24 Desperate Housewives Lost in AMERICAN Translation #24

• 14 650
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
Ей-й-й, Дженна, дето казваш можело и да се пропусне режима... днес бях в къщи пак заради болното си любимче, ами нищо не можах да свърша, едно пране изпрах и сгънах и това беше. Даже и във форума не успях да вляза, защото докато спеше, трябваше да бачкам... Та как няма да го сложа да си легне в 8, ляга и гък няма. А и той е толкова уморен, че за 5 минути е заспал. Но винаги има и изключения, като например гостите, които стояха до 9:30 пм и той толкова се забавлява, че не можах да го сложа да спи преди 10. Ами случва се. Но като цяло, режима е добро нещо и за нас и за тях  Peace Още един тип - ако ще ходи на дей кеър, ще има режим щеш не щеш. И да добавя, скоро установих, че ми харесва да се прибирам рано, защото ми остава (малко Sad) време за себе си. Сигурно одърявам вече...

Ана, не знам как го правиш това с времето за себе си и с бачкане и с две деца, че и на купони ходите. Аз ставам, правя закуска приготвям обяд, остават ми 10 минути да се приготвя за работа, което значи без грим, косата вързана опашка, вечерта се връщам, игра с Марти, може би готвене, лягане в 8 и след това доработване, тв или да прочета вестника, форума (в последно време) малко приготвяне за другия ден и то станало 10:30 пм. Да не говорим за пазарене, чистене, повече готвене, пране, повечето от което остава за уикенда. Откакто почнах да се приготвям да ходя в Б-я, вече и за фитнес не ми остава време. Готвенето е основен процес обаче. Знам че ще ми кажете, готви един път в седмицата, замразявай, ама не става толкова лесно, защото това означава, че трябва да прекарам един ден от уикенда в готвене и не ми се иска, защото искам да прекарам време с детето.

Бубка - Честит РД!!! Много да се забавляваш на купона и чудесна ваканция (отпуск) в България и успех с преминаването към без-бабен режим Simple Smile

Mucunka , сладурана ти е дъщеричката Simple Smile

И последно - Долу Уолмарт!!! Гледайте ги тези филми - Фронтлайн от ПБС имаше нещо, или филма, който Вики препоръча, зли са. Не могат и да се сравняват с Таргет. Те са ужасни работодатели, ужасни "партньори", разбиват малкия бизнес в малки градове и няма, какво да се лъжем - привличат хора с ниски доходи да купуват нискокачествени стоки. Не казвам, че всички са такива, но това им е основната клиентела. Аз вече почнах да се убеждавам, че за всичко си има цена, основна за евтините стоки направени в Китай - пример последния рекол на играчки.

# 226
Mucunka, много е сладка малката, страхотни очи.

Бубка, честит рожден ден - много спомени, много изживявания и приключенски дух ти пожелавам.

Макси, добре дошла.

Виктория, не мога да помогна за подаръка, аз съм заобиколена от момичета, идея нямам от какво се интересуват момчетата на тази възраст..
Като спомена за Джена и разделите със съпруга, се замислих и аз, ние си изкарахме близо година след сватбата в двата края на света.

Анет, аз още не съм окончателно зарибена, но съм потресена от количеството информация в YouTube. Няма нещо, което да съм потърсила и не съм намерила.

Ние започнахме днес ремонта в детската, стискайте палци всичко да мине безпроблемно и в понеделник да сме приключили.
Хубав дълг уикенд на всички, и повече положителни емоции.

# 227
мм, вкусно, хапвам си лютеничка с кашкавалче  eat (току що посрещнах съпружието  newsm68 и първо "преслушах" дисагите  Blush)

Вики, ние сме вече две години разделени, но се виждаме всеки месец и сякаш съм свикнала. Чак ми е странно, че повече няма да се разделяме повече и се опасявам да не вземем да си омръзнем сега два месеца тука като кибичим в къщи заедно  smile3506

БУБКА, Честит Рожден Ден и от мене!!! Само хубави работи ти пожелавам!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Макси, здравей и от мене  Hug

аз пък не Ю-тюбствам... one passion at a time... сега съм на вълна "форум"  Mr. Green

# 228
Честит Рожден ден Бубка,много здраве и щастливи мигове!
Вики лоуфат ами как ,трябва да пазим форма,няма да сме слончета,а и на мам и остават още няколко килца да свали от бремеността.
Тина Хрис и аз не я знам рецептата,ела на гости с Горко и Алекс ще вия покаже и приложи нагледно.
Джена,да то нас жените все нещо не ни харесва,като са далече много ни липсват,а като са при нас ни писва от тях,абе угодия нямаме.
Мария-75 това е най малкото което те чака,лошото е да го изчистиш после,но да знаеш когато тези прекрасни очи ме погледнат и усмивка озари лицето от това което е постигнала,забравям и се правя че не виждам.
Мами благодаря за комплиментите,за мойта пакостница,лека вечер ви желая!

# 229
Бубка, Честит Рожден Ден! Много, много здраве, късмет, любов и весело изкарване!
   bouquet
Лелее, Jenna, как 2 години бе.  ooooh!Ние за 3 месеца бяхме разделени(след като се женихме ) и оревах света Embarassed. От сега се тръшкам, че заради новата работа няма да може да дойде с мен на България на пролет. Герой си ти( и всички други в подобно положение)  bouquet. Айде радвай му се сега!

Муцунка, готини снимки с готино дете!

