СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 884
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
В неделя щяло да се пооправи времето, но да е хладничко. Все пак една разходка + после посядане на топло става. Дневна да е само.
Нетерата не работи и не съм гледала док-а.

# 196
Честито момиченце на Трекс, да са здрави и двете и много щастливи   bouquet

# 197
Margaret Честит рожден ден! Бъди много здрава, усмихната и нека мечтите ти се сбъднат!
Честито бебче на Трекс!

# 198
Марги,честит рожден ден!Желая ти много здраве,щастие и сбъдване на всичките ти мечти!

Честит рожден ден и на Слави на Хера!Да расте здрав,щастлив и да слушка мама!

Трекси,честито бебче!Много радости и усмивки за теб и малката принцеса Адриана!

# 199
  • София
Хей ме на  Mr. Green  Heart Eyes
Честит първи ден ден на Слави, Херка да ти е жив и здрав и палав, за да не можете Ич да седнете с таткото.
Да и е честита мацката на Трекси, бързо възстановяване и желая.
Марги, да си жива и здрава и щастието да те връхлита с пълна сила.  Hug

Липсвате ми бе хора, и да искам да си почина от форума, все питам какво става, този как е на онзи какво му се случва ... разбирате ме  Mr. Green . Но мога да си намеря извинение добро, скапа ми се вентилиращото устройство на лаптопа, закарах го на лекар, и се оказа че и харда му има проблем, та си останах без комуникиращо във виртуалното пространство средство (изключвам "гЕ се ме-то").Но пък се сдобихме с едно гоУемо и кЛасиво пу пу пу, да не му стане нещо на перката или хардчето , че ...  #Cussing out  #2gunfire
Гуша ви силно всички, няма да ви изреждам поименно. Heart Eyes

# 200
  • Виена
Меги, очарователна принцеса си имаш! От тия красиви девойки, дето ги нараждахте тука, синът ми ще стане разноглед към коя по-напред да гледа! Добре че се задават тук-таме още мъже...  Mr. Green В тая връзка - Зори, честита новина за пишок Wink И аз исках девойка, но си спомням, че когато ми съобщиха, че е момче как някак ме обзе гордост, че ще отглеждам и възпитавам мъж  Flutter Само да са живи и здрави! няма нужда да ти казвам колко неизразимо с думи ще го обичаш. И за сестриче ще намерите време, сигурна съм! Ники, много ти се радвам на розовата новина пък на теб, защото още от самото начало демонстрира завидно шесто чувство! Нетърпелива съм да видя поредната ни красавица.  Hug Започнах дори да подготвям Филип, че още не е виял всички принцеси!  Heart Eyes 
Берни, Филип е само 4800гр със същия ръст като Марти.  Embarassed Като чета как растете, направо ме хваща срам  Blush
Шофьорката, ха честито! Лека и безаварийна пректика!
Кандидатката за шофьорка - стискам палци и ти да се похвалиш с успех!
Маргарет, присъединявам се към пожеланията на другите, защото заслужаваш да ти се сбъдне най-съкровената мечта! Честит рожден ден!!!
Слави да порасне голям и готин пич! На мамата - честит празник! Да ти е жив и здрав, много радост да ти носи!!! Скоро и сестриче да има!  Wink
Трекси, честита рожбичка! Толкова е хубаво да прочета новина за бебече! Всичко най-прекрасно да ви съпътства през живота, да й се радвате, да я обичате и да расте здрава и щастлива!

Аничка, що така се оплакваш от затъпяване? Ти май си забравила кво става по време на кърмене... Бременността е като предизвикателство за МЕНСА в сравнение със следващия период  Mr. Green Ако не е форумът, където да пиша, скоро освен с "гу-гу", с друго май няма да комюникирам  Mr. Green. Но пък причината толкова много си струва, че няма накъде повече!
Цун, че имам малко лични съобщеия да понапиша!, а Филип не знам на какво мнение ще е...  Hug Hug Hug

# 201
  • София
Честита рожба на Трекси,желая всичко най-хубаво на цялото семейство!

Ритка , добре дошла отново. Hug

За Неделя и аз съм навита. Grinning

# 202
  • София, "Младост 3"
мили момичета, честито на който има ден рожден, честито и на децата ви!
нека всички вие бъдете живи и здрави и щасливи!
да се обичате и подкрепяте и да бъдете обичани и подкрепяни цял живот!
рядко ви чета, но ми липсвате и ви мисля...надявам се бременлинките все така да са добре, да ни радват с малки бебоци и бременлинската тема да набъбва с нови и нови попълнения

# 203
  • Стара Загора

Благодаря за пожеланията Heart Eyes Да ви се връща тъпкано Mr. Green

# 204
Честит рожден ден, Марги! Бъди здрава, смела и безкрайно щастлива. smile3525
Честит рожден ден и на Агресора! Голям и палав да порасте, много да радва мама и тате baloni
Честито бебче на Трекс! И бързо възстановяване на мама.  bouquet

На всички приятен и по-топъл уикенд. Hug
Ние утре сме на сватба и в тоя студ не ми се мисли как ще се доразболея съвсем.

# 205
Марги,честит рожден ден.Желая ти да си здрава и в най-скоро време с огрооомен корем.
Честит рожден ден и на Слави,да расте здрав и много палав,че мама и тате да е скучаят
Да е жива и здрава малката принцеса Адриана.На Трекси пожелавам бързо възтановяване и по-често да се отбива при нас
Ритка,много се радвам де те вида,наистина много липсваше.Надявам се,че няма да ни изоставиш пак за толкова дълго  Hug
Аничка,я го давай по-ведро.Малко остана.Аз също горе-долу по това време бях като теб.Направо ми беше писнало от консултации,но сега като се замисля май беше от страх дали всичко е ок
Айде после пак ще се появя

# 206
Берни, да съм ти казвала скоро, че Марти има невероятна коса!  Heart Eyes Да питам ли като кой е такъв буйнокос?  Mr. Green А и страшно тяло вадиш за скоро родила.   bouquet
Вчера зяпах снимките - Електра се е вталила, дребните са наддали (някои не само на бузки както вече споменах), Рени си има нов МОЛ.  Mr. Green

Имам си нова блуза и тиква-цигулка. Mr. Green И ние на село си имаме. 

# 207
  • Варна
Честит рожден на всички рожденици, на бебето на Трекси, на Слави, на Маргарет. Нека всички да са здрави, щастливи, обичани и мечтите им да се сбъдват!
Аничка давай го по-ведро!
Рени много сте готини в шопинг центъра Simple Smile
Къде е нашата зъболекарка, днес как така не е писала, хайде КикиНики чакам да ми лекуваш зъба  Mr. Green

# 208
Ихааа,колко празници днес!
 Честито рожден ден на Марги!!! Бъди здрава и в най-скоро време да ни се похвалиш и да те преместят в горната част на списъка,а след 9 месеца-най-голямото щастие!
 Честита първа година на Слави! Да палува на воля, за радост на мама и тате;))
 И на Трекси честито бебче! Да е жива и здрава малката Адриана и скоро да чуем вести от мама!
 Рони, честита ти блузка! А тиквата цигулка да си я хапнете с наслада:)

Аз отидох днес при джипито и бях много изненадана- по тайнствен начин съм се сдобила с 25-годишен младеж- джипи:) много лъчезарно докторче:)  Като му видях ЕГН-то и се почувсвах ужасно стара... Изслушаха ме със сестрата и ми дадоха направление за женска консултация. Показах му напътствията на доц. Конова, каза, че не се поемали от касата.
 Аничка, ... по-ведро. Не мога да си те представя в тая светлина, в която се описваш... Hug Hug Hug
 Берни,трябва да се чуем по тел., за да ти дам час.  Това значи ли,че ще видя Марти на живо? smile3508

Да ви кажа, доста съм несериозна, обаче най-накрая качих в албумчето ни снимки от последната среща.
 Весе, хубава сватба утре. Облечи се добре и се забавлявай на воля. Никакво разболяване!
 Ритааааа!!! Преди поне идваше на зъбар, та те виждах...сега съвсем ми се изгуби, не си честна пък newsm45

Какво става сега, ще има ли среща в неделя? Аз не знам какво ще правим с мъжо тия два дни. Той почна да работи на смени за около месец-два и днес е нощна смяна. Още нямаме планове, но ако не идем нанякъде /едва ли/ ще се появя с кеф:) А пък утре има среща на мартенките, Зори знае...и ми е едно такова много кофти. Хем ми се ходи, хем не искам... Навява ми едни такива спомени от миналата година....абе вие разбирате за какво става въпрос...

Хайде сега ви казвам чао,ако се присетя още нещо, ще пиша пак:)
 Hug Hug Hug

# 209
Берни, да съм ти казвала скоро, че Марти има невероятна коса!  Heart Eyes Да питам ли като кой е такъв буйнокос?  Mr. Green А и страшно тяло вадиш за скоро родила.   bouquet

Знам ли на кой прилича  newsm78,на мамка си сигуно.А на теб вече много черпене ти се събра не знам дали ще можеш да поемеш толкова  Laughing,но ще ти се наложи заслужила си си го.
Честита ти блузка и приятно хапване на цигулката.

Берни,трябва да се чуем по тел., за да ти дам час.  Това значи ли,че ще видя Марти на живо? smile3508

Значи,значи  Laughing Само майка му да се престраши да ти звънне,че отстрани като седях изглеждаше много забавно,ама сега като се замисля и тръпки ме побиват.Иначе имам голямо желание да те видя,ама ако може без такъв повод.А и Марти пита за теб,отдавна не те е посещавал
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт