СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Честит 1-ви рожден  ден на Спаси,Габи,Мити и Деян!!![/color]  bouquet Hug  bouquet

# 211
Честит първи рожден ден на Спаси, Габи, Деян и Мити!
Нека бъдат много щастливи, здрави усмихнати. И весел купон днес.

А на майките им -   bouquet Hug много хубави мигове с малките лудетини!

# 212
  • Munich
Честит рожден ден на Габи, Мити, Спаси и Деян! С ден закъснение и на Иги и Ева! Да сте живи и здрави, прекрасни дечица, все така като гъбки да растете и да имате най-чудесното детство! Честити ви рожденици, мили майки и татковци! Много да ви радват малките ви съкровища! Весел празник!

Момичета, имам една огромна молба. Може ли някой да ми каже как мога да изтрия част от снимка, така че друга част от снимката, която е заета от първия предмет да остане непокътната? Примерно възрастен човек държи бебе, личицето на бебето заема част от лицето на човека, а ми трябва снимката само на възрастния. Може ли да се изтрие тази част от снимката, която закрива човека и някак си да се дорисува? Става въпрос само за част от лицето и шията. А ако лицето не е закрито, но на заден план се вижда нещо, да се изтрие фонът, така че да остане само лицето, нещо като портретна снимка. Ако никой не знае как, моля ви дайте идея къде да пусна запитване във форума или ако някой има познат фотограф да попита... Може ли някой да ми помогне, много ми е важно!

# 213
# 214
Здравейте, мацки! Hug  bouquet

Честит 1-ви рожден  ден на Спаси,Габи,Мити и Деян!!!

Желая им много здраве и щастливи детски годинки! smile3525 Tada baloni

Сега ставам да си сменя госпожичката, че свърши една работа и по късно ще седна да попиша...

# 215
Честит Рожден ден на Спаси, Габи, Мити и Деян! Нека имат бурно и щастливо детство, много здраве и късмет ... Влюбени родители и верни приятели  Hug
 Момичета, сега разгледах темата , която Мила е пуснала и там девойката е направила подобен фотоаблум за своята дъщеря. Тя е платила 75 лв, но аз сега позвъних на http://www.fotobravo.com/?p=about - сайта, който тя е ползвала и горе -долу има обясних ние от какво ще имаме нужда и човека с който разговарях каза, че щом е за събитие може да се събере 30 - 40 сраници, и така ако са 30 стр един албум би струвал 35 лв, а ако са 40 стр ще е 40 лв. Аз го питах при условие, че отпечатаме някъде 30 -40  албума. Това включва ъплоудване на снимките от наша стана, обработка и дизайн от тяхна , след това те ни изпращат линк с прототип на албум, който ние коментираме, удобряваме , ако се налага правим корекции и те го отпечатват. Разгледайте сайта ще ви стане още по ясно. И все пак може да направим така, да съберем всички снимки на присъствали и не, тези, които искат албум да участват, а тези които им е достатъчен диск ще е най- лесно да им бъде направен.
Кажете каво мислите, все пак това е почти вдойно на 20 -те лв, които мислехме за подарък, но пък има вариант, който иска да се включи.. незнам както решите...... мен лично ме кефи и мисля, че ще излезе нещо много готино , като спомен завинаги на това, което сме преживели заедно..

# 216
Честит Рожден ден на Спаси, Габи, Мити и Деян! Мили деца бъдете много здрави и безгрижни, наслаждавайте се на невинните си детски игри и любовта на мама и тати  Hug

# 217
Здравейте, момичета!

Честит Рожден ден на Спаси, Габи, Мити и Деян и от нас!

Весели и щастливи да растат!

Разгледах и аз сайта и ми се струва доста интересна идеята. Така ще могат да се включат и тези, които няма да присъстват на партито...... както се очертава с нас, защото Димитър най-категорично заяви, че дори и да дойдем в Сф ще е без Йоанче  Sad....Все пак 35-40 лв. не са толкова много, а пък ще имаме скъп спомен от най-ранния период на цялата септемврийска дружина.  Simple Smile Hug
Днес РД има и приятеля на сестра ми. Става на цели 37 години, но е кореец и изобщо не му личат.  Mr. Green Да е жив и здрав и той, сестра ми по-малко да го ядосва! Crazy
Момичета, довиждане ви казвам сега - че трябва да излизам... весели празници на всички, докато ни няма!!!! Hug

# 218
ехооо:)

Честит Рожден Ден на днешните ни рожденичета Габи, Спаси, Мити и Деян... Живи и здрави, и много късмет им желая от сърце! Да слушат мама и тати, пък и мама и тати да ги слушат  Mr. Green Весел празник мили момичета!