Макси, добре дошла! Да се включваш по-често при нас Hug

Вики, дали не е от боите и къдрина, с които сме работели , ама и аз съм една емоция, че чак до драми го докарвам. Crazy За подаръка- много зависи от детето. Аз имам 3 племенника на 12-13 и са страшно различни. Единия иска само книги, другия всичко свързано с животни, а третия бас китари, маркови дрехи,ужас!
Няма ли начин родителите да помогнат с идея?

# 230
Бубка,сърдечни благопожелания за РД(както казва Пух Мечо)!Здрава бъди,другото се нарежда
*
муцунка,евала ви на кожата..детето подсказва режима ,но не го определя..и Стеф ходи като гладно куче и вика кукииииииии по цял ден,ми не му давам,реве,забравя и така..
*
Бистра,с режим Laughing
сутрин само пия кафе/форум/душ и сме аут; ядат при ситерка,аз и баща им не закусваме...следобед не пипам нищо както съм писала и преди; ходим всеки ден някъде след работа(4.30-5пм ги взимам)..готвенето ми отнема м-у 2 и 5ч в неделя,случва се и през седмицата да правя пица или спагети,но то само се готви...фитнес в обедна почивка или напоследък вечер след като си легнат..купоните са уикенда,поне 1 от 2та дни сме навън или каним хора..пера между другото,не гладя,от миналата седмица имам един кош с дрехи в центъра на хола неподреден по шкафове,но пък ходихме на арт музей,на парк,на аква шоу fiuuuuuu
чисти татко им 1/седмица ако и толкоз и туй то..спя от 10-10.30 до 7,иначе не съм приятна и не мога да си събера акъла в службата..
въпрос на семейна динамика и приоритети както сме говорили-у нас Тандурка чистница сигурно ще получи удар (оня ден намерих сандал във фурната)..
повтаряме и ядене,истина е че съпружието може да яде 3 дни едно и също и не страда..а аз ям друго,децата 3то,изобщо с яденето е интересно..

# 231
..още една дребност-имам си мой ден един ден през седмицата; татко им ги взима и пр,аз правя каквото преценя (често доработвам Embarassed,но си е мой избор)..много добре се отразява на всички,децата искрено се забавляват на време само с татко си (ядат непозволености,гледат едно шоу,ядат на голяма маса и пр),аз пък чувам тишината и на равни интервали установявам колко съм лъки и хепи че тя (тишината) не ми е е ежедневие....

# 232
ние сме вече две години разделени, но се виждаме всеки месец и сякаш съм свикнала.
Аааа...разбрах клюката...мислех,че не ти се споделя тук..а и ти ме отсвирка на ЛС Whistling

Важното е ,че във всеки режим се вмества форума,значи вскичко е под контрол  Laughing

Виктория,някакъв пас за парк,или друго нещо дето има из Атланта(там имате хубав аквариум)...

# 233
Честит рожден Бубка Simple Smile
Жива и здрава   bouquet

# 234
Бубка, честит рожден ден! Simple Smile Да те съпътстват много красота и радост, и да се върнеш заредена с хубави емоции от България!   bouquet

# 235
  • Boston, MA
Благодаря за пожеланията! Да ви се връщат многократно!

# 236
Бубс, пожеланията в другата тема.

Пак ме хвърлихте в тъч. Незнаех, че за второ бебе шауър не се прави newsm78. Мен ме питаха точно преди няма и седмица за шауър ( евентуално за края на месеца), дали трябваше да откажа? Аз съм била на втори шауъри, явно за това не ми е била известна тази практика ( че не се прави за второ). Моля ако някой знае повече по въпроса да сподели, че после да няма гафове.

И пак да върна темата за УолМарт. Наистина затварят много бизнеси. При нас сумати по-малки магазини затвориха от както направиха Супер-Центъра и това пищиса пенсионерите. Имам много познати ( възрастни), които не ходят в УолМарт точно поради тези причини, въпреки че е по-ефтино, бойкотират!

# 237
Пак ме хвърлихте в тъч. Незнаех, че за второ бебе шауър не се прави newsm78. Мен ме питаха точно преди няма и седмица за шауър ( евентуално за края на месеца), дали трябваше да откажа? Аз съм била на втори шауъри, явно за това не ми е била известна тази практика ( че не се прави за второ). Моля ако някой знае повече по въпроса да сподели, че после да няма гафове.

MissZ, моят съвет е, ползвай всеки повод за забавление.  Laughing
Като са ти предложили, приемаш и толкова, тези хора нали знаят, че не ти е първи шауър?

# 238
Бубка, честито и от мен   bouquet

Снимките на Муцунка ми върнаха спомени  Grinning Сега поне не ми се налага да постилам мушама на пода, но това не значи че цапането е по-малко.

# 239
В Walmart ще пазаря като си отворят olive bar.  Mr. Green Иначе нито го намирам за евтин, нито за особено хубав магазин, да не кажа друго...  Rolling Eyes

Тина, ама каква клюка бе, аз много пъти съм казвала, пък как да съм те "отсвирила", ти не си задала никакви въпроси в прав текст и аз даже не съм разбрала какво ме питаш... newsm78

Апропо, като казах на мъжот, за отпуската дето може да бъде до Феб 2009та, сега почна да се пазари с мене да сме останели лятото в БГто, къде съм бързала да се прибирам и прочие...  ooooh!... аз не бързам, ама кариерата ми съвсем ще иде в канала след 1 година офф.

за втори шауър - и аз знам, че не се прави, и не знам на някой да са му правили, ама Мис, ако има желаещи, няма да се дърпаш, я!!!  

Общи условия

Активация на акаунт