СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 886
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Момичета днес взех листовките, имам само 1 грешка Simple Smile, много съм щастлива. А за изпита по кормуване има още време, защото засега съм изкарала само 10 часа кормуване, имам още да уча, но съм се амбицирала да се справя.
За всички бремелинки радвам се, че нещата около вас са добре, а най-пресните майки (ani-bani) да не се оплакват много много, че бебета им реват smile3534 smile3534 smile3534 smile3534  smile3503 smile3503

# 106
Супер, Фивърче, много се радвам и ти желая същия успех и на шофирането Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed и скоро да имаш книжка и да си бръмкаш напред-назад с някое хубаво возило:))) Hug Hug Hug

# 107
Здравейте, любови! Изгубих се, ама си имам повод. Който отгатне печели друго бурканче сладко. Абе няма да ви мъча - започнах нова работа. В е дно много хубаво училище и ще съм класна на един от най-сладките класове. Grinning Новата работа ме зарежда така, както нищо друго досега. Сега осъзнавам какво значение има атмосферата, в която работиш. Peace
Гушам ви всичките! Hug
Фивърче, айде - скоро шофьорка! Peace
Голямо удоволствие ми доставяте като си говорите за бебета и кърмене! А пък като се замисля къременето до 8-ми клас не знучи като лоша идея. Вярвам, че и бебоците одобряват.  Mr. Green

# 108
Фивър - честита ти половин книжка. Скоро цяла Simple Smile)))))

Светле - честита ти нова работа. Желая ти много професионални успехи, умната с дечковците и ги строявай в две редици (със сигурност имат нужда). Пък вервай ми - много ще те обичат (ама наистина).

Аз днес на среща не отидох, ама ходих на кино. Бебока и да протестира и да не протестира това е - майка му се смя като "настапена патлиджанка". Не знам дали утре ще имам мускулна треска от смях, но със сигурност по едно време не можех да гледам екрана от сълзи (от смях естествено). Филмът беше Час пик 3. Това, че нямаше нищо ново под слънцето, не го прави по-калпав филм. Важно е да се забавляваме.

# 109
  • София
Фивър , браво на теб,да се представиш така добре и на другият изпит. Hug
 Светланке,честита ти нова работа,нека ти е на късмет и дечурлигата да те зареждат с мнооого положителна енергия.Честит ти и празник - днес е първият учебен ден!Да нацелуваш Вики,че нали е първокласник- много успех му пожелавам!  bouquet Hug

# 110
Fever , ама ние не сме се и съмнявали ,че ще успееш  Hug честито мила. И кормуването ще мине бързо.

Честит празник на малките ученици и техните учители   bouquet и най-вече на нашата любима класна. Светле много да се слушате с децата и дано те радват само с хубави оценки и много знания  Hug

Аничка и аз го гледах миналата седмица. Смях се като за последно и целия ми корем подскачаше, дано не съм го стресирала с изтеричния си смях  Laughing

# 111
Честит 15ти септември на нашата класна!!! Много те обичаме, мило Светле!!! Честита да ти е новата работа и само положителни емоции да ти носи. Успех и на първокласника и му кажи,че леля му Ники и него много го обича:)))

Ама вие ме заинтригувахте с тоя филм. Ние миналата седмица отидохме да гледаме Ултиматумът на Борн и бяха едни боеве, стрелби, Борн само трошеше прозорци и минаваше през тях...  По едно време си запуших ушите,че не се траеше. Изобщо не ставаше за спане-понеже аз много обичам да спя в киното...
 Хубав ден на всички!

# 112
Честит първи учебен ден! Светле, успех на новата работа!

Девойки, ужасно съм се схванала, мъж ми ме остави сама (замина за 3 дни) и ми е мнооого кисело, та не пиша, да не ви киселя и вас! но ще ме разберете, знам!

Целувки на всички

# 113
Честит първи учебен ден на учениците и специално на любимата класна   bouquet
Честито на fever за първия изпит и на другия да си отличничка!
Даренце, много се радвам за добрите новини. Само така!
Ники, честита ти розова вест!
 Hug за всички тук.

Аз съм с леко потънали гемии, ама ще се вдигна. Вашите радости ме зареждат.

# 114
  • София, "Младост 3"
Светленец, лека  ихубава учебна година! И аз те обичам без да те познавам! стеб сме и в трудно и в лошо, а дай боже най-вече в добро!

# 115
Честит първи учебен ден на Вики! Много готини съученички му пожелавам.  Mr. Green
И на Мони на 4У-то желая успешна учебна година. Да не се налага често мама й да й напомня за ученето.  Heart Eyes
И на другите ученици успех. То даже и съседчето, което си мислех, че е на 5 години се оказа първолачка.  Grinning
Светле, шЪ стачкуваш ли по случай новата работа?  Mr. Green Успех! Дано наистина новата работа е достойно и приятно предизвикателство.   bouquet

Аз вчера се оказах с болно другарче+гърлоболни колежки. По този повод отложих едно виждане, но нищо. предпочитам да бъда сигурна, че не лепя аз вируси наляво и надясно. За сега имам само хипохондрични симптоми, но иначе съм здрава като биче. Другата седмица обаче ще имам среща с Дребно-Ламешкия вуйчо. Време е за профилактика. 
И гърбът ме болиии. Някакъв ужас. Аре, наоплаквах ви се, че скоро не го бях правила.  Laughing

# 116
Ронка, а с дребноламешката майка кога ще се срещнеш? да си куцукаме заедно?

# 117
Когато съм сигурна, че нямя дя заразя някой дребен или по-едър.  Confused

# 118
Честита Нова учебна година на децата и на Светлето  Heart Eyes!!!   bouquet
Светле,  пожелавам ти успешна година с най-добрите ученици и най-приятните колеги!!
 Hug
Fever - браво на теб , чакам скоро да се похвалиш и с книжка  Laughing
На всички приятна почивка  Hug  bouquet

# 119
  • Виена
Честит първи учебен ден! 
Фивър, ти си наШТа гордост!  Mr. Green Освен с книжка, да ни се похвалиш и с кола скоро!  Hug
Рончо, гуш! Успех при вуйчАтА на Малка Ламка (тя пък е одрала кожата на мама си!  Heart Eyes)
БориАна, дай ги тия гимии да ги "изплуваме"  Hug
Дари, много си падам по лекарски грешки, особено, когато не са фатални!
Момичета, прочетох в темата за Списъка нещо много гадно от Красуна... Мисля го това момиче. Отдавна не съм я виждала и тук. Да не е станало нещо неприятно? Или моята параноя пак чертае гадости?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт