Отговори
# 210
  • София
, щото нещо мнооого ми се прави секс напоследък, не знам дали е признак някакъв  newsm78   newsm03

Ха, аз пък се питам какво беше това секс?  Joy

# 211
Бреиви честито ви паднало пъпче Hug
beerbaby и аэ си ходя само със прашки но съм си вэела эа след раждането бикини направо се чудя как ще ги търпя че от години не съм носила #Crazy

# 212
  • Асеновград
Здравейте и от мен много набързо! Ние сме си вкъщи още от вчета на обяд! Когато имам повече време ще влезна да ви напиша как мина моето раждане
Честито на всички родили вече мами!Ама колко много сте изписали..... Hug

# 213
  • Бургас
И аз съм тук,
бързам да чиститя на новие мами!
Да са здрави и послушни новите бебоци!
До скоро

# 214
  • София,
Здравейте и от мен!

И аз чакам още, днес ходих на запис в Тина Киркова и си отвисях 3 часа там...........

Да ви кажа, hellche  е родила близначетата преди 1 месец, 1 седмица и 4 дни! Това е според линийката и. Видях я на лични!

Така че можете да запишете още двама сладури - Дани и Лора..........

Честито на всичките ни бебочета................да стават все повече и повече!
Успех на предстоящите раждания, било то секцио или нормално! Само много късмет и всичко да е наред!

Целувки от нас!

# 215
Абе каня се да ви питам за обрязването, дето го споменахте - това по религиозни причини ли е или е нещо друго, за което не знам? Че ми стана любопитно, ще ме извините  Embarassed

Ми според мен няма друго, което да не знаеш. Не знам друга основателна причина освен религиозна. Макар че в Северна Америка дълго време се е практикувало при всички новородени момченца, но сега напоследък има движение в обратната посока. В Европа пък никога не е имало такава практика, тъй че само религиозните причини са.

# 216
  • София
Забелязвам, че нещо лентичката ми не работи, а тъкмо се радвах, че и аз ще видя и по нея, че съм вече в деветия...

# 217
  • София
Да ви кажа, hellche  е родила близначетата преди 1 месец, 1 седмица и 4 дни! Това е според линийката и. Видях я на лични!
Да са й живи и здрави и дано скоро се включи да разказва и тя!

Забелязвам, че нещо лентичката ми не работи, а тъкмо се радвах, че и аз ще видя и по нея, че съм вече в деветия...
Работи, вижда се.

# 218
A, имаме си и близначета- да са живи и здрави на мама Хелче. Тя май не си е записала номер на щъркелче навреме.
Видях,ч е Беърбейби е тук, че ми беше зачезнала нещо- вече се чудех дали не се е обебила. А и Весела ми се губи.
А за обрязването, доколкото съм чувала в САЩ го правят почти всички о медицински причини- беше срещу рак, но не помня дали на простатата ии някакъв друг, просто не си спомням. Даже ми се мота нещо, че за да не те обрежат там, трябва изрично да заявиш това си желание, иначе- под ножа и се прави непосредствено след раждането, а не по религиозни причини. Но българите, които познавам и са станали там родители именно поради тази причина отказват, особено ако ще се връщат обратно в БГ, но това ще го обяснят по – точно мамите отвъд океана.

# 219
Честито на новите майчета! Mileta, pebs, mutra, St. Anger, ANJI77, hellche  Hug! Да са ви живи и здрави малките съкровища и много, много да ги слушкате!
И добре дошли на всички прибрали се у дома мами!
Какаво да ви кажа, то и аз не мога да стана до обед... и това си е система... а в последните няколко нощи взех и да ставам по 3-4 пъти до 00.... та ще взема да разбера и аз от какво се оплаквате  Embarassed!
Иначе вчера бяхме на консултация и за сега нямя изгледи да излиза малката бубка... то божа работа де.... ама доки така каза...
Оооох, ма мноооого ме мързи напоследък.... нищо не ми се прави, а нямя да е зле поне един парцал да тегля на къщата.... а пък ако взема и да сготвя нещо, моя мъж сигурно ще е на 7мото небе!
Ей, от глупости, щях да забравя! Хекси, мила, още мъъъъничко! С теб сме!  Hug

# 220
Привет и от мен!
Честито на мама Анджи 77 и на Хелче ( дето не знам защо спря  да пише при нас? и да се похвали с такава хубава новина)!
много да ви слушкат и радват бебоците:)
Анири , Палечке с тези паднали тапи, направо за родилното сте. Успех милички!
На мен който ме види всеки казва че ще раждам всеки момента та вече и аз започнах да си вярвам:) Днес си взем микробиологията и ми предписаха свещички, ама аптекарката като ме видя и вика" Недей да ги слагаш сега, то ти ще родиш до дни, няма смисъл" И сега се чудя какво да правя. Мисля да ходя на контрилен преглед при някой от родилното във втора градска, ама чак в понеделник. Знаете ли случайно сайта на 2 градска, че нещо не мога да намеря?
Хекси чакаме  нетърпение да се прибереш днес и да се похвалиш че си гушкала и хранила Алекс и че скоро и тати ще го гушка вкъщи. стискам палци.
Честито паднало пъпче на бебчето на Bravy!

# 221
Честито на новите мами  bouquet
За обрязването в Канада - само ако си поискаш, при това за някакво заплащане ми говореха. Това при условие че за цялото раждане и следене на бременността не даваш абсолютно нищо. След първия месец ставаше по-скъпо, някакви 900 долара ми се въртят в главата:shock: Май първия месец се правило без упойка, а след това с упойка. Абе аз детето си на такова нещо никога няма да подложа, дори пари да ми дават. Аз дори мисля да преговарям да не ни слагат задължителната инжекция с витамин К, а вместо това да му дадат витамина през устата. Ще видим какво ще постигна.

# 222
  • София
Привет и от нас!

И аз си намерих пъпче в памперса вчера, сега ще трябва да се консултирам как точно да залепя лепенката.

Честита радост на St. Anger, Анджи, както и на hellche, за която разбираме толкова късно. Да са им живи и здрави бебенцата!

Хекси, ние сме с теб, много мина, мъничко остана. Опитай се да запазиш дух, както беше до сега, колкото и да е трудно.

Снимките на Петър са в албумчето, което ми е в подписа.

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 16:04 от kali

# 223
Кали сега разгледах снимките ти, голям е сладур малкия Петър. Защо не сложиш някоя снимка в общия ни албум?

# 224
Кали аз ги открих и докато ги разгледам и напиша коментар, видях че ти вече си редактирала и написала:)

Общи условия

Активация на акаунт