А аз защо не знаех,че ще има ТВ- предване с ламин вуйчо????
Днес ми беше ден на зъболекаря...цяла сутрин работа, до 13,30... и после познайте къде отидох- на зъболекар:) И после се прибрах и пак отидох да правя зъби,че бях обещала на един приятел,който си идва само за 1 ден до БГ... Какво ли ще сънувам тая нощ???
Ясна,честита ти книжка! Желая ти безаварийно шофиране и само примерни шофьори около теб! Хайде Фивърче, твой ред е!!!
Уф, Меги, нямам думи, искам да мачкам...
Останалите мами,няма ли да покажете някоя и друга снимка да видим колко са пораснали сладурите??
Кой каза среща? Кога и къде? Предлагам Ламята да определи часа и мястото според режима на Мия, за да няма оправдания и пак да не я доведе. АААААААААААААмаХА!!! Само утре вечер не мога, щото имам среща с джипито...
Берни, тия изследвания / антифосфолипидните антитела/ могат ли да минават през касата, за да знам има ли смисъл да тормозя джипито за направление? Коя е тази Балева имаш ли идея, и къде работи? Днес ми я споменаваха/ с добро/.
Сигурно ако поседя още малко пред компа и ще се сещам още и още и ще изпиша една страница...затова спирам, гушкам ви
и отивам да спя:)