Режим на Пиер Дюкан - 22 част

• 23 486
  • 607
  •   1
Отговори
# 30
  • София
krikri- oще съвсем малко има до края, браво  Hug

# 31
  • Sofiа
Добро утро дами!
Искам да ви се похваля, че днес съм с 1 кг ПО-МАЛКО и това само след 2 режимнi дни.
Е, не живея с мисълта, че и останалите 5 така лесно ще сваля, но е хубаво да видиш, че кантара показва по-малко. Grinning
Е страхотна е идеята за снимките – надявам се да мога и аз скоро да пусна.
Преди месеци когато ми беше голямото слабеене (от 65на 55) бях пускала такива

# 32
  • Бургас
Сигурна съм че всички ще станем финни мадамки. Преди вас и Дюкан не съм си и представяла че това е толкова лесно и най важното- възможно.

# 33
  • София
Честито, Valery  bouquet

# 34
  • Sofiа
jbaeva, страхотни снимки и страхотен резултат  bouquet

# 35
  • София
krikri-  и аз не мога да си представя, ако не бях тук, как щях да успея Hug
Оф, да се оплача нещо- трябва да ходя на работа и събота и неделя, защото колегата го мързи да дойде поне единия ден и така аз сега ще трябда да идвам и двата почивни дни #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Така оплаках се-олекна ми Hug

# 36
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

# 37
  • Пловдив
Добро утро и привет от мен!
Аз сигурно много ще изненадам Вещи, че се записвам, от кога ме навива  Joy
На този режим съм от 7.08. Свалени килограми 4 до сега. Имам да свалям още ... 16  Embarassed
Подробности после, че едно пиле съм сложила в тенджерата, да не вземе да отлети  Whistling
Много сте готини всички, ама МНОГО !!!

# 38
Добро утро вещи.Много  късно днес.Баева направо си супер.Наистина си стимул за всички.  bouquetХуба Буба добре дошла в нашия слабеещ клуб.Давай смело напред.

# 39
  • София
Здравей, Хубабуба  bouquet Дръж пилето Mr. Green
Вещи- сутрин като видя твоето кафе и ми просветва за деня Hug Благодаря Hug

# 40
  • Пловдив
Добро утро и привет от мен!
Аз сигурно много ще изненадам Вещи, че се записвам, от кога ме навива  Joy
На този режим съм от 7.08. Свалени килограми 4 до сега. Имам да свалям още ... 16  Embarassed
Подробности после, че едно пиле съм сложила в тенджерата, да не вземе да отлети  Whistling
Много сте готини всички, ама МНОГО !!!

welcome welcome welcome
Гледам и не вярвам на ушите си  Joy Добре дошла  newsm51

# 41
Добро утро !!!!!! Прекрасен ден е !!!  HugИли поне аз така се чувствам...панталона ми е широк ( а преди имах чувството че го пръскам!!!! )  newsm44 Искам и вашия ден да е СТРАХОТЕН!!!!
 smile3525
jbaeva...мнооого се стимулирам и аз от подобни снимки !!  smile3501
Но докато пусна и аз моите преди и след ще мине доста време....но аз не унивам защото все някой ден ще стане!! newsm10

# 42
  • София
Блеки- разбира се, че ще стане  bouquet Hug
Ина мен панталона ми е широк, а март месец го откопчавах, че имах чувството, че ще спра да дишам в него и ми оставяше дълбока червена среда през корема, а сега ми пада Laughing Laughing Laughing Shocked Hug Hug Hug

# 43
Ралче, точно....тази гадна червена следа на корема...но колкото и да ме беше срам от нея не спирах да набивам, а после подкарвах някаква временна диета, след която пак качвах и така..един омагьосан кръг...  smile3511
Има нови сладдурки при нас май. ДОБРЕ ДОШЛИ !!!! smile3525 smile3525

# 44
  • Пловдив
Тъй, махнах пяната на пилето и сега да се запознаем  Sunglasses
На 32 години съм (почти), мама на две деца - има ги на снимки, но са от доста време и не са актуални  Mr. Green
Проблеми с килограмите съм си имала винаги, от дете  Confused Не са били свръх-много, но достатъчно да се чувствам зле и да се превърнат в голям мой комплекс Sad Отслабнах драстично при запознанството с мъжа ми преди...13 години някъде, тогава станах 53кг. на ръст 170, но и тогава имах комплекс, че съм дебела  ooooh! Лелееее, като се гледам на снимки се чудя къде съм видяла дебело, ама... Психиката на пълния човек явно е такава  Rolling Eyes Килограмите си ги задържах година, година и половина, без никакви усилия, но после...започнаха пак да се трупват, може би защото ги приех за даденост и не се стараех да ги запазя  Confused Забременях с първото дете на 65кг., отидох да раждам 95  Shocked Но...бях на 22 годинки и килцата за 1 година си отидоха  Wink След това спрях цигарите и не веднага, но някак си постепенно качих до 74-75. Като през това време бях все на диети и все гладна и дебела ходех. Йо-йо постоянно, абе...някои от вас знаят как е...Забременях със малката на 76-77кг, отидох да раждам 95 (пак  Mr. Green). Свалих малко с раждането, с кърменето качих...абе ей така на сваляне и качване си играя вече 2 години почти.
Аз се поулях в писане, айде после втора серия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт