24 Desperate Housewives Lost in AMERICAN Translation #24

• 14 653
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
Вики, аз ти вярвам, не съм искала да се заяждам Peace. Само споделих аз какво съм чула. Абсолютно съгласна съм, че се еkcплоатират хората в Китай. Всички компании с производство там са сигурно така. Да сменя малко темата вижте това:

http://www.lobi.com.mk/default-EN.asp?ItemID=2DB3D5669662B04C976D97EDA589D95A

# 211
хехе...нормално..те пишат за нас...ние си пишем по нашите вестници подобни статистики за тях(тъпите американци   Wink)....не мога да общувам с цяла България,и не ме касае(егати се изказах и аз...саможива странничка такава Mr. Green).

# 212
бенсон...ауууу няма такова нещо  ,и за момент не съм си помислила че се заяждаш  Hug Hug
сигурно разпалвам малко постовете и изглежда отстрани че се нервя ,извинете ме за което
аз съм си такава емоционална и се разгорещявам по всякакви теми. Peace

някой да има идея 12 годишно момче на какво ще се израдва за подарък newsm78

# 213
hey дами,уикееееееееееееееееееееенддддддд!
я кажете youtube-ствате ли? аз напоследък съм загледала /заслушала бг класика от на майка ми младостта,с децата гледаме разни музички, френски шансони опреснявах..бая се забавлявам..

# 214
Аз се включвам набързо от една хотелска стая, за да кажа честито на една много специална съфорумка. 

Мила Бубка, за много години!

Честит ти рожден ден, да си жива и здрава,
все хубави неща да ти се случват, да не се отървеш от здраве, любов и успехи!  bouquet

И лек път и приятно прекарване в БГ, ще чакаме да се върнеш и да разказваш!

И утре да внимаваш с купона, че да не си изтървеш полета в неделя.    Simple Smile

# 215
я кажете youtube-ствате ли? ..
и питаш Simple Smile
личи ,че започна дългия уикенд....нещо по-така ще заформяте ли?Джена посрещна ли съпруга?
Бубка,честит рожден ден!Много здраве и късмет!  bouquet

# 216
Бубка...ЧРД ,много здраве   (на 31ви ли си ) и племенника ми е рожденник днес Heart Eyes

Дженна....забравих да ти честитя всичките Убавини дето спомена
как си издържала без половинката толкова време незнам,аз без Дан не мога да дишам,а пък като бях бременна направо бях спешен случай,човека трябваше да прави трип за 2 дена и аз като ревнах че ме оставя...мани такава драма разиграх...определено хормони...не съм чак толкова шашава по принцип Flutter
но в БГ като си ходя по месец без него и откачам, така бяхме разделени 6 месеца преди да се ожениме и въпреки че той идваше в БГ на всеки 2 месеца аз направо бях изпаднала в адска депесия...гадни времена бяха.

# 217
Здравейте момичета ,от няколко дена ви чета , ама вие с много бързи темпове пишете човек не може да ви насмогне на четене
Иначе много полезности има в темите ви та ще се радвам и занапред така да продължавате пък и аз от време на време може да се включвам ...определено компанийката ви ми харвса
Аз живея в Чикаго в момента съм беменна в 24 г.с. имам син на 12  ...всъщност вече може и да съм ви се представяла ама нещо напоследък памета ми изневерява затова ако е така моля да ме извините newsm78

# 218
за режима,според мен си е до дете.Мойта има ангелско лице ,но е такава проклетия ,че ен се трае,то не е рев не е мранкане тръшкане,абе не се издържа.
Та за режима от едно месечно беб тя започна да си спи по цяла нощ.Режима и стана от 8 вечерта до 8 сутринта и през деня си спеше,случвало се е и 15 часа да спи за едно денонощие.като дойдохме тук  а и малко прди да дойдем още в бг нещо от само себе си си го развали започна все по-късно да заспива.тук даже ни запиваше в един през ноща и ставаше към 10 сутринта,айде аз се напсивах а мъжа ми само по 4 часа спеше и айде на работа..с тези зъби се измъчих най-много то не беше будене мрънкане реване,един ден 5 часа не спря да реве и заспа чак в 2-3 през ноща.мислех си че никога няма да и мине този период.ето на мина,сега си ляга към 9 и става в 7 сутринта.за режима за яденето сме същия цирк през 1 час иска все нещо да яде,ами как да не и дам то не е рев не е чудо,как да и обясна,давам,може да не е добре,ам като се замисля аз не следя часовника през колко време си отварям хладилника и си взимам нещо.
а дали живота ни се промени,да коренно,сега не излизаме,няма да кой да оставим детето,а ако излезем гледаме до 9 да сме си в къщи или ако сме някъде,много пъти тя не се спира,все мрънка и на мен ми е неудобни и си се прибирам.
не се оправдавам с това че не ми остава време с детето ,но наистина на моменти просто не ми остава,аз съм по принцип организиран човек обичам точните неща и часове,но много пъти не става както съм го запланувала.
за книги за възпитание на дете,тандъри много добре го е казала от всяка можеш да извлечеш нещо полезно,но никоя няма да ти да де на 100 процента това от което се нуждаеш ти и детето ти.
Сега вече имаме малко шефче,което колкото и да не искаме ни ръковди както то си знае.

За Уолмарт,по принцип аз този магазин така и не го харесвам,но не значи че другите си нямат тайни,навсякъде вече има китайски стоки,защото са по евтини.

# 219
  • Boston, MA
Девойки, много съм благодарна за честитките, на 1 септември съм, т.е утре, та сега хем отрано запразнявам с едни Корони, хем работя, хем форумствам (работа без форум, заплюй я...).  Mr. Green 

# 220

а вижте ние как си подхранваме кожата.

# 221
незнам как да ги направя по-малки снимките,а албума нещо не искаше да ми се паства,та се извинява.

# 222
maxi_d&d ..къде в Чикаго...
 Муцунка,давайте тайната рецепта,за маска:)

# 223
Бубка честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи във всяко твое начинание  bouquet nbirthday  Gift
Mucunka недей да ме плашиш това ли ме чака и мен baby_neutral не стига че сега когато яде овесени ядки, освен ядките и крака е в устата, днес правеше опит да лапне и двата Shocked, ами ако вземе и да си подхранва кожата Shocked Mr. Greenще ме докара до лудост Twisted Evil

# 224
олелееее муцунка ..... Joy  ама що lowfat   , диети отсега  Laughing

бубка... е значи с племенника не съвпадаш ама със свекървата ДА и тя е на 1ви. Laughing ,аз си пийнах една гинес за твое здраве  Wink

макси...добре дошла Wink

Общи условия

Активация на акаунт