СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 886
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
я да ви питам за болнични - мен в Токуда ме карат да лежа там 3 дни и ще ми дадът болничен за месец.Ама аз няма всеки месец да седя там по 3 дни я.Вас как ви ги дават.Аз не виждам ,какво има да измислят диагнози - 2 предишни аборта и високо кръвно малка предпоставка за болнични ли е. Close
Мисля, че искат да си вземат клиничната пътека и от теб да изкарат някой лев! моят болничен си ми го издадоха без да лежа никъде!
Рончо, не ми разваляй дисциплината! аз като съм шашава не значи, че мацките не бива да си почиват!

Ники, твърди са - зъбенца са си! имаме си ламя - вампирче! странното е, че не са отдолу на венеца, а по средата - точно като точици! и не две, а три! зъбесто ще е дребното, саблезъбче...

целувам ви много!

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 12:20 от Ламята неСПАСКА

# 166

Берни, в Александровска спомняш ли си дали трябва предварително да се запишем за изследванията?

В лабораторията,в която аз работя не е нужно да се записва час,но трябва да се отиде между 8 и 10 сутринта,защото след това не взимат крав.А ако ходите при Балева незнам как стоят нещата там

# 167
Здравейте на всички.  Hug

Аз също подкрепям поста на Ронка в "Днес съм радостна" с двете ръце  Peace. Само искам да добавя и още нещо. Според мен напоследък като чели тази тенденция на обезсмисляне се проявява в целия ни форум. Дано да греша. Много от нас вече не пишат толкова често /в това число и аз  Embarassed/. В свое "оправдание" мога да кажа, че тези няколко седмици бях много заета - на работа, на лекции, на кормуване и какво ли още не. #Crazy Направо да полудееш. В крайна сметка резултата беше положителен. Да ви се похваля, че вчера успешно взех изпитите /и двата/ за шофЕр  Mr. Green. Не успяхме да бутнем нито един пешаходец  Wink, ама то има време......... Mr. Green
На всичките ни бремелинки стискам палци всичко да е все така добре, както до сега. Ники, да слушаш докторите и всичко ще е наред  Hug.

Днес се чух със Зори. Мислим да си устроим една запивка Mr. Green /който може разбира се/ за някой от идващите дни. Нали уж времето щяло да се оправя Thinking. Та ако има желаещи, викам да се уговорим по от рано.

Гушкам ви всички, силно....... Hug Hug Hug   

# 168
Честито на новото ни шофьорче. Бехаварийно шофьорстване, Ясничка.
Как да не му се дополива на човек такова събитие.  Grinning

И аз ви обичам.  Heart Eyes Само дето онази самодивна девойка няма да разбере, за какво съм я нахокала. Тя не само тут пише пет за четири. А другата, която визирах, също се съмнявам че ще проумее.  Tired

# 169
  • Пловдив
Ясна чесетита ти книжка!  bouquet
Рони Честит имен ден на патерици Hug
Нямам никакво време за писане-паднало ми се е най-гушливото бебе и все сме на ръце,или се кърмим или се гушим.
Цунки на всички Heart Eyes
Ето едно доволно бебе http://images21.snimka.bg/004030093-big.jpg

# 170
  • Разград-София

MeGI прекрасна е твоята хубавица ! ПУ-ПУ да не и е уруки ! Да я нацункаш от мене  Heart Eyes  ,а на теб и на всички много гушки  Hug Hug Hug !

# 171
  • София
Аууу Меги , имаш си прекрасна дуданка,направо ми иде да я гризна по дупето. HugА креватчето и е в любимият ми зален цвят. Grinning

Ясна , да ти честитя и тук книжката! Hug

Ако сте навити за среща,аз мога утре и в Неделя,че Съботата ми е заета.

# 172
Меги, пу-пу!!! много е сладка! цункай я от нас!

Ясна, честита книжка!

# 173
Здравейте wavey.
Зори, честито ти синьо щъркелче stork-boy.  Все така да расте и много да те радва Heart Eyes. На тема болнични - аз си ги плащам от самото начало, но никой и не ми е предлагал друга опция, та това е единственото, което се иска от мен. С предишната бременност ми обясняваха, че трябва да лежа 7 дни за да ми пуснат болнични 30 дни, които след това автоматично си се продължават - т.е. лежиш в болница еднократно. Сигурна съм, че няма да е най-приятното изживяване, но 3 дни бързо ще се изтъркалят Hug.
Ясничка, честита книжка.  bouquet Вече ще се движим свободно по улиците дори когато не сме съвсем сигурни ти къде се намираш Mr. Green. Идеята за поливане на повода страшно ме блазни, но съм много яко настинала и не ми се ще да ви ръся бацили.
Ламко, сутринта по ТВ-то гледах братчето ти и за пореден път установих колко малкото ламЕ прилича на него и си припомних от колко отдавна не съм я виждала - домъчня ми - цункай я по зъбестата муцунка от мен. Heart Eyes
Меги, бебка е станала още по-прекрасна.

Ако съм пропуснала нещо важно - не е нарочно, съвсем съм блондинясала.
 Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 17:39 от Vesela- az

# 174
Весенце, не разбрах - прилича или не прилича дребната на вуйчо си?

предаването беше мани мани! на мен ми хареса той как се държа

Весе, а ти как си? времето вече започва да се разваля и трябва много скоро да си организираме среща!

# 175
Прилича, ама бях изяла  буквите. А аз съм си екстра като изключим настинката.

# 176
Момичета, много се радвам, че усещам по-ведро настроение. Благодаря ви за честитките  bowuu. Все още не съм толкова страшна, но скоро сигурно щ естана като подкарам буса  Twisted Evil Joy.

Меги, малката е голяма сладурана, а това с гушкането по-принцип ми е любимо  Hug

Веселче, да се оправяш по-скоро та да си ни налична на срещата. Рони, ами ти? Нищо не каза за разпивката, ще дойдеш ли, че нещо отдавна не съм те виждала и ми е домъчняло.... Sad Simple Smile

Освен това някъде ми се губи Рита. Thinking

Много гуш на всички  Hug Hug Hug

# 177
  • София
и Ритка и Светлето са зачезнали ,липсват ми много! Hug

# 178
Светлето сигурно е с изцедена енергия, щото новата й работа си е енерго-стопяваща.
Ритката скоро беше писала, че си дава почивка от форума за известно време. Но и липсваща си я обичам много.
Ако съм пропуснала нещо важно - не е нарочно, съвсем съм блондинясала.
 Hug Hug Hug

Беше обещала да докладваш за щъркели и цветове. И да оздравяваш, ей.  Heart Eyes

Ще се опитам да присъствам на срещата, но ми кажете къде и кога. Мързи ме да мисля. Flutter
Ламята всъщност да казва заведение с центъра, което да й е удобно и на нея. Стига се е изпързулвала.
Братока й ще го гледам явно на нетера - само някой да ми каже как да игноринам Мигленка.

# 179
  • Варна
Ясна честита ти шофьорска книжка, аз имам още да се уча, днес 2 пъти загасих колата в кръстовище на ляв завой  Joy
Меги много е сладко момиченцето ти.
Прегръдки и целувки на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт