СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 888
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София, "Младост 3"
РОНКА, айде бе! и аз тъ чакъм ма не идваш Йовано ле, Йованке!
ма не ми се оправдавай че мйка ти те не пуска Wink

MCHEUZ като ходиш при Братовчедка си - аз съм ти на път! ще ми е адски приятно да се запознаем!

честито на всички ученици всички АНжела /4u/, Мчеуз и ВИкича и въобще всички!

# 121
Renny , тука съм, но не ми се пише или по точно още съм объркана от това което ми се случи. Чета си ви редовно, радвам се как растат вашите бебчета и плача, за моята загуба и на това ми бебче.

# 122
  • София
Красуна,много съжалявам за загубата ти - ужасно е да ти се случи отново и не е честно. Sad
 Пращам ти виртуална прегръдка,защото друго не мога да направя за съжаление! Hug

# 123
Красуна, много съжалявам, миличка. Откакто прочетох все те мисля, но не посмях да пиша за да не сипвам допълнително сол в раната Hug.

# 124
Красуна,  Hug

# 125
  • Варна
Красуна много мъчно ми стана за теб, страшно съжалявам, знам какво е да ти се случи за втори път. Искам да те подкрепя с каквото мога, да ти дам кураж, така ми се искаше този път никоя от вас тук да няма проблеми......Sad. Прегръщам те  Hug

# 126
Момичета много ви благодаря за милите думи и съчувствието. Hug Hug Hug
Поне със съпруга ми вече знаем, че става въпрос много рядко генетично заболяване на което и двамата сме носители, но най-лошото е че няма начин това да се предотврати следващият път да не се получи така. Сега тепърва ще започваме с генетични изследвания и консултации, за да придобием по-добра представа за положението. И ще си дадем един по-дълъг период на почивка и възстановяване психически.
Още веднъж хиляди благодарности, че ви има и ме подкрепяте в този така труден за мен период. Изпращам ви много  Hug Hug Hug и се  Praynig от цялото ми сърце да няма повече лоши новини като моята.

# 127
Красун  Hug Hug Hug искрено съжелявам за загубата ви  Cry

# 128
Красун,много съжелявам за загубата ти!Знам какво е да го праживееш отново.Болката е огромна....Изпращам ти много прегръдки! Hug Hug Hug
Момичета,аз съм тук,чета ви,...но не ми се пише много.И аз съм изпаднала в едни депресивни състояния....
Дядо отново нещо е зле.Сърцето му е добре.Но сега пък милия го мъчи херпес зостер-обрива премина,но има ужасни болки,няма апетит и е много отпаднал.И стомаха нещо го боли-трябва да му правят някакво изследване със сонда,но до сега отлагаха заради сърцето.Отделно го боли и операцията от херния.А сега и съмнения за диабет има.Въобще само него го мисля напоследък.Опитвам се да обедя баба да дойдат при мен малко да си починат и да потърсим специалист тук,но не знам дали ще успея.Те за всичко слушат леля(тя е медицинска сестра),а аз като предложа нещо като примерно да намеря добър лекар тук и да го заведа и братовчедка ми отсича че аз не съм медицинско лице и нищо не разбирам.
От друга страна този месец ми е адски гадно,защото наближава 22 септември-дата на която ми беше термина....
Е,оплаках ви се набързо!Толкова се радвам че ви има! Hug Hug Hug

Бременлинките-да се пазите много и много целувки по коремчетата!
Честито и на мамите с ученици и ученички!Да ви слушат много и само отлични оценки да носят вкъщи!
Ние вчера водихме кръщелницата на милото на първия учебен ден и мен ме обхвана една носталгия....
Светленце,на теб честита нова работа!Много успех и радост с дечицата!
Фивърче,честито за изпита!Скоро да се похвалиш и за кормуването!
Много гушки за всички!  bouquet

# 129
Красуна, и аз не знам какво да кажа...съжалявам и вярвам,че след всичките изследвания ще се намери начин да се сдобиете със здраво детенце. Не е невъзможно,щом веднъж се е случило и се е появил Иван--калпазан,нали... Много те гушкам Hug Hug Hug

Електра, херпес-зостера е едно ужасно заболяване...Когато бях студентка в 3ти курс майка ми го изкара...Това е вирусът на варицелата,който след като я преболедуваш остава с латентно състояние и в един момент нещо го събужда-неизвестно какво,при майка ми май беше прекомерен стресов период. 40 дни болките бяха ужасно силни и не се повлияваха от нищо. Вкъщи беше истински ад, накрая се появи леля ми от Дупница-тя е д-р- и и слагаше някакви изжекции със силни болкоуспокояващи /фентанил май / и така я успокояваше поне за малко,поне да може да поспи... И за да бъде ситуацията още по-гадна,аз прихванах от нея варицела/не бях я карала/ и трябваше да си отлагам изпити,понеже /естествено/ беше през сесията... Стискам палци при дядо ти да отзвучи по-бързо...по принцип при някои хора е по-леко и минава доста по-бързо. Дано поне той извади този "късмет" ако може така да се каже изобщо...

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 22:57 от KikiNiki

# 130
  • Разград-София
Красуна миличка  Hug Hug Hug  ,много съжелявам за  загубата ви  Cry

# 131
Девойки, днес е Ронин ден!

Рони, честит празник! да ти е живо и здраво името!

На всички, които празнуват - честит празник! И моят татко днес има имен ден!

На всички пожелавам приятен и слънчев ден!

# 132
Честит празник на имениците и на софиянци   bouquet

Аз да се похваля ,че резултата от теста ми е добър-4,48 и диабета отпадна като причина за многото ми околоплодни води. Вече съм по спокойна и дано не ми измислят нещо друго за което да се тревожа.
Лека седмица на всички  Hug

# 133
Дари, радвам се за резултатите.
После ще пиша пак.

# 134
Рони, честит празник.Да ти е живо и здраво името.Пожелавам ти съвсем скоро да зарадваш цялото форумско общество с един малък палавник.  bouquet
Дари,чудесен резултат.За напред само хубави новини и много спокойствие.
Красун,много съжалявам и те гушкам силно  Hug
Електра,появи се най-накрая.нещо тия дни те бях замислила къде се губиш.Съжалявам,че дядо ти пак не е добре.Дано да се оправи бързо.
На всичките ни бременни по една голяма целуФка по тумбачетата. Heart Eyes
Аз излизам с малкия дивак на вън,да използваме хубавото време докато още го има.После ще ви навестя пак
Хубава и ползотворна седмица ви пожелавам.
Целувки и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт