Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 770
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте отново,

Днес бях половин ден на работа - малко за разнообразие.
За консултациите - в 8 месец се ходи на две седмици, а в 9 месец - всяка седмица.
Следя си кръвното редовно, но все си е ниско, само пулсът ми е много ускорен - около 110  newsm78
За покупките - реших от 17 септември да започвам лека полека  Simple Smile

# 76
Здравейте мамчета!
Аз по-рядко пиша,но ви чета... Иначе аз като,че ли нямам кой знае какво да кажа!

Радвам се за всички мами,които с усилия преодоляват трудностите! Да чукна на глава аз все още нямам такива,като изключим стягането на корема,което аз определям като "фалшиви" контракции.

Днес бях на 3Д ... но всъщност съм много разочарована - плацентата ми е предна и не можело да се види хубаво ,та няма да можем да си направим качествено филмче! Иначе си вървим в точна седмица и тежим вече 1635гр.  Надявам се да продължава в същич дух Simple Smile    Каза,че съм качила малко килограми,но нямало страшно стига да ям пълноценна храна   chef   А аз го правя Simple Smile

Другото което ме озадачи - загледа органите и каза че е момиче. И аз му викам "Ааа така - Не искам изненади!! Вече съм пълна с ровози дрешки  Laughing "  И той продължи още две мин. да гледа половите органи. Аз го питам какво става и той "Ами много силно са изразени"  и аз " Е и? Какво значи това"  " Не не - всичко е нормално,попринцип означава,че бъбреците може да не са наред ама тука всичко е нормално"   .... ама така го смотолеви  newsm78   И аз сега се драпам по главата и се чудя - дали това означава,че може да има някакъв проблем или... не е сигурен в пола  Sad  Защото аз наистина не искам вече изненади! Стаята ми е боядисана в момичешки картинки  Shocked    Но... още повече се моля да няма проблем с бъбречетата,че ще пукясам  Praynig  

А вие момичета стискайте ейййй ! Не искам никакви ранни бебета тук! И то - по ранни от 35 седмица!  Казах!  Heart Eyes  

А за повръщане --??? какво какво ,аз нищо не можах да намеря.  На мен на 2-3 пъти в рамките на изминалия месец ми се случва Sad  дояжда ми се сладко за десерт,изяждам ... половин шоколад например... и след 5мин всичко в тоалетната.  В началото ми ставаше зле от сладко и аз до много скоро въобще не бях лизвала (не ми се и ядеше....) но... сега на 2-3 пъти ми се дояжда,а след това  Sick  Док каза,че ми е отвикнал стомаха и по-добре сега да не ям сладко.Иначе не било проблем,ама...

П.П   тук има снимка на беба  - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143922&view=1&photo=25  на последната страница  паролата е   babagichka    Това и е главичката в лек профил ,а отдолу са и ръчичките 

# 77
ProstoAz изглеждаш чудесно както винаги,а и бебчо е супер(каквото и да е),всъщност лекря тиказа,че е момче или че има проблем с бъбречетата? newsm78

# 78
  • София
здравейте пак.
сега се зачетох малко в клюките в дир.бг и видях, че сашка васева родила момиченце 1600 гр
http://life.dir.bg/2007/09/03/news2065362.html
то и тя сигурно е била ноемврийка, защото в нашите бебета има толкова.може и да не съм права, де, ама... newsm78 така си помислих.

# 79
Ами сладурка,каза че е момиче  и аз веднага възкликнах доволно,че се радвам,защото не искам грешки и да излезе момче накрая.  И той после две мин още гледа тъй наречените "срамни устни" . А като се притесних и питах дали има проблем той ми вика,че се загледал,че били много силно изразени  newsm78 . Попринцип това било симптом за не добре функциониращи бъбреци   Rolling Eyes ,но именно тия две мин в които оглеждал органите отхвърлил тази възможност (за бъбреците) 

Ей сега ще пусна една снимка на срамните устни. Но мисля,че не може да има грешка - не ман си ми приличат на такива ...
И исках да ви помоля да питате лекарите си,дали това (в синия цвят)  е вярно

П.П   Пуснах снимката ,можете да видите  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143922&photo=30  pass  - >  babagichka

# 80
здравейте пак.
сега се зачетох малко в клюките в дир.бг и видях, че сашка васева родила момиченце 1600 гр
http://life.dir.bg/2007/09/03/news2065362.html
то и тя сигурно е била ноемврийка, защото в нашите бебета има толкова.може и да не съм права, де, ама... newsm78 така си помислих.
а пък никъде не пише да е преждевременно родено детето newsm78

# 81
  • София
ProstoAz , снимката и на моето бебе е в абсолютно същата позиция /преди няколко дни-на 3Д/.но на мен ми казаха, че е седалищно и има прекалено малко време да се обърне.
или пък няма значение как е снимката-може и тя да се върти  newsm78
а тия лекари трябва май да престанем да ги слушаме, само ни шашкат и притесняват Naughty

# 82
Момичета, лека вечер и да спите дълбоко и непробудно!
 Тръгвам си от работа и щом се добера до вкъщи лягам и не мърдам - ще си искам вечеря в леглото  Wink
Утре имаме годишнина от сватбата (2 години) и ми се щеше да си спретнем нещо романтично, но съм толкова изморена и отпаднала, че за заведение и дума не може да става. Моля ви дайте идея как да отбележим празника. А и двамата сме на работа и не можем да сготвим нищо по-така Sad Миналата година имахме грижи на главите и хич не усетихме празника, а сега излиза, че и тази година пак нищо  Cry

# 83
Ами... madchen  според мен утре след или преди работа мини и вземи някакви готови неща. Например,ако обичате риба можеш да вземеш повечко видове риба и разни мидички,раци ала бала... и да вземеш 2-3 вида бяло вино и да си спретнете една дегустация на вино с рибките.  Може да заместиш рибата със сирена или пък със сушени и пушени меса и да бземеш червено вино за месата.  И да запалите свещи и да си пуснете романтична музика и   Heart Eyes  оф,че се размечтах.Ще хвана да спретна и аз на милото еедна романтична вечер!

А иначе talyyy  и на мен ми казаха,че е седалищно,но това беше предния път  newsm78   а сега тия работи за "добре изразените" полови органи и ... връзката им с бъбреците.Аз не съм се уплашила,по-скоро малко се пооплетих та ми беше интересно вашите снимки на полови органи какви са  Laughing 

# 84
Здравейте и от мен!
.....на мен ми казаха, че е седалищно и има прекалено малко време да се обърне.
Тalyyy, бебчо има достатъчно време да се обърне и то много пъти. Някои бебета се обръщат дни преди раждането. Нашия беборан стоя 3 седмици с главата надолу, после се обърна прав и сега пак е обърнат - до ноември кой знае още колко пъти ще се преобърнат бебчетата Simple Smile
ProstoAz, снимката сканирана ли е, че е с толкова лошо качество или така ти я записаха, освен това не е 3D? Thinking Едва мога да различа нещо.
Madchen, аз по-лесно от това да отидете на ресторант не виждам. Да ходиш да пазаруваш и после да готвиш ми се струва 100 пъти по-уморително. Дори и да се чувстваш уморена след работа, в ресторанта ще се разведриш Grinning И още един вариант - да празнувате у дома, но да си поръчате храна от някой любим ресторант.

# 85
Здравейте Мами!
Днес и аз да се разпиша най-накрая!
Колко било хубаво да е хладно времето!!!!!!!Аз от няколко дни спя нощем и това много ме радва.Но от друга страна ми се спи и през деня? newsm78 Точно както беше в началото на бременността.Та се чудя дали е нормално или е породено от други някакви причини.... newsm78.Как мислите? То ,че взех да се преследвам вече за най-малкото нещо и да мисля ,че нещо не е наред си е истина,ама какво да правя... Embarassed
За тези странни течения и аз имам.И също си мислях ,че може да са:1. околоплодни води;2.нормалното течение (при почти всички бремени);3.или дребното като притиска пикочния мехур да си изпускам по малко без да усещам Embarassed Embarassed.Като ходих на ЖК и питах,но доки ме увери,че било нормално(допусна вариант 2. и 3.) Laughing
За гледането на ехограф и мен всеки път ме гледат.Честно казано,така ми е по спокойно.А вие сега повторно ли ходите на 3Д ?Аз ходих в 20г.с. и само това беше.Казвайте ,ако трябва да се записвам овреме за още един преглед?!

Утре ще ходя на лекция на "9-месеца".Темата е "За и Против секцио по желание".Ако някой е настроен лекционно да казва,може да се групираме за да ходим заедно! newsm53
Айде,че много се разписах май...  love001

# 86
ПростоАз,знам че лабиите винаги са много силно изразени (запомнила съм го от моята док от предишната бремнност) - леко подути дори и в голям процент от случаите докторите не грешат разпознавайки женският пол.Докато при мъжкият има повече грешки. Не мисля че имаш някакъв повод за притеснение Peace

# 87
ААААА щях да ви питам нещо извън "бременеенето" Laughing
Някакви мнения за хотел Лион на Боровец някои да има?Ще ходим там сега за почивните дни.И понеже го резервирах по интернет,гледайки само по снимки,та сега се зачудих дали е сносен? newsm78
Ако някой е бил там или поне знае нещо...?Вече е кусно за отказ,но да знам поне как да се настройвам newsm12

# 88
  • София
ей, Kanela , къде се изгуби толкова време  Wink

# 89
  • Плевен
Хълцат ли бебоците ви?Защото моето много хълца та чак ме притеснява,не изпуска ден без да хълца здраво,а понякога по няколко пъти на ден си хълцука и незнам вече доколко е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт