СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 880
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Ами не, той е на ясно каде ще раждам и даже ми каза да кажа на професора да ми следи плацентата. А за захарта ,досега не ми е била завишена при изследванията ,ама знам ли. Дано всичко е наред.

Забравих да похваля малкия мъж ,че вече тежи цели 1072 грама  Laughing

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 16:20 от dari76

# 91
  • Варна
Наминавам за малко, утре съм на изпит на листовки ще стискате палци  Grinning
dari76 аз си правих изследване за глюкозна толерантност, пак за проследяване на кръвната захар, на 3 пъти през 1 час ми вземаха венозна кръв, като на гладно ме накараха да изпия една голяма чаша глюкоза на прах разтворена във вода. Незнам дали ще си правиш същото изследване, но не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Мисля, че излишно те притесняват с това количество на водите.
Поздрави и прегръдки на всички  Hug

# 92
Дари,радвам се,че всичко е наред.Аман от доктори.Не мога да ги разбера като не си разбират от работата що се мъчат.Като моя д-р дето в седмия месец ми съобщи как бебето нещо не се развивало добре,главата му била много голача пък крачетата малки.След като посетих още един куп лекари се оказа,че просто бебето си е по-едро.Ама той от къде да знае,на тоя урок явно не е присъствал.
Не се притеснявай за глюкозата всичко ще е ок.
Като ви гледам размерите май и вие ще сте големички. Heart Eyes
Фивър,айде утре да се похвалиш,че вече си шофьорка. Peace
Аз рядко пиша,че малкия е много див и почти не ми остава време.Постоянно търси компания. Laughing
Ето,го пак,а уж спеше.
Чао от мен
 Hug

# 93
Фивърче, успех на изпита утре!!!

А пък Рени и Аничка тая нощ са будували и са общували помежду си Hug

# 94
  • Пловдив
Най накрая намерих малко време да ви прочета а вие не сте особенно активни.
fever стискам палци за утре Peace
Цунки за всички  Heart Eyes

# 95
Леле,Меги малката кукла е страхотна и направо ти е откъснала главата.Пу-пу голям бонбон  Heart Eyes

# 96
Добро утро!

Дари, радвам се за хубавите новини.

fever, стискам палци да се похвалиш за изпита. Peace

Нещо пустичко в темичката напоследък, а така ми липсвате  Hug.
 Аз съм се разработила в офиса, а като се прибера гледам да посвърша нещо из къщи и докато се обърна то притъмняло и вече ми се приспива ooooh!. Явно ранното заспиване няма да ме остави на мира. А за протокола вчера си взех една камара изследвания - всичко е в норма, освен хемоглобина, та ще "дъвча" желязо, но не беше неочаквано. Бебчо мърдучка все по-осезаемо и това ми дава поне малко спокойствие. Записах си час за ФМ на 28.09. и се надявам тогава вече да разберем и пол - не че има значение просто ми е любопитно дали шестото ми чувство за мъж е вярно. Simple Smile

Гушкам ви всичките, а мамите специално и да нацелувате силните бебковци, дето толкова са пораснали. Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 09:52 от Vesela- az

# 97
Fever , успех днес и скоро да се похвалиш с книжката  Hug

# 98
 fever, успех.  Hug
Весе, браво. Ако искаш и винкелче за цуцане, и арматура ... Амаха, желязо дефицитно.  Hug

# 99
  • морето и сините вълни :)
здравейте момичета,бреее нямам време да седна на компа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ние сме добре,само дето вчера се съдра да плаче  5 часа Sick Sick...Ходим по разходки в морската градина,и когато е навънка  му е кеф спи като пън а вкъщи реве.Вече трябва да си опъна една палатка пред блока,май така ще е най-добре Joy Joy Joy
Меги-верно че малката ти е откъснала главата направо  bouquet  bouquet

И ние имаме същото столче като вашето Mr. Green Mr. Green
отивам д аопъна кокала докато Влади спинка че след малко ще има боен вик "дай  да ям" Joy Joy

Февърче
стискаме палци за изпита

На вискчи Целувки от мене,а на Бремелинките  много гушкаци и да се пазите ей Hug Hug

# 100
Голяма тишина е настанала. Кандидатки за среща има ли? Бира? Може и утре като се замисля,нали е работен ден... Хайде казвайте!!! Hug Hug Hug

# 101
  • София
fever , успех!
 И на мен ми се среща,но съм на работа до 20ч.,утре и в Неделя съм от 8 до 20ч.,та пак нямам как. Close SadОбаче ще работя само до другият Петък и после го удрям на живот. Laughing

# 102
И така ставаме 2 за среща.

# 103
Аз ще знам утре за срещата.  От днес ми е раничко.

# 104
Аз имах предвид среща за днес. Иначе за утре ме няма. Че и за после за дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт