Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 283
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Брейййй,един ден да се изгуби човек и вие сте изписали света,бре!!! #Crazy
Айде сега Добро утро на всички !Надявам се ,че днес се чувсрвате добре! Hug
Да се включа и аз за свекървите-от моята не мога да се оплача.Не живеем заедно и може би това е причината за доброто ни разбирателство,но все пак е свестен човек,интелигентен и никога не се меси в решенията ни! Звеади вземи нещата в свои ръце и се справи с тази женица у вас,че изпуснеш ли му края после няма оправия!
Месеците и седмиците и аз си ги смятам от датата на термина всеки месец и от всеки вторник на седмицата.
Да се оплача и аз малко-много ме болят костите на пръстите на ръцете,особено на бзименния и кутрето и най-вече сутрин.Направо на мога да ги сгъна Sad А иначе на са се подули... newsm78 Какво ли ще е това чудо???Ама ще търпим,какво да се прави.
ООООО имаме си вече и втори подарък,пак от Свекито!! newsm10 Тя май повече няма търпение и от нас! Mr. GreenЕй сега ще ги кача да ги видите.А мойта Мама е оплела терлички и елече за малката шушонка,но не съм ги виждала още!
Днес ще ходя да си взимам резултатите от изследванията.Стискайте палци всичко да е в норма ,че иначе лошо... Praynig
Айде чао за сега и до по-късно! Hug Hug Hug

# 181
Честит осмак на ProstoAz това какво ще рече че сме преполувили и третия триместър ли
 newsm44 newsm68 smile3501
 m_face аз също се осигурявам сама в една фирма на познати ме водят че работя осигуровките ми излизат двойни но все пак ми направиха услуга ще плащам до средата на септември след това само здравните осигоровки ли трябва да си плащаме

# 182
Добро утро и от мен!
Да ви успокоя, че има и по-лошо - при нас е вече 7 градуса Shocked. Какво е това време, не знам, целият август беше като есен, ама това вече е прекалено /най-вече, защото сега ще ровя из гардероба, да видя какво мога да облека Embarassed/. Бях си взела един есенен панталон, но предвиждах да го нося през октомври и засега все още ми е ужасно голям, изобщо не се задържа на мен Joy.
Вчера едно ванилиево прясно мляко ми разказа играта - то не бяха болки, не беше чудо, а си беше в срок, защо така реагирах не знам. Преди пиех по един литър на ден и нищо ми нямаше. Бях се засилила да вдигам скандал, но като видях, че е годно, тази идея отпадна. Наскоро купих едни гъби с изтекъл срок през 2005 Shocked Точно ги бях наредила на пицата и случайно погледнах датата на капака - втрещих се, то бива наглост, ама чак толкова. От 2005 да не забележат, че тези гъби са за бракуване - и това в една ирландска верига хипермаркети, където уж всичко е организирано #2gunfire

# 183
  • София
Честит осмак на ProstoAz това какво ще рече че сме преполувили и третия триместър ли
 newsm44 newsm68 smile3501
 m_face аз също се осигурявам сама в една фирма на познати ме водят че работя осигуровките ми излизат двойни но все пак ми направиха услуга ще плащам до средата на септември след това само здравните осигоровки ли трябва да си плащаме

Да, здравното върху болничния за сметка на работодателя - т.е. 3.9%

# 184
  • София
Оооо, Дианче, аз от друго мога да се откажа, ама от кафенцето - не. Пък и докторът каза, че може, стига да не прекалявам. То всеки слуша това, което му изнася, нали знаеш....

madchen, ама вие цял ротвайлер си отглеждате? Браво на вас. Аз тука с едно подобие на кокер съм взела да се фукам  Laughing Вчера, откакто й дойде леглото, не е мръднала от него. И ако реша да я вдигна от там, ръмжи  Joy Голям смях с тая мойта кучка.

m_face, супер коректни и бързи са ни хората от счетоводството, ама аз на НОИ нямам вяра...Аз умишлено не съм сменяла никакви адресни регистрации и си се водя на стария постоянен адрес, само и само да не се хванат за нещо да ме въртят. Ама то гаранция няма.

# 185
Добро утро, момичета! Hug

И аз кафепия вече и сега се чудя и мая какво ще обличам идващите дни?? newsm78 Нямам панталон...не знам...

ПростоАз, я кажи в Плевен има ли магазин за бременни и ако да - биват ли нещата там?Другата седмица ще ходя на доки там и да мина да взема нещо, че в Търново магазина е ужасяващщщ!А относно сънищата - същата съм!Само дето сънувам обикновено неща свързани с бебето. Ама се опитвам грам да не им се връзвам на моите простотии, не вярвам на сънища категорично и само ги разказвам на милото и се хилим на глупостите... Grinning И при мен обикновено се разказва за преждевременно раждане и как бебето е голямо колкото пръст  Laughing и го забравям по рафтовете с книгите...глупости пълни!

madchen, хубаво, че кученцето е добре. На моя пък котарак пък много му сълзи лявото оченце, ама направо гнойче като че ли избива... Sad и ще го водим днес на доктор. А и малко със закъснение - честита годишнина! Hug Още дълги години любов и щастие!  bouquet

Пък за месеците...ми щом така броите от дата до дата значи вече съм в седми месец! Wink И на мен най ми е лесно на седмици, ама наистина хората нищо не отбират като им кажеш - 28 седмица съм. Wink
  Сега отивам да си мацна едно лакче на ноктенцата и ще взема да звънна на мойта дружка да дойде да ми оправи педикюрчето, че милите ми крачета ще си ги бутна пак след 3 месеца. Mr. Green Laughing

# 186
  • София
tsetseto, аз ти писах за обувките големи номера, но може и да не си останала доволна  Sad
ето, виж сайта им, въпреки, че в него ги няма половината модели
http://corida.911.bg/a2/offers.asp?m=6&id=5074&grid=24866
късмет!

