Нашите " специални" деца с ДЦП.

• 65 143
  • 461
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Hug
И при нас таткото не е в час с рехабилитацията, прегледите, лекарствата...играе с децата; на разходки ходим заедно, но като цяло грижата си е моя Crossing Arms...сега разбирам, че не сме изключение, а потвърждение на неписано правило- явно ние Майките сме по- силните  Hug, само дето и ние сме толкова крехки, че трябва да се опрем на някого ooooh!...затова са семействата- да се подкрепяме...ама защо съм във форума по това време...явно силата си черпя от вас  Heart Eyes...може би на татковците им е по- трудно да поемат тежестта на диагнозите, болестите, проблемите...и да приемат, че не всичко е розово, но само заради беглата усмивка на малките съкровища си струва... Hug

# 121
Еее...х,при нас само аз съм лошата,а баба е добричката.Разделени сме с  бащата на Анди.Баба и все не смее да я тормози,но напоследък започна по- малко и тя.Момичета,както често ме обливат вълни на оптимизъм,сега съм в другата крайност и доста отчаяна.Запознах се с деца,със същата диагноза като на Анди,но разликата е огромна.Имам чувството,че е едва  ли не е най-тежкия случай с ДЦП.Другите деца показват по някакъв начин емоциите си,отговарят,дори само кимайки,разпознават майка си и по някакъв начин можеш да осъществиш контакт.А мойта Анди може само да се смее,много обича музика,но ако я попиташ къде е мама,няма да се обърне към мен.Гледа доста съсредоточено,но започна ли да и говоря,сякаш се отвява на някъде и гледа отнесено в точка.Дали е от лекарствата или просто........не знам.Искам да стане чудо и дечицата да ни оздравеят.

# 122
andrea.a , една голяма прегръдка, мила Hug, не спирай да вярваш, че ще има напредък  Praynig

# 123
 Знам Иви,не спирам да вярвам.Може би,защото съм сама и ме налягат такива мисли от време на време. Майка ми, ми е голяма подкрепа,но....Обикновено се разтройвам по празници,не знам днес какво ми стана.А иначе не се давам лесно,даже никак Simple SmileПрегръщам ви всички,а на теб Нанди много сили.Разбирам те,защото и ние до скоро бяхме в този кръговрат и ужас от пристъпи.Да видим след месец,два като спрем Сабрила.

# 124
andrea.a, не си сама. Hug Heart Eyes

# 125
андреа и аз съм сама. изобщо не съм живяла с бащата на детето, даже не съм го информирала, че има дете. не беше такава връзка. общо взето - откраднах си детето. и не съжалявам. мисля че се справям, имах кратък депресивен период в началото, но сега - да ми е живо и здраво детето, ще правя каквото трябва,пък и той ще си намери място под слънцето. но майка ми ми помага. наясно е, че заедно трябва да се борим с проблема. прави му упражненията, когато са сами. и той не се сърди. сега е малко сополив. ще се преборим. но не сътрудничи при упражненията, защото му е зле. а винаги се забавлява на упражненията, освен когато му се спи или е ГЛАДЕЕН. надявам се да мине за три-четири дни.

# 126
любомира, андреа, браво на вас, направо нямам думи, а аз съм тръгнала да "цивря"..., че се оправям сама.Нямам думи, момичета, супер сте да знаете, големи виртуални целувки и за двете. Heart Eyes Hug

# 127
  • София
И в нашата темичка идвам за да почерпя    Именячка съм   Embarassed
И искам да споделя с вас празника си.

Затова Наздраве мили мои приятелки !!!       

Черпя всеки кой с каквото обича  -винце, биричка, Бейлис, Мартини, ракийка, вишновка, водчица... абе какво ви душа сака... а мезенцата са от магазина, щото не съм добра домакиня  Embarassed не ме бива много в кухнята ... правя само отбрани ястия, които мога ... щото с другите се излагам и дори не експериментирам вече
Ама за вас ще приготвя най-доборото което мога.
Така ми се иска да имаме възможност някога да се съберем заедно да се видим за поне един ден, да се наговорим, да поплачем заеднои и да се смеем заедно... толквоа близки ви чувствам... аз със приятелките си от едно време не мога да така д аговоря какво с вас .... имаме една болка на сърцето и една обща радост -децата ни и затова се разбираме така добре.

Наздраве и нека всички наши деца са Здрави и много Обичани!!!  Praynig Praynig Praynig

# 128
Нанди, честит имен ден, мила.

За именния ден отново
цветята вдигат тост след тост,
небето даже е готово
да бъде твой обичан гост.

Земята празнична погача
поднася ти сега с любов,
за твойто име даже здрача
изрича божи благослов.

# 129
  • София
ajeliya , Благодаря!!!!  Hug

Толкова е хубаво и така ми стана мило и нежно от стихчето  Embarassed
Хареса ми   bouquet

# 130
Нанди,Честит празник!Нека всяко твое желание днес,се сбъдне утре!  bouquetМного целувки от мен и Анди!

# 131
Момичета, прочетете историята за детенце с тежко ДЦП, вече на 10 г.
www.kidsunity.org/community/showthread.php?t=240

# 132
Ajeliya,нямам думи.Току-що прочетох(май руския ми е все още добър Simple Smile).Е,извода за мен е,че не трябва да се отчайваме и да сме мноооого борбени,упорити и най-вече вярата.Вярата в децата ни,че ще успеят и вярата в Господ,че няма да ни изостави.

# 133
Аз само да  ви кажа здравейте.
Честит имен ден на Нанди на патерици.
Ние сме сополиви,имахме температура,нещата вървят към оправяне.Винаги когато почнем курс на рехабилитация,в болницата по ДЦП в Красна поляна и настиваме.вече не знам какво да правя,без упражнения не може,а след упражненията сме болни.Февруари,март и април се бях ядосала и  не я водех на рехабилитация и не е боледувала.Правех си в къщи,но е друго да я пипне специалист.
Поздрави борбени момичета.

# 134
бебоче, стискам палци, бързичко да оздравеете Praynig.
Аз днес ходих по "мъките", няма да ставам личен асистент по изключение, а събрах документите и ме е яд, че се нервих и накрая нищо.
Както и да е свикнах да ми е трудно.
Нацелувайте дечицата си от мен. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт