Руло "Алисиа"

• 25 584
  • 124
  •   1
Отговори
# 90
 Днес направих рулото. Стана чудно! Ето го:

# 91
 Grinning  Габи мерси за рецептата

# 92
Поздравления,момичета! bouquet  bouquet  bouquet

# 93
  • Sofia
А бе Габи с 2 думи Голямо Благодарско от всички! Продължавай да ни радваш с подобни хубави неща!

# 94
 smile3501 smile3501 smile3501 Направо ми потекоха лигите. Утре ще се пробвам да го направя

# 95
  • Варна, морето и сините вълни!
И аз да не остана назад спретнах рулото. Дано не се издъня, че у дома няма нищо за ядене  Mr. Green Mr. Green
По късно ще кача снимков матриал bowuu

# 96
  • Варна, морето и сините вълни!
Рулото беше фантастично.Ей го на!

Аз лично внесох някои промени. Каймата обърках с черен пипер, яйце, чубрица,кимьон и босилек.Над нея сложих сурови гъби и поръчсих с чер пипер.След гъбите редих топено сирене и най отгоре сурови картофи,които поръсих със сол и мерудия.
Разбих 3 яйца и ги изсипах вътре в сместта. Добавих и малко прясно мляко(течността беше до половината на тавичката). Добре ще стане ако млякото се смени с бира, но нямах отворена.
Запекох си ястието в умерена фурна. Пекох около 40мин, като последните десетина минутки покрих тавата с фолио,за да се позадушат картофките. След като реших че е готово изключих фурната и го оставих да поизстине там.
Обърнах и ефекта беше страхотен.
Гостите ми харесаха кулинарното ми творение!
Всички бяха възхитени, а аз два пъти повече. Спретнах нещо интересно и вкусно за кратко време и с нем ного финансии  chef
Благодаря за идеята!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 97
# 98
  • варненка от София
Абе преди доста време бях го правила и все забравям да пусна снимка, но ето я сега.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&photo=84

В събота ще имаме гости и това ще ни е предястието.

# 99
Правих го с пилешко филе, стана божествено, но трудно се режеше. Скоро ще пробвам и с кайма, а следващия път, който го правя с пиле, месото ще го нарежа на хапки.
Благодарско за страхотната рецепта!

# 100
Marulka s, каква ти е формичката/тавичката, в която го пече, много е красиво рулцето.Аз  нямам нищо подходящо за печене и трябва да си купя, та затова питам.

# 101
  • София
Marulka s, каква ти е формичката/тавичката, в която го пече, много е красиво рулцето.Аз  нямам нищо подходящо за печене и трябва да си купя, та затова питам.
Може ли аз да ти отговоря Hug
Моето го пекох в тава за кекс- продълговата,алуминиева,продават ги в Кауфланд за около 4лв
Ето го моето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170946&photo=16

# 102
  • варненка от София

Ами тавата ми е правоъгълна за кексове на Тефал. Ето тук можеш да я видиш, средната тавичка е моята.

# 103
здравейте
и аз го направих това руло, стана страшно вкусно Hug
сложих в каймата кис.краставички и имах само 1 картоф, за това сложих и кашкавал
обаче... имаше много сос, а картофите ми бяха леко сурови Blush защо така newsm78 не посмях да го захлупя, за да изври соса
и освен голям зор с обръщането, видях още по-голям зор със сервирането, разпадаше ми се парчето след топ.сирене преди чушката Rolling Eyes как успявате без да се разпадне, частта с картовите не мога да си представ как няма да се рони, може би ако ги нарежа на шайби или ленти newsm78
искам да попитам и за Алисиа 2, там пък като е с пиле изобщо не мога да си представя как ще го нарежа без да се разпадне
Зора ми е да мога да му придам представителен вид пред гости, защото е страхотна вкусотия Hug
иначе ето снимка:

# 104
и аз го направих, стана страхотно. мъжът ми каза, че съм надминала себе си Blush
габи, благодаря за страхотната рецепта   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт