СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 894
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честито на милите ни именнички,да са живи и здрави,много обичани и щастливи!  bouquet Hug Heart Eyes

# 136
Рони,честит празник,миличка!Желая ти много здраве,щастие и скоро да се радваш на едно пухкаво вързопче!

Честит празник и на всички,които празнуват днес!
Кики Ники,заболяването наистина е ужасно.Ти го знаеш.Аз се чудя дали това има нещо общо с липсата на апетит и отпадналостта.Четох и в интернет и прочетох че не трябва да се пие аспирин.А дядо за сърцето пие всеки ден. Shocked Четох и за разни усложнения и така се изплаших.Мисля че хасковските доктори не го лекуват правилно.Ако някой знае за добър специалист тук ще съм ви много благодарна да споделите.
Берни, Hug Аз теб исках да те попитам за нашия доктор.Аз съм много доволна от него и заведох и моята приятелка.Той и следи бременността.Сега тя е в 6-ти месец,но се е замислила вече за раждането.По принцип тя не иска да е в Шейново.Предпочита Токуда.Ти къде ражда и при кой.Тя се чудеше дали той може да изражда и в друга болница,освен в Шейново.
Дари,радвам се за резултатите! Hug
Гушкам ви! Hug Hug Hug

# 137
Благодаря за пожеланията.  Heart Eyes
Сатурнова дупка преди имен ден - само на мен може да ми се случи такова чудо.  Simple Smile

КатНаденце, да ти е живо и здраво името! От другото пак здраве!   bouquet

# 138
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ !!! Да сте живи ,здрави и много щастливи !!!  Heart Eyes Hug Hug  bouquet

# 139
Електра, ще ти пиша на лични,да не пълним темата

# 140
Най-накрая стигнах до компютъра и аз.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именници. Да ви е живо и здраво името и желанията ви да се превръщат в реалност.  bouquet Рончо, на теб специално пожелавам нещата около теб скоро да се наредят и да се завърнеш в целия си блясък Heart Eyes.

Приятна седмица на всички. Hug

# 141
Честит празник на всички- именици и празнуващи:) На Рони вече и честитих в другата тема,ама на catnadeen не съм. Наде, честито и на теб!
И не ми остава друго, ами ще почерпя и аз, понеже и моята мама е именица:) Wine Glass beer2 Popcorn cook cook

Много гуш на всички!

# 142
Ники, да ти е живо и здраво майчето!   bouquet

# 143
Момичета, едва сега смогнах да изчета всички хубави пожелания, които сте направили за мен и моето съкровище. Много Ви благодаря и Ви прегръщам силно. Пожелавам на всяка от Вас щастието, което ме споходи мен.

Ние сме вкъщи и свикваме една с друга. Аз съм спокойна и Андреа също е кротичка и добричка. Родих секцио и полека, лека се възстановявам. Анди я отглеждаме без режим, кърмя успешно и съм се предоставила изцяло на нейно разположение. Слава богу всичко при нея е перфектно и се развива добре. Не искам да описвам обаче с колко свито сърце преживявам всеки лекарски преглед и в болницата и след като се прибрахме. Не преставам да си повтарям, че трябва да съм оптимист и че моя лош късмет е останал зад мен.

Понякога се обърквам и я наричам Алекс, което ме смущава и натъжава. Още по време на бременноста имах това усещане, че си преживявам предишната бременност, а като родих момиченце първата ми мисъл беше, че ужасно прилича на онова, което изгубих. Може би като израсне възрастта, на която изгубихме Алекс нещата ще се променят?

# 144
Ей, то цяло чудо. Има форум.  Tired
Снежи, с много спокойствие да се отглеждате.  Hug

Ламко, беше права. Брат и е невероятен.   bouquet Ма пак ще ти го виждам.  Mr. Green Ако искаш другия вторник среща при него.  Mr. Green 2 в 1.
Раничката си ми е там. Май има известни "усъвършенствания", но от устата на д-р Казаков прозвуча доста необременяващо. 

# 145
  • Виена
Снежи, само хубави емоции покрай Анди!
Рончо, гуш! Сори, че вчера нямах време да ти честитя тук!
Гушкаци на всички! Целувки за дечицата, а на коремчестите - по шкембаците!

# 146
Ей, то цяло чудо. Има форум.  Tired
Снежи, с много спокойствие да се отглеждате.  Hug

Ламко, беше права. Брат и е невероятен.   bouquet Ма пак ще ти го виждам.  Mr. Green Ако искаш другия вторник среща при него.  Mr. Green 2 в 1.
Раничката си ми е там. Май има известни "усъвършенствания", но от устата на д-р Казаков прозвуча доста необременяващо. 

Ронка кво е това 2 в 1 - неочаквано добра комбинация или очаквано добро събитие или е и двете.

# 147
Ам, че вуйчото ще ме лекува, ще си види племеничката-разбойник, аз ще я видя също, пък ще видя и Ламята. А ако искат и братчето и сестричето ще се гледат.  Mr. Green

# 148
Много си  сладка, бре Ронка! радвам се, че ти е допаднал! важното е да върши работа

Може да комбинираме нещо - ако не вали след дофтора да дойдеш до градинката и ще се видим!

Снежи, много се радвам, че сте си в къщи вече и всичко е ОК! и аз казвах на Амалия Сара в началото! явно е нормално! не се притеснявай, ще премине!
Целувки!

# 149
Рени , много е сладък шезлонга ви, и аз искам за моя Филип такъв пък  Grinning
Днес не издържах и направих първите покупки за бебока, не съм от много суеверните пък и едва ли ще имам толкова пари на куп ,че да пазарувам в последния момент.
Снежи  Hug целувки на Андреа  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт