СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 884
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Браво, така ви искам, разприказвахте се:)
А аз защо не знаех,че ще има ТВ- предване с ламин вуйчо????

Днес ми беше ден на зъболекаря...цяла сутрин работа, до 13,30... и после познайте къде отидох- на зъболекар:) И после се прибрах и пак отидох да правя зъби,че бях обещала на един приятел,който си идва само за 1 ден до БГ... Какво ли ще сънувам тая нощ???

Ясна,честита ти книжка! Желая ти безаварийно шофиране и само примерни шофьори около теб! Хайде Фивърче, твой ред е!!!

Уф, Меги, нямам думи, искам да мачкам...
Останалите мами,няма ли да покажете някоя и друга снимка да видим колко са пораснали сладурите??

Кой каза среща? Кога и къде? Предлагам Ламята да определи часа и мястото според режима на Мия, за да няма оправдания и пак да не я доведе. АААААААААААААмаХА!!! Само утре вечер не мога, щото имам среща с джипито...
 Берни, тия изследвания / антифосфолипидните антитела/ могат ли да минават през касата, за да знам има ли смисъл да тормозя джипито за направление? Коя е тази Балева имаш ли идея, и къде работи? Днес ми я споменаваха/ с добро/.

Сигурно ако поседя още малко пред компа и ще се сещам още и още и ще изпиша една страница...затова спирам, гушкам ви  Hug Hug Hugи отивам да спя:)

# 181
Ники,не съм сигурна,но мисля,че антифосфолипидните не минават през здравна каса.При нас бяха 25 лв.Балева също работи в Александровска,само че от другата страна,от към арката,където всъщност с води централния вход на болницата.Малко е трудна за откриване,но ако решите да ходите там ще се опитам да ви опътя.
Аз нещо имам един зъб дето пита за теб.Дали искаш да ни видиш тия дни в пълен комплект,когато можеш?
Меги малката бузанка е страхотна.Пу-пу  Heart Eyes
Честита книжка на Ясна,леко и безаварийно шофиране.
Фивърче чакаме скоро и ти да се похвалиш.
Ние днес бяхме на консултация и нисложиха ваксина.Малкия мъж е станал 6800 и 59 см.
Рони,радвам се че отново си на линия,определено липсваше.
Светлето и Ритка и на мен са ми залипсвали много.
Гуш   Hug

# 182
  • Варна
Уф момичета изчетох почти целия сайт на доц. Конова и видях, че мога да пратя кръв по куриер да ми я изследват в Плевен. Само, че тълкуването на резултатите не могат да ми го направят оттам ако не съм си правила консултация при техен лекар. Какво ще ме посъветвате, да пратя ли кръв, искам да си направя имунологични изследвания за мое успокоение? Или първо да пиша на доц. Конова и да чакам тя да ми даде съвет?
А KikiNiki на тебе ще ти дърпам ушите, все не мога да те засека в icq, че ще питам и аз тука за един мой зъб. Нали ти бях писала, че един зъб ми се счупи на две, оказа се, че имам киста, но отидох при друг зъболекар и той ми каза, че не е киста, а гранолом (извинявам се ако не го изписвам правилно термина  Laughing). И сега ми сложиха едно лекарство и стоя вече 3 седмици с него и трябва да ходя, вече да ми го оправят зъба. Какво е киста и какво е гранолом и може ли да се сбърка едното с другото? хайде пиши ми като имаш възможност.
Хайде лека нощ от мен, че много висях в нета тая вечер  Grinning

# 183
  • София
на мен точно Балева ми препоръчаха и аз знам,че е в Александровска.
 За пращането по куриер за Плевен и аз знам,но ми се вижда много сложно.

# 184
Здравейте и от мен.
Доредих се и аз за днес (вчера имам предвид). Аз напоследък не пиша - не знам и аз защо. Може би заради апатията, която ме е налегнала. И може би защото нещо съм пооглупяла и ми е трудно да се справям с разни задачки.
А по принцип си мисля, че не съм по-разсеяна от нормалното за мен. Петър си е вкъщи и цяла седмица опява как не му даваме да прави нищо (и на мен ми е съвестно, че съм строга - ама по-скоро при баба си е бил на по-свободен режим). Или пък някой ще ми каже че съм гаден скорпион.
Относно ЖК - ми не ми се ходи на консултации - представяте ли си? Ако може направо за раджането хич няма да протестирам. Вчера дадох кръв и урина за изследване и ми преместиха часа за консултация от другата седмица за днес. И въобще не горя от желание да ходя. Ама трябва - добре че е акушерката да ме държи изкъсо.
Нещо ми е станало ревливо, а пък и вчера като спомена че идва времето за болничен и съвсем се сдухах. Да не говорим, че наближава РД на бъдещия батко, а нямам желание за подготовка никаква. А може би е време за моята си сатурнова дупка - знам ли?

Ясна - Честита ти книжка. Леко и безинцидентно каране и да не харчиш нерви по улиците като мен.
Фивърче - с книжката не бързай. Остави малко знанията ти да отлежат. Ще видиш, че ако не караш кола 1-2 месеца после всичко ще ти е много по-улегнало. Аз поне така направих - изкарах си почти всички часове през лятната сесия, а книжката си я взех през есенната. И се чуствах къде къде по-уверена във всяко едно отношение (а въобще не бях сядала зад волана).
Анджела - за болницата - не се притеснявай. Така наистина дават по-лесно болничен. И какво е това високо кръвно дето си го изтипосала по никое време. Въобще нямаш вид на човек, който може да има високо кръвно. Стискам палци всичко да е на 6 и скоро да си "мързелуваш" вкъщи (защото вкъщи мързелуване няма).
Ники, Весе - радвам се добрите новини или на липсата на новини (което значи че поне лоши няма).
Меги - да си пазаря снаха (за големия син)?
Берни - Марти е пораснал много. Много ми се иска да ви видя - ама май ще е през ноември.
За какво предаване говорите толкова много? И аз защо не мога да се паркирам пред тв-то по това време?
И аз съм за среща, но сигурно няма да е скоро. Днес пак отиваме до Благоевград да оставим дребния. Детската градина излиза в безсрочна стачка и няма да работят с деца. Ние се опитахме да му обясним на детето защо, но учителките са ги залъгали, че има още неща да направят по ремонта на градината. Mr. Green Уф, дано съвсем не изревнува. Иначе стана много любопитен - какво яде бебето, а пие ли водичка, а може ли да ме чуе ..... и т.н.
Оставям ви, че много се "разприказвах". Успешен петък и весел и релаксиращ уикенд.
Със сигурност съм пропуснала някой - ама да не се сърди.

Поправям един пропуск:
Маргарет - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59   bigdance2
Пожелавам ти много здраве и съвсем скоро да махнеш brokenharted от ника ти. Както и скоро едно розово пухкаво бебче. И много любов.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 06:43 от Anichka

# 185
  • София
Честит Рожден Ден на Слави ,Херка да ти е жив и здрав,много послушен и само радост да ви носи! Heart Eyes

Честито и на Маргарет,да си жива и здрава,много обичана и щастлива и на другият рожден ден,да гушкаш своето детенце!

Аничка , я по ведро бе жена,какви са тези апатии дето са те обзели . HugИ за скорпиона само да кажеш нещо лошо , ние с мъжкото и двамата сме тооолкова добри. Crossing Arms Blush
 Аз пък чакам с нетърпение ЖК , защото все се притеснявам дали всичко ни е наред и след преглед се успокоявам за известно време. Grinning

# 186
  • Разград-София
Благодаря много  Hug Hug Hug  Flutter
Ето и почерпка  Crazy  Mr. Green 

# 187
  • София
еее Маргарет , благодарско за големите вкусотии,явно цяла нощ не си спала и си месила. Laughing  bouquet

# 188
Марго ,честит рожден ден ,бъди здрава, щастлива и догодина по това време с бебче в ръце   bouquet
Честит рожден ден и на Слави на Хера, да расте здрав и послушен млад мъж   bouquet

# 189
  • морето и сините вълни :)
имам новинаааа.поредната силна мама

на 20.9  В 15,53 е родила ТРЕКСИТООООО,МОМИЧЕНЦЕ АДРИАНА.родила е спешно секцио с размери на бежката 3480кг 51 см

ние сме добре...немога да се оплача нищо..много си го обичкам това мъниче Hug Hug Hug
това е най ценното нещо на земята да имаш малко човече Hug
пожелавам го на всяка една от вас а и на някой по втори път

целувкиии  bouquet  bouquet

# 190
Марги, съкровище! Бъди жива, здрава и обичана! И в най-скоро време в очите ти да грее пламъчето на щастието, каквото се полага за младостта ти!    bouquet
Честит Първи Рожден Ден на малкия агресор Слави! Здрав, силен и голям агресор да порасте!   Mr. Green Херка, честит ти празник, любима!   Heart Eyes
Ако зачезна, майката агресорска ще да ме е уважила с бан  Mr. Green
Жива и здрава да бъде новородената мацка.   bouquet

# 191
  • Пловдив
Марги Честит рожден ден!!!Ама страшна почерпка си приготвила...отиде ми диетата.
Честит първи рожден ден на Слави!! Heart Eyes
Честито и момиченце на Трекс!!!  bouquet(тя отдавна не е писала)
Аничка свободни сме,досега никой не ни е пискал Mr. Green

# 192
Честит Рожден Ден, Маргото!   Heart Eyes И от тук да ти пожелая от здраве да не се отървеш и много много късмет! Пък следващия РД да го празнувате трима!
Честит Рожден Ден на Слави на Хера!
Честито и на Трекси! Здрава и щастлива да е малката Адриана!

# 193
  • Разград-София
Благодаря ви от цялото си сърце за хубавите пожелания  Hug  Hug  Hug
Обичам си ви  Flutter  Heart Eyes   bouquet

# 194
страхотен ден, нали?

Честит рожден ден на Маргото!
И на Слави - пу-пу! Голяяяям да порасте и да слуша!

Честито и на новата ни бебка! чакам с нетърпение снимки и новинки!

Ники, за срещата - много е гадно времето и не мога да ви доведа дребната! вируси са плъзнали всякакви! искам ако се виждаме, да е навън! иначе става или табак (на гърба на галерията) или при народния театър бирарията! дано се пооправи времето следваща седмица - когато кажете ще дойда, макар и за малко - с дребната звяр!
обещах! тържествено и пред хора Laughing

Общи условия

Активация на акаунт