Руло "Алисиа"

• 25 588
  • 124
  •   1
Отговори
# 105
Това руло за колко човека би могло да стигне с тези продукти?

# 106
Това руло за колко човека би могло да стигне с тези продукти?

максимум за 4 и то ако имаш гарнитура.

# 107
Barabana,аз го правих с мариновани пил.бонфиленца,а от вън с бекон отново.Ако се остави леко да стегне,напр.15-20мих.се реже без проблем.Аз го правих за гости и ни стигна предостатъчно.Бяхме 6човека.Но все пак имаше салати и предястия. Flutter

# 108
Зависи колко добре се хранят хората...у дома едвам стигна за 4 човека  Grinning  Големия ми син каза,че цялото руло е идеална порцийка за него...

...по принцип рецептата е за 4 човека Peace Peace

# 109
Gaby s,да са ти живи и здрави хората у дома.Браво на вас!!! Grinning

# 110
gaby_s имам продълговата силиконова форма, дали рулото ще стане да го направя там  Thinking

# 111
Tasha,да,нали формата е за печене  Peace

# 112
записвам си рецептата ще пробвам Laughing

# 113
Tasha,да,нали формата е за печене  Peace

Да за печене е  Peace

Утере ще го пробвам  Grinning

# 114
Всички рула, които видях са страхотни! Поздравления!

bouquetГаби, утре ще правя рулото, изчетох темата, но никъде не видях да пише :слага ли се капак на йената или се пече без капак? newsm78

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 22:31 от мис арк

# 115
мис арк,няма нужда да се слага капак...по принцип рулото се прави в кексова форма,моята е от йенско стъкло,но няма капак...ако искаш пробвай и с капак.После ще споделяш резултати...

# 116
Благодаря!  bouquet
 Ще сложа капака в началото и към края ще го махна. После ще напиша какво се е получило, и снимка ще сложа. Flutter

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 21:11 от мис арк

# 117
ГАБИ ,рецептата ти е СТРАОТНА,СТРАОТНА!!! Hugще се пробва!!!

# 118
gaby_s пробвах го хареса ни на всички в къщи

Благодаря   bouquet

# 119
Ето го и моето руло, като предварително се извинявам за качеството на снимката. Rolling Eyes

Не сложих капака. Забелязах обаче, че яйцата /от сместа яйца+варени картофи/изтекоха долу под бекона, и след обръщането отгоре не се виждаше бекон, а белтък. WinkУспях да го махна, но не знам защо ми се получи така...Може би защото парчетата бекон не стигаха до горния ръб на йената...Както и да е, беше много вкусно рулото, става една от любимите ми рецепти!

Габи, още веднъж благодаря за рецептата!

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 13:15 от мис арк

Общи условия

Активация на акаунт