# 187
  • София
Цецето, за кафенцето и моята доки каза че мога да пия до 2 кафета на ден с мляко. Аз пия по едно, с мляко, само сутрин Simple Smile И за сега съм заковала кръвно 120/80 и всичко е ОК...Ама да ти кажа и аз без кафенце не ми почва деня Simple Smile

madchen, това с кученце добре че е свършило добре! Аз мойто съм го дала на отговорно пазане на нашите. Той е възрастен и има нужда от постоянни грижи, а сеа седи в офиса на мама и му е хубаво Simple Smile

Просто Аз, аз пък не съувам...а като сънувам странни неща - да кажем, ражда детене, момченце, до тук добре...В следващия момент започва да се разхожда из родилното и да вика "Пфууу, 3 месеца не стиа че тясно, ама и влажно" Wink Преди време пък беб ми се беше появил на сън и ми беше казал че иска да има прозрачен корем, за да може да си гледа какво става на вънка Simple Smile)))

С таткото много се смеем на мойте сънища...

# 188
  • София
Ditta, а в Търново в Мола имате Хипо Ленд, а там има бая хубави нещица. Аз на моята свеки ще и дам списък какво да купи от там...Ако знаеш друг хубав магазин в Търново, моля те кажи ми за да я пратя и там.

# 189
m_face, ама там няма за бременни дрехи. Wink само за деца.А иначе може да прескочи и до Лъки Ленд - магазин на два етажа, само за детски и бебешки неща.

# 190
  • София
m_face, ама там няма за бременни дрехи. Wink само за деца.А иначе може да прескочи и до Лъки Ленд - магазин на два етажа, само за детски и бебешки неща.

Благодаря - ще я пратя другия път като се обади притеснена, че никой нищо не прави за това бебе! Че тя има такива изблици - мисли си че тя като не си мърда пръста всички нехаем Wink  Нещо не разбрах, че търсиш за бременни магазин Wink Аз си купих едно панталонче тук от София - дадох 70 лв ама не го свалям...А си купих и едни турси дънки с горнище - комплект - 50 лв и не са ми удобни...Май трябва да е хубава кройка за да са и удобни .. .

# 191
Хей момичета,хубаво сте се разговорили Wink На мене днеска ми се наложи да стна рано-рано и сега ми се спи Tired,май ще се изкъпя и ще легна...по обяд JoyДнеска иначе бях решила прическа да си правя,ама не мога да си намеря лепещите ролки и криво-ляво с четката колкото мога,че тая коса и с тоя гаден цвят ме разсипва направо Twisted EvilКак ще изчакам още 2-3 месеца не знам...
Цеци,и аз тая сутрин си премерих кръвното като пенсионерките и после пих кафе Mr. Green,че не можах да се въздържа,както го бях отвикнала покрай тая бременност сега пък му свикнах и не мога..
Аз изключително много се кефя,че захладня вече,и аз нямам абсолютно нищо за такова време за обличане...ама мисля да си взема един спортен к-т или направо анцунг,че нали вече не ходя на работа и като се сетя и никъде другаде особено не ходя,та ще ми върши работа,а и ще ми е удобно,след раждането ще мисля.Не ми се дават апари сега за дрехи,че после ще ми се наложи обновяване на гардероба,анли таза ще ми е по-широк от тук нататък...трябва да свиквам с идеята...

# 192
  • София
Сладурке, това за разширяването на таза при всички ли е? Защото моя позната (а тя беше бая широка) каза че и се разширил таза, ама чакала да и се свие пак...Мале, аз все си мисля че след като родя, отслабвам и пак ще съм си аз...

# 193
Здравейте мами!!!аз снощи бях на копон по слу4ай раждането на едно беб4е .термина на маиката е бил за 15 но се е родило в4ера.доктора решил 4е бебето е достата4но добре и може ве4е да излиза.дал на майката някакво хап4е да сму4е /на то4но определено място в устата/ и на сутринта родила,за около 4ас маж-3,350 и 51 см. Hugнякои да е 4увал за тези хап4ета?това става в една нова 4асна клиника ''Селена'' в Пловдив.по принцип маиката  се оплакваше ,4е корема не и расте и на беб4о му е тясно и доктора и казал 4е при парва вазможност ще го вадят.  bouquet

# 194
Здравейте и от мен!
Тази сутрин реших да излезем с детето, да свърша някоя работа, че е по-хладно и то взе, че ни наваля  Twisted Evil Все пак късмет, че успяхме да се приберем буквално минута-две преди да се лисне най-големия порой.
Тук все още става за летните панталони. Дано до края на септември успея да изкарам с тях, ако времето позволява, макар че малко ми се поопъват вече.
Придвидливо преди две седмици си взех и едни дънки за бременни, но още са ми малко големи и ми стоят леко смешно. /поне не ми падат  Laughing, ама малко като парушитист съм в тях  Crazy/. Все пак ги  взех с перспективата да изкарам уж до края с тях. Ще видим дали ще стане, че с каквито темпове раста  Crazy
Аз иещо не сънувам. Ами то как и да сънувам като не спя, ами само дремя и се въртя.
За болничните искам да питам нещо, може и да ви стори глупаво - каква сметка трябва да си открия в банката, разплащателна ли?
А здравните осигуровки, като излезем в майчински, пак работодателя ли ги плаща или ги поемат от НОИ?

Общи условия

Активация на акаунт