Руло "Алисиа"

• 25 587
  • 124
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за рецептата   bouquet
Това е моето творение ,малко го препекох,но наистина беше много вкусно!  chef

# 76
Зечова,Алекс,БРАВООО! smile3501
Чудесни рула сте направили!Поздравления!

# 77

Ванче    bouquet   ...ти си знаеш!

Момичета,трябва да се изчака рулото да "почине" след печенето поне 15 мин...тогава ще го срежете по лесно.

# 78
  • Пловдив
gaby_s душко, тъкмо си мислех за теб. Кажи ми моляте как се превежда anis и apio на български?
Kервиз или девесил е?

И ще ми кажеш ли моля те колко е грамажа на киселото мляко/yogur natural/ в Испания? Питам те,  защото като бях там, приятелят ми купуваше едни съвсем малки кофички съвсем различни от нашия грамаж, а аз искам да преведа 1 рецепта за "pastel arabe" с кисело мляко.

# 79
Силиа,анис е анасон...апио е целина...а киселото мляко в малките кофички е по 125 грама...но има и по 150,например това от Лидл...българското.Аз само от него вземам   bouquet

# 80
  • Пловдив
  Благодаря ти много gaby

bouquet   bouquet   bouquet

# 81
 Съвсем скоро и аз ще го спретна това руло! Изглежда страхотно! Мерси!  bouquet

# 82
  • Вече на село
И аз обрах овациите с рулото, но следващия път ще сложа в картофите сиренце  Simple Smile

# 83
  • малкия йеросалим
габи рулото е невероятно  bouquet.снощи го направих и всички останаха очаровани/особено мъжо/единственото което смених е грамажа на продуктите ,защото сме доста хора за хранене.

# 84
  • Sofia
И аз съм възхитена от рулото. Изключително вкусно и ефектно. Аз поради мързел, не ми се печеха чушки, сложих грах и стана добре. Ето го и моeто рулце:
Gabi много ти благодаря за рецептата!  bouquet Следващият път ще го направя с пиленцето! Laughing

# 85
Браво момичета, страхотни рула сте направили  Hug   bouquet
Като свърша диетата и аз ще го спретна  Laughing

# 86
Много вкусно стана, попаднах на рецептата случайно и използвах наличните материали, но беше супер! Сложих вместо картофи сварен фасул и вместо топено сирене сметана, така че не стегна много добре, но беше чудесно сочно!
БЛАГОДАРЯ!!! Hug

# 87
  • Добрич
Браво  smile3501Много вкусно изглеждааа..... Ще се пробва Peace

# 88
# 89
  • В града на тепетата
Вчерашният ден беше по-специален за моето семейство и аз реших да направя рулото.
Беше много,много вкусно, за което БЛАГОДАРЯ на gaby   bouquet  bouquet  bouquet
Първо се чудех с бекон или филе да го направя,че беконът избягвам да го купувам, но в крайна сметка си го направих по рецептата(с бекон)
и мисля,че така е по добре, а между картофите сложих и сиренце. Само дето и на мен ми се разпадна малко при рязането,но това е може би
защото картофите не ги обърках предварително с яйцето , а го изсипах направо отгоре,но следващият път ще се поправя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт