24 Desperate Housewives Lost in AMERICAN Translation #24

• 14 654
  • 313
  •   1
Отговори
# 195
Тина,кът' го дочакаш и употребиш,метни го насам (ма с ден предизвестие че да организирам режимите Sunglasses

# 196
  • Boston, MA
Ееее, не е честно, няма ме ден-два и вече Джордж Клуни сте поделили... Crossing Arms.

Аз завършвам разни неща из работата, днес последен работен ден и ва-кан-ци-яяяяяяя... утре купон и в неделя айде за България! Като стана въпрос за излизането - снощи точно излизахме с майка ми и Дани на ресторант, като за последно да й благодарим за гледането 6 месеца. Напълно съгласна с Кейси и Тина - то детето ти прави да не ти е кеф, еле пък в тая шавлива възраст. Прибрахме се 9 и нещо и директно в леглото. Просто излизаш по-рано и се прибираш по-рано, пък после, ако щеш, си допивай на терасата.  Wink

Аз също съм против живота ти да свършва като имаш бебе, но не можеш да не се съобразиш с него. Миналото лято, когато бебето беше още бебе, излизахме доста, аз го кърмех, после спи в количка. Сега ходим на ресторант с него, но се прибираме най-късно 9 и нещо... Иначе на купони го слагам да спи по някое време, затова и най-обичам в нас - както Тандури, децата лягат, възрастните продължават. Като ходим на Вермонт най-добре става, обикновено правим и дежурства - единия ден стават рано майките, другия бащите, и така има веселба, а и почивка за всички.

Иначе режимът е лягане 8-9 (малко се променя от сезона), ставане 7-7:30, следобеден сън около 2 часа. Пооправи се режима, да чукна на дърво, кучешките зъби ни отпуснаха, че по едно време не се траеше (будеше се през час, като няколко месечно кърмаче). Не съм супер стриктна, може режимът да има отклонения от половин-един час, но съм за да има рутина и последователност.

Джена, завиждам за майчинството (полу-благородно  Wink)! Ох, какъв кеф ще ти бъде с малечко!

# 197
Тандурка,тина,тина,не бистра Simple Smile))...проблема е там,че младоженеца е познат на мъжа ми...а знаеш мъжете как обичат да се обаждат,да се обясняват,хеле пък да изглеждат,че нещо не знаят(мани,мани)...аз да бях,100 пъти да си бях решила проблема,да не мислиш,че щях да ви занимавам тук....абе ще взема аз нещата в мои ръце,и готово Mr. Green
  Бубка,и като си заминаеш за БГ ,да не изоставиш(както и останалите,които ще да заминавате).

И това ако не е по темата,здрае му кажи: (Джи  Wink)
One day, when a seamstress was sewing while sitting close to a River, her thimble fell into the river. When she cried out, the Lord appeared and asked, "My dear child, why are you crying?"

The seamstress replied that her thimble had fallen into the water and that she needed it to help her husband in making a living for their family.

The Lord dipped His hand into the water and pulled up a golden thimble set with pearls.

"Is this your thimble?" the Lord asked. The seamstress replied, "No."

The Lord again dipped into the river. He held out a silver thimble ringed with sapphires.

"Is this your thimble?" the Lord asked. Again, the seamstress replied, "No."

The Lord reached down again and came up with a leather thimble. "Is this your thimble?" the Lord asked. The seamstress replied, "Yes." The Lord was pleased with the woman's honesty and gave her all three thimbles to keep, and the seamstress went home happy.

Some years later, the seamstress was walking with her husband along the riverbank, and her husband fell into the river and disappeared under the water. When she cried out, the Lord again appeared and asked her, "Why are you crying?" "Oh Lord, my husband has fallen into the river!"

The Lord went down into the water and came up with George Clooney.

"Is this your husband?" the Lord asked. "Yes," cried the seamstress. The Lord was furious. "You lied! That is an untruth!"

The seamstress replied, "Oh, forgive me, my Lord. It is a misunderstanding. You see, if I had said 'no' to George Clooney, you would have come up with Brad Pitt. Then if I said 'no' to him, you would have come up with my husband. Had I then said 'yes,' you would have given me all three. Lord, I'm not in the best of health and would not be able to take care of all three husbands, so that's why I said 'yes' to George Clooney."

And so the Lord let her keep him.

The moral of this story is: Whenever a woman lies, it's for a good and honorable reason, and in the best interest of others.

# 198
Тина, извинявай! Миналата седмица някой друг бях объркала....Оф седя на печката и пека и съм малко разсеяна! Извинявай!

МНОООГО МИ ХАРЕСА ИСТОРИЯТА Wink Сега ще я пратя на всички по мейла си Wink
 Peace

# 199
Хубава история, Тина!

И все пак от всичко прочетено, пак оставам с убеждението, че режимът е за улеснение на родителя, не на децата...

Не знам как ще стане тая работа с мене с режима, аз съм малко скарана с времето, и най-добре си почивам, като не живея под час. Много ме тормози ходенето под строй някъде и по-план, душевно се изморявам.
side effect е, че вечно закъснявам, ама и на работа мрънкаха, мрънкаха, па свикнаха. Приятелите ме викат 1 час по-рано по срещи, по doctor's, facial appointments, по 30мин.
Е, поизпускала съм своя share of самолети, но пак съм стигала където е трябвало. Добре, че кината имат  15-20 мин реклами, та да не изпусна много от филма.

Ако и на детето му е писано така да живее на плаващ режим, еми ще живее, какво да се прави, това няма да ме направи лоша майка  smile3503

# 200
Взаимно е ,Джена...няма само една страна...правиш така,че да си ляга в 8...за да имаш поне 2 часа('щото и ти си пребита)за себе си....то пък си ляга на време,и не е кисело,изнервено...обаче,когато има повод за шетане,искаш да издържи поне до 9 ,без много да мрънка....абе то си показва...и то си има изисквания...да не е току-така...ама скоро ще разбереш...
  ... скарана с режими и гонене на часове, караш както си ти е удобно,и това е...дааалин'
(може пък Н.да ти направи режим,което се наблюдава често,дам).

# 201
Дженна ...наистина така както го пишем звучи като в казарма ,но далеч не е така,като му дойде времето ти самата ще усетиш за какво иде реч.

Мария 75...за уолмарт ,разбира се имат прекрасен диъл в цените ,но там е цялата измама-с риск да ви объркам още повече ще нахвърля за какво става въпрос.
Работниците в уолмарт не правят почти никакви пари, имат бенефити но им е скъпо да си ги плащат и какво правят мислите..обръщат се към държавата за помощ и си взимат медикейд , почти всички са с медикейд ,самите уолмарт са се изхитрили и дори при постъпване на работа им дават брошурите направо за медикейд ,така те пестят яко пари --- А кой плаща медикейд?...НИЕ от нашите заплати.
Трудно е да се обясни без факти,филма е показал всички факти и доказателства.

за никой друг магазин не съм чула да си използва така гадно работниците ,защото не само заплащането е проблема в уолмарт има и още куп неща. Наистина като се замислих ,не съм виждала усмихнати и доволни работници там в сравнение с другите магазини.

# 202
Не съм гледала филма още, но познавам един младеж(още ученик), който работи в Walmart и заплатите им не са толкова ниски. Peace Касиерите започват от $8.25. На Deli от $8:50. Ако работиш в неделя с долар повече им се плаща. Знам, че не ме лъже...В NH си беше хит магазина и имаше хора, които от години работят там. Даже бяха с голямо самочувстие, че работят там...Май истината е някъде по средата и зависи от щата Peace...

# 203
Със сигурност ако работиш дори и в Wal Мart си над границата за минимум доход за медикийд.

# 204
Уол Март май наистина си зависят от щата. Тук при нас това е най-големият хит, но ние живеем на село и нямаме друг избор. Преди само 3 седмици говорих с някой, който е работил там и наистина ако си там от доста време заплащането е доста добро, също така е взимал бонуси по Коледа ( нещо, което аз лично никога не съм взимала, просто където съм работила не са давали пириъд) и незнам к'ви други екстри ми изреди. И аз съм чувала много противоречиви неща за тяхната политика, знам че ги започват и на малко пари, но ми прави впечатление, че поне в нашия се наемат доста непривилегировани хора/инвалиди. Не им се задълбавам е нещата.

Снимките ви са страхотни, Джена направо картички!

Муцунка, малката ти е кукла, пу-пу. Очите, по-скоро сивкави.

Аууу, не знаех че се дава подарък на хостесата за шауър бре хора! Как тъй не съм го чула до сега това нещо. Кой знае как са ме плюли на моите 3 шауъра предния път Embarassed

# 205
benson...1во го гледах филма сама , на другия ден му разказах на Дан и той тръгна да ме оборва че не било така а еди как си,казах му гледай филма и тогава пак ще си приказваме -така и стана ,той го изгледа и тотално разбра смисъла,сега е на моето мнение изцяло.
Казвам ти го това за да разбереш че ми е трудно да оборвам факти  във разговор  пък камо ли с такова форумско писане .

Да на пръв поглед изглежда че все едно плащат добре  но не е точно така ,ако получават толкова колкото казваш но ги карат отделно да си плащат за здравната застраховка и дентал,накрая в пейчека не е толкова.

Също те нарочно не назначават много хора фулл тайм защото трябва да им предложат бенефити и затова предпочитат да назначат примерно 30 човека парт тайм, още ...карат ги да работят овертайм но не искат да им плащат ,ако кажат че смяната им е свършила и искат да си ходят те ги заплашват че ще намерят някой друг на тяхно място -имаше голям lawsuit по този повод .Показаха живота на работниците им в Китай които правят стоките ,работят 7 дена в седмицата по 12 часа,във каква мизеря живеят и колко им плащат,затова стоките са толкова евтини .

Също излагат факти в които засягат сигурността на хората които пазаруват там,показват колко много престъпност има по паркингите им,отвличания ,изнасилвания....камерите които са сложени не вършат никаква работа защото никой не наблюдава през тях,а говорим че много от  магазините им са 24 часови ,за парите които правят могат да назначат патрули които да следят за сигурността на хората.С 2 думи ти казват елате пазарувайте но като стъпите отвън не ни пука какво ще стане с вас.
Направили са филма не за друго ами за да покажат какво правят за хората една от най богатите компании в Америка...с 2 думи нищо,крадат си парички и си кротуват.

Ако го намеря да го сваля от някъде ще го бърн-на и ще ти го изпратя ако искаш да го изгледаш .

# 206
Как се казва този филм?
А на мен ми казаха,че се прави шауър само за 1-вото дете...вие какво знаете по въпроса?Как е по ваше село?

Цитат
Показаха живота на работниците им в Китай които правят стоките
...че за останалите стоки произв.в Китай...не е ли същото...или само за уолмартските?.......
 искам да видя филма...мирише ми на промивка (поредната)....ама докат' не видя,все едно нищо не съм написала(шшшшт).

# 207
аз го пуснах линка в началото на темата ,ей го пак http://www.walmartmovie.com/
има го по торентите ако някой се интересува

вижте сега ,никой не наговарям и т..н.,излагам мнение и ми беше интересно дали още някой го е гледал филма ,аз за себе си съм си съставила мнение вече и толкоз,там не стъпвам докато те не си променят политиката! Peace

За шауър и аз така знам ,въпреки че съм чувала за изключения!

# 208
останалите стоки произв.в Китай...не е ли същото...или само за уолмартските?.......

може и да е същото но пак повтарям :  Уолмарт е една от най богатите компании ,доходите на компанията годишно са главозамайващи!

# 209
  • Boston, MA
Как се казва този филм?
А на мен ми казаха,че се прави шауър само за 1-вото дете...вие какво знаете по въпроса?Как е по ваше село?

Цитат
Показаха живота на работниците им в Китай които правят стоките
...че за останалите стоки произв.в Китай...не е ли същото...или само за уолмартските?.......
 искам да видя филма...мирише ми на промивка (поредната)....ама докат' не видя,все едно нищо не съм написала(шшшшт).

Точно щях да кажа, кой знае Таргет примерно (любими са ми) какви ги вършат... Голям бизнес, големи ла.на.

Общи условия

Активация на акаунт