Вижте, мисля си, че колкото по-простичко си организираме общото ни РД, толкова по-добре за всички, да не говорим за организаторите. Много е готино това форумско общуване, но то е далеч от приятелството в реалния живот... малко ми напомня училището... там с едни си приятел, други не забелязваш, трети не понасяш... само дето има класна да организира класа...
та след това тъпо лирично отклонение  Mr. Green искам да кажа, че няма нужда да усложняваме нещата... идеята с фотографа е страхотна... идва, снима, плащаме раздава по един диск и от тук насетне всеки да дерзае... сигурна съм, че чудеса могат да се получат... някои може да се развихрят във Фотошопа, други с ножицата, а за трети като мен мързелани... с умиление ще си знам за дискчето, и ще си кътам, и ще си чакам музата за това как точно да си направя албумчето  Mr. Green та така, това е моето предложение... по един диск и всеки да дерзае, а тези, които няма да присъстват могат да пуснат по една готина снимка в общия ни албум и от там всеки който иска да си я включва както намери за добре... Разбира се каквото и да решим съм в играта  Hug

Фибичка, да ви е жив и здрав корееца и да слуша много!  Mr. Green

# 219
Леле, колко съм отнесена  ooooh! Embarassed Забравих да ви почерпя виртуално по случай рожденния ден на нашия тати, който днес става на 30г  Heart Eyes

Подаръка му ще бъде парти-изненада   bigdance2 Поканила съм всичките ни близки приятели в едно заведение, ще ни чакат там със свирки, конфети и други весели аксесоари за рожден ден. Ние ще отидем малко по-късно, като той си мисли, че ще празнуваме двамата, упс тримата със Светли  Heart Eyes Надявам се да се зарадва, тъй като напоследък нещо е доста угрижен заради напускането на работата си  Confused

# 220
  • Munich
Ивелинче, да ви е жив и здрав съпругът и таткото! Да ви гледа и обича, а и вие да не забравяте да го глезите Simple Smile И скоро да се радвате на ново работно място, където да е по-удовлетворен отвсякъде досега.

# 221
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Спаси, Габи, Мити и Деян![/size]

Да бъдат все така сладки, умни, палави и щастливи деца!
А на вас прекрасни мами и татковци ви желая да сте все така горди с тях!

ЧЕСТИТ РД  на съпруга на Ивелина!
Момичета, аз подкрепям и идеята за диск и идеята за албум!
Права е Щастливка, че с албума ще е по-сложно! Но пък в крайна сметка нали това празненство е за да се забавляваме - и ние и децата - не е като в училище - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

# 222
Честит 1-ви Рожден ден на Спаси, Габи, Мити и Деян!

Да растат здрави и послушни за радост на мама и татко!
Да имат мнооого приятели, много весели игри и безгрижно детство!

# 223
Мили малки рожденници-Габи,Спаси,Деян и Мити пожелавам ви много много късмет,здраве и любов и нека продължите да правите много щастливи всички около вас.

Как бързо мина времето и като че ли беше вчера когато раждахме една след друга,борихме коликите и честитихме първите зъбчета и самостоятелни крачки.Радвам се че споделихме тези мигове заедно.А за неповторимите ви майки,който точно преди една година са се чувствали най щастливите жени на земята по едно цвете

Пожелавам ви да доживеете до дълбока старост и се радвате със същата сила на още деца,внуци и правнуци.

И не на последно място Ивелин4е да ти е жив и здрав съпругът и да успее скоро да намери професионалната реализация която търси.Винаги ми е правило впечатление с каква любов се грижиш за него и Светли продължавай все така,уважавам обичащите се хора
И в този ред на мисли днес ми стана много мило и топло,когато си прочетох смс от любимия когато очаквахме Неси да се роди.Как му споделях в дълги смс  вълненията,желанията и мечтите си за едно жив и здраво момиченце и как тази мечта се превърна в една палава,дърдореща си принцеска.Пишехме си смс за да си ги препрочитаме когато се почустваме тъжни и самотни без другия,ех любов,любов
Все още не ми е казал къде ще почиваме,но и аз не любопитствам за да е изненадка
Аз съм за каквото и да решите за партито и снимките.Ако искате и на луната да се съберем съм за...
Лека вечер и целувки на всички

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 20:24 от Mila84

# 224
Честит 1-ви рожден ден на Габи, Спаси, Мити и Деян! Мили дечица, бъдете здрави, щастливи и много усмихнати! Heart Eyes

Целувки за най-щастливите майки на света! Hug

Честит празник на патерици на всички сладки рожденници и християнчета, които тези дни пропуснах! Hug

Общи условия

Активация на акаунт