици Wink
А сега привет и от нас с Дари Hug
Върнахме се от по4ивка преди два дни-но за съжаление снощи Дари беше много зле-днес пак няма промяна и отиваме на лекър-мили4ката има температура,сополи и повръщане-толкова ми е мъчно да я гледам така Cry
Успях да хвърля бегъл поглед и много ще се радваме ако успеем да се присъединим към вас на общия ни празник!
А сега ви пожелаваме слънчев и усмихнат ден Heart Eyes
Много ни липсвахте Hug

Общи условия

Активация на акаунт