СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 888
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • София
момичета днес ми казаха,че ще си имаме момченце.С бебчо всичко е ок , обаче моето кръвно беше 130/85 и ми увеличиха дозата на Допегита.Според мен го вдигнах от притеснение,защото винаги много се шашкам преди преглед.

# 151
Анджи, каквото и да е все ще се радваме заедно с теб през март.  Hug
Разданвай го вече малко по-почиващо. Също и Ники.  Heart Eyes

# 152
Здравейте милички.

Красуна съжалявам  за загубата ти.Кураж и дано да оставиш всичко лошо зад гурба си и следващия път да финишираш успешно.

Отдавна не съм писала,но това е защото ми е нещо тъпичко напоследък.Доста уморена се чувствам,гади ми се и ме боли глава всеки ден. Засега с бебо всичко е наред,но шийката ми много къса-2,7 см. и най-късно до 10.10. ще ми правят серклажа.

angels_zg, честито ви пишле, но каквото и да е да ви се роди живо и здраво и да  ви  радва само.

Честит имен ден на всички именнички на патерици.Пожелавам ви здраве,щастие и много сбъднати мечти.

Обичам ви и приятна вечер.

# 153
Анджи   Hug страхотни новини, най-важно е да сте добре.

Сладка мама ,трябва повече лежане и сега и после след серклажа.  Hug

# 154
  • София
Рони , права си - аз ще работя до петък и излизам болнични. Grinning

# 155
Браво, ейнджъл!!! пу-пу!

Сладка мама - сега имаш една единствена задача - да си почиваш!

Мацки с тумбачета, стига сте работили вече! Работата няма да избяга! обрънете си внимание, поглезете се, че после...
Дари, ще пазаруваш, щом ти е кеф! суеверията ги остави...

ужасно да ви се оплачо-похваля! дребноламята се полуозъби! на горния венец забелезАх три бели точици! защо горе, бе Ники? нормално ли е? че са и на нивото на 3-4 зъб, а не отпред!
А и са някак отстрани, а не отдолу на венеца? доста се ошашках! то, детето е обременено от бивници и по мамка си, и по баща си! ама чак пък ...
Ники, нормално ли е или да идвам да ги вадиш  Joy

# 156
Анджи, браво! Все така де е до финала.
Ламче, моя племенник се роди с напъпили зъбки. 2 на брой, долни, на 40тия ден единия вече беше прорязал венеца и след 3-4 дни и втория изби.
Мацки с тумбачета, стига сте работили вече! Работата няма да избяга!
Аз от юли месец съм в болнични, но при мен избяга работата. Все пак важното е, че бебо е добре.
Сладка мама, много да се пазиш, ей.  Hug

# 157
  • София
я да ви питам за болнични - мен в Токуда ме карат да лежа там 3 дни и ще ми дадът болничен за месец.Ама аз няма всеки месец да седя там по 3 дни я.Вас как ви ги дават.Аз не виждам ,какво има да измислят диагнози - 2 предишни аборта и високо кръвно малка предпоставка за болнични ли е. Close

# 158
я да ви питам за болнични - мен в Токуда ме карат да лежа там 3 дни и ще ми дадът болничен за месец.Ама аз няма всеки месец да седя там по 3 дни я.Вас как ви ги дават.Аз не виждам ,какво има да измислят диагнози - 2 предишни аборта и високо кръвно малка предпоставка за болнични ли е. Close
Ами аз след като лежах в МД 8 дни ,ми дадоха болничен за 1 месец и после в Русе от ЖК ми го удължават всеки месец. Така че няма да имаш проблем и няма да лежиш всеки месец.

# 159
  • Варна
angels_zg, честито момченце и да излезе момиченце накрая пак ще се радваме да е живо и здраво Simple Smile
Относно болничния направо се учудвам, че ти правят проблем. На мен втория път даже лекарката сама ми предложи да ми пусне болничен от когато си поискам и колкото си поискам (е не се стигна до това, но това е друг въпрос.......). Обясниха ми, че ще го пускат месец за месец и ще ме пишат, че съм лежала в болницата няколко дена за всеки месец. Мисля, че и при теб трябва да направят така, без да ти създават никакви проблеми.

# 160
  • София
явно в Токуда си имат строги правила,иначе лекарката ми е близка и излишно проблеми няма да ми създаде.Предполагам,че ще е както казва Дари.

fever , ако е момиче още по-добре - обожавам ги. Laughing

# 161
Мацки с тумбачета, стига сте работили вече! Работата няма да избяга! обрънете си внимание, поглезете се, че после...
hahaha hahaha hahaha звинете и простете, но не се сдържах. Ламята рече да почивате повече. От неините уста е гоУем майтап.  Joy
Честити ви избелени венци. Като те ръфне по цицата да не забравиш да й купиш нещо беличко. За здрави и бели зъбки.

Анджи, май на всички болници практиката е да те водят на болнично лечение, за да издават болничен лист. Пък и 4 месесеца мах ще се жертваш. После излизаш в болничен за раждане.  Hug

# 162
Докато четях предната страница и стигнах до поста на Ламята и си помислих  същото, но Рони вече ме е изпреварила с коментара. Абсолютно подкрепям Рони и за коментара в темата "Днес съм радостна" и аз много пъти съм си мислела същото... Сещам се как някой беше пожелал списъка да се бил пълнел с все повече момичета,без изобщо да прочете какви са тези момичета,които са в тоя списък... Ама нали сме силни...

Зори, няма значение момче или момиче, нали знаеш кое е най-важното. Този път е различен, това е друго момченце и е едничко, и предишните проблеми няма как да се получат. Всичко ще бъде наред, трябва да бъде наред!!! Казвам го и за теб,и за мен и за всички ни тук...Дай боже... Praynig Praynig Praynig
 Днес получих отговор и от професора Кременски. Неговият отговор се състои в съвет да ходя редовно на ФМ и на доплер. Не ми е написал да правя допълнителни изследвания. В петък си записах час при джипито да видим какви направления може да ми даде и какво няма да може и от другата седмица мисля да подпочвам изследванията/тези,които доц. Конова ми е написала/. Зори, ти като ще си в болница кога ще идем да изследваме антителата?
 Ламке, не им се притеснявай на зъбките на Мия. Да си кажа честно, такова нещо за това,че в редки случаи най-напред пробива кучешко зъбче, никъде не съм го чела,обаче се оказва,че всъщност май не е чак толкова рядко явление. Чувала съм го оттук-оттам. Даже на една колежка се беше случило и тя беше търчала в стом. факултет с детето и там констатирали,че на детето му е пробило зъбчето и казали,че такова нещо до сега не били виждали. Пък после аз споделих това с една приятелка,която тогава имаше бебе, и тя каза, че из градината имало и други бебета... Та моето инфо не е от дебелите книги,а от градинките:) Пробвай дали наистина е твърдо /като зъбче/ ,да не е някакво налепче?
 Аз нямам за сега никакво намерение да спирам работа. Колкото мога, за сега не ми пречи нищо и си работя както преди. Ако успея да го докарам до края на годината,ще е идеално. НО ако д-р Ясно Кой ми каже да спра работа и да лягам,ще слушам,къде ще ходя...
 Гушкам ви всички и отивам на баня:)

# 163
Минавам само да ви нагуша  Hug Hug Hug Hug и отивам да се хоризонтирам,че днес дребосъка беше киселяк и цял ден не съм се спряла.Дано утре след ваксината да е спокоен и да нямаме изпълниния,че да мога да си поседя при вас.
Коремчестите да вземете да я зарязвате тая работа и да се отдадете на заслужена почивка,че после ще я търсите ама нямаааа.
Айде лека нощ от мен

# 164
  • София
Ники , аз ще съм в болница до сряда най-късно,така че в четвъртък и петък съм свободна ,когато кажеш.

Берни, в Александровска спомняш ли си дали трябва предварително да се запишем за изследванията?

Общи условия

Активация на акаунт