СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 852
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Честито Снежи!
Желая ви много щастие и много, много здраве!

# 31
Поздрави, Снежи!
Да расте и наддава малката буба! Мама и тате много да я слушат!    bouquet

Гаси` и бедствието е форумът.  Tired

# 32
Честито на мама Снежи и малката сладурка Андреа ,да са много здрави и щастливи   bouquet

# 33
Честито на мама Снежи! Жива и здрава да расте мъничката кукла и весело и безгрижно да е детството й!  bouquet  bouquet  bouquet

# 34
Честито на мама Снежи,да е жива и здрава малката Андреа!  bouquet
Ние се завърнахме.Имахме идея да поостанем до неделя,но времето се развали и ни писна да стоим в стаята и днес събрахме катуна и към в къщи.Ето и няколко морски снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=45
 Hug

# 35
Честито на мама Снежи!Да е жива и здрава малката принцеса Андрея,да се радва на весело и безгрижно детство и да носи много щастие на мама и тати! newsm51 newsm51 newsm51

Момичета и аз съм много суеверна.Когато бях бременна втория път бяхме ходили с милото до манастира "Св. Мина". Там си купих една гривничка и помолихме попа да я освети и да прочете една молитва за закрила на бебо.Един ден гривничката се скъса.Веднага го приех като нещо лошо,а милото ми се смееше.Но след това ме приеха в болница и само след седмица вече нямах бебе.Може и да си внушавам,но много вярвам на разни знаци.
Но злобата на хората е различно нещо.Има ги всякакви.Ники,въобще не си го слагай на сърцето! Hug

Ани-бани,много е сладък Влади!
Шер,Берни,страхотни снимки!Шерче,много е пораснала Вики!Берни,а твоята коса пак ми напълни очите.И Марти си има косичка като гледам....много е сладичък!....Ох,направо ми идва да изям компа...както съм на диета....а нашите бебенца са толкова сладки..... Heart Eyes

# 36
Честито на мама Снежи! Само радост да ви носи малката Андреа.

# 37
Честито на мама СНЕЖИ !!!! Да й е жива и здрава малката АНДРЕА!!!!   bouquet 
Hug

Ани, Шерче , Берни страхотни бебоци пу-пу само радости да ви носят Peace
Електра суеверието е нещо нормално в нашето положетние  Hug
Ники , миличка не обръщай внимание на лошите хора .Ти си достатъчно добра и позитивно настроена ,така че те не могат да ти навредят  Heart Eyes

много гуш на всички  Hug Hug  bouquet

# 38
  • Пловдив
Честито на мама Снежи!!!Да и е жива и здрава малката принцеса!!  bouquet
Аз на последък няма никакво време да пиша,малката спи все по малко и все иска да я гушкам Heart Eyes
Цунки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 39
  • София
Честито СНЕЖИ! Да ти е жива и здрава сладката бебка!

# 40
Честито СНЕЖИ! Да ти е жива и здрава сладката бебка!

честито и от нас!

# 41
  • Виена
Тъпото докато се усети, че има нова тема...  Tired Ми не е честно да не слагате препратки, пък  Crossing Arms Тия, дето кърмят и им изтича мозъкът с кърмата, откъде да знаят, че септември е нов месец  Crazy
Така...
Първо:
СНЕЖИ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА АНДРЕА (страхотно име!) ! ДА ВИ РАДВА, ДА ПАПКА, ДА СПИНКА И ДА ПОРАСНЕ ГОЛЯМА И ПРЕКРАСНА ДАМА!
Ники, отиди до някоя църква и си запали свещичка. Поговори със свещеник да ти прочете Киприянова молитва. Тя се чете в четвъртък. В "Св. София" всеки четвъртък има сутринта специална такава служба. Като отидеш, ще ти кажат какво да си купиш оттам. А иначе може да си занесеш дрешка някаква да я оставиш там по време на службата и после да си я носиш.
Аз не съм суеверна, но никога няма да забравя как една вещица ми се обади още преди около 15 години по телефона и ме прокле да не видя здраво дете. Тогава изтръпнах, но бях толкова млада, че го пуснах скоро да мине покрай мен с надежда, че то отива при този, който ти го е казал... Спомних си за нея, когато след миналат бременност една радиестезистка ми каза, че имам магия за смърт на дете. Не знам дали има връзка. Не занам изобщо дали и кога стават съвпадения... Тази жена не беше видяла нищо лошо от мен, напротив дори. Но понеже тогавашният ми мъж й врътна гаден номер (след един още по-гаден от нейна страна), тая кучка си го изкара на мен по телефона (а аз дори й се зарадвах, когато я чух, че тя ми се обажда). Има за жалост изроди, които само с глупости се занимават. Трябва да се пазим от такива. Киприяновата молитва е много силна и върши чудеса, казват по-запознати от мене.  Peace
Ани, много хубав мъж си родила  Heart Eyes За оченцето - и Филип беше така. Но аз капах само кърча в очето. Никакви капки. И се оправи бързо, без рецидиви. Пробвай. Тук дори ме подкрепиха докторите като споделих метода си. Много не са привърженици на медикаментите при бебоците.
Шерче, това твоето бебе е просто великолепно! Филип е направо смутен от обкръжението на толкова красиви дами! Ще ми подлудите момчето с тия принцеси неотразими!  Hug
Берни, толкова е сладък Марти! Изобщо не ми прилича на 6-килограмово бебе. Тия да му ядат нааканото дупе с  мераците да му спират папането.
Ние сега отиваме да премерят Филип. Когато мога, ще докладвам как расте... Напоследък е много неспокоен. Уж гледам какво ям, ама пак следобедите е ад с тия колики. Мислех, че са отминали, но от два дни отново плаче жално горкото. И в момента ми спи в ръцете, а аз щракам по клавиатурата. Ма много се бях затъжила за вас, та затова го тормозя... 
Аничка, лафа за картечарката е просто железен! Правя си го лаф на месеца!  Peace Миналия месец ме изкефи репликата, че кърмачето гледало майка си като кобра факир  Joy Макар че има моменти, в които Краси казва за Филип, че дебне като виетнамец в тръстика, когато засуче жадно  Mr. Green
Чао и до после, ако шефът позволи да имам свободно време!  Hug Hug Hug

# 42
  • морето и сините вълни :)
Абе Ренич капя му кърма ама нестава номера..Като чели днес е по добре..пу пу да го заплю да се опшрави.Чакам го да се събуди и да го нахраня че да излезем малко на разходка Peace

# 43
  • Виена
Хора, къде сте всички? Имам чувството, че няма нет в България...  Thinking Мисля ви, ей! Особено коремчестите... Драскайте отвреме на време да ви държа под око. Доколкото знам и в България е гадно времето като тука (в срещуположния на Виена край на Австрия дори е валял сняг) и не допускам да щъкате навън..  newsm78
Ани, само кърма капвай, без други какпки. При всяко кърмене го прави. Най-доброто за очето е това, ще мине, ще видиш!
Да ви похваля Филип... За две седмици е наддал точно 500 гр  Heart Eyes Много му се радваха на консултацията вчера, че бил само на кърма... И ме успокоиха, че било нормално да плаче заради коликите като че ли аз не знам, че е нормално...  Crazy Препоръчаха ми да не ям нищо сурово обаче като плодове и зелечунци...  newsm78

# 44
Има нет в БГ,Рени,ама нещо май на никой не му се пише. Аз за себе си имам обяснение и може и някой друг да се чувства по същия начин, не знам.
 Аз съм пълна кукувица,и как няма да съм,като снощи съм заспала преди 11ч. И кат се ококорих в 6,30 и не можах да заспя повече. До преди малко гледах телевизия,ама ми се прияде и станах. Сега съм с кафето и манджата пред компа,а тук е такова спокойствие,всички спят. Вчера се надявах на 3Д-среща с бебчо,обаче не се получи и я отложихме за другата седмица.
 Има още 3 почивни дни,а аз идея си нямам какво ще правим. Мисля да подбера мъжо да се разходим до Рилския манастир днес или утре, само дано не е много студено,че не ми се обличат дебели дрехи още от сега. Макар,че сега поне влизам все още в тях... А пък вчера пак имах високоадреналиново преживяване по роднински,ама вече гледам да не го взимам толкова надълбоко, че нервичките ша ми трябват за после...
 Много гуш на всички и хубава почивка в останалите 3 дни!

Общи условия

Активация на акаунт