Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 468
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!

Lightblue, Теа е прекрасна просто! А и костюмчетата са много сладки, ще вземем да посетим Захи  Simple Smile В Испания бяхме в Аликанте, на Средиземно море. Също прекарахме 3 дена във Валенсия, прекрасен град! За Кан и аз мисля, че щом можеш е хубаво да отидеш. Теа ще ти липсва много, без спор, но пък и ти заслужаваш малко почивка и време насаме с таткото. Още повече на такова прекрасно място... Wink

Gadamer, забравих да ти кажа, чорапогащника в Хит се казва Bellisima, италиански са, с едно момиченце в розова рокличка на кутията.

Аз днес ще и дам за пръв път телешко на Кати, правя и една манджичка с картофки, морковче, лук и копър. Дано и хареса. Тия дни мисля и кисело мляко да и дам да пробва. Някой вече давал ли е? Искам да е яла преди да почнем с кухнята, може би другата седмица ще поръчам от ОЗИ.

Айде лек ден на всички!

# 61
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, чудя се в колко часа трябва да ми донесат кухнята - и дали има потвърждение на поръчката  newsm78

Току-що ми го донесоха яденето - ще видя дали на Ема ще й хареса!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 11:05 от gadamer

# 62
  • София
Радинка, Теа е прекрасен фотомодел Peace

# 63
Lightblue,Теа е истински бонбон!Да ти е жива и здрава Heart Eyes

Аз съм давала кисело мляко - не го харчи много ThinkingА снощи му дадох за първи път рибно пюре-сьомга с ориз.Хареса му,но цяла нощ спа неспокойно,мрънка,плачка,явно го боля коремче.

# 64
  • София, Дианабад
Привет и от нас с още неспящия и непослушен Борис днес  Laughing
Ради, Теа е страхотна. Много й харесвам големите очи и мигли Grinning  И пак си харесах дрешка на Захи, не че не купувам доста неща на Борис от там, но тя е страхотно рекламно лице Grinning

Гуги, мерси за информацията за решетката на леглото. Ще го изчакам още малко, че той не се изправя активно още и ще я свалим сигурно.

Гадамер, Ема хареса ли кухнята?

Мерси и за отговорите за кръщенето. Вероятно ще е на Клисурския манастир при Вършец LaughingИ ще е на 23 сепетмври живот и здраве  Laughing

Ей, 20 пъти му подавам биберона и го мята нарочно и няма заспиване...
Изчезвам пак...
А ми вика "мамм мама мама", ей хитрушко  Laughing

# 65
Привет!  Simple Smile

Благодаря ви за хубавите думи за моето мишленце, мили момичета  Hug Ама то нали всички ноемврийчета са ни като картинки, няма как иначе, няма да срамим отбора я  Wink

Днес официално вече пълзим на 4 крака, само като се измори и ляга пак по корем и продължава като партизанин, вие я видяхте в МОЛ-а каква техника си има.
Днес сутринта се събуди до мен(нали сутрешното кърмене е при мен на спалнята и тя после заспива), обърна се, застана на колене, извади си бибата от устата и я натъпка в моята  #Crazy Направо си умрахме от смях с баща й  Laughing И после той и казва "Дай сега и на тати бибата" и тя му я пъха в неговата уста  Mr. Green Бреййййй, много започват да разбират вече мъничетата ни, кога порастнаха толкова големи  newsm78

Гуги, И на мен Аликанте много ми харесва  Peace Била съм там само 2 дни, но беше страхотно.Фаворит обаче ми е Марбеа  Simple Smile Теа вече яде кисело мляко и много и харесва.Освен това за сега нямаме някаква алергична реакция, слава богу  Praynig
Дари, и Теа така мята бибите, ама лошото е, че ги мята на улицата и през ден сме с биба по-малко  Rolling Eyes А иначе дрешките наистина са прекрасни, много мекички и топли са ги направили.

Утре пак ще стягам багажи, че в четвъртък заминаваме за Ямбол и ще сме там за почивните дни.А така не обичам да стягам багаж  Crossing Arms

Сега ще релаксирам малко докато бебата спи и после пак на разходка

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 15:37 от lightblue

# 66
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами мусаката си я изяде цялата - надробих и малко хляб и я пасирах на едро.

Супата ще й дам за вечеря с кус-кус на Плазмон вътре, а десерта няма да й го давам, че си е чиста вода с нишесте  - не ми харесва, прекалено е сладко дори и за моя вкус, камо ли за бебе. Странното е, че в менюто за десерт пише компот, а аз получих нишесте праскова  newsm78 Иначе другите две яденета са добре.

# 67
И Ники другата седмица ще пробва млечна кухня, докато е при майка ми, а ние почиваме в Турция. Мъчи го третото зъбче, горе....и мрънкоти непрекъснато, такъв киселяк е...
Деничка, и ние сме "ЗА" общия рожден ден. Само да отбележа, че сме с баткото, т.е. 4-ма - живи и здрави, на линия сме!!!
Много ми е сложно да пиша с компютър в средата на празната стая - нещо не са изчислили добре гърба на двуетажното легло, та след двучасови усилия да вземат завоя на стълбите, майсторите си го върнаха, за да го режат някак. И нашата ремонтна одисея продължава - толкова ми се искаше да заминем с оправена детска стая, ама май няма да стане...
Завиждам на пътешественичките - страхотни снимки! Peace
Теа е голяма чаровница, толкова е нежна!
Малко къдрави снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168620&photo=14 и следващите.
  bouquet   Липсвате ми!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 17:24 от Весето s

# 68
  Ради, моят мъж като видя Теа и ми вика: "Лелее, каква сладуранка  Hug!" Много е хубава, да я нацункаш от нас!
  Весе, Ники ми събра очите с това екстремно изправяне  Shocked! Добре, че не се е обърнал легена  ooooh!!
  Иве, вашият водопроводчик дойде днес! След като ми даде телефона му преди толкова време, най после вчера му звъннах  Embarassed! Много е точен човека  Peace! Оказа се обаче, че нашето вградено казанче на тоалетната изобщо не е моноблок, а казанче от старите, което тия идиоти-бифшите собственици  са зазидали  ooooh!! Горкия човечец, 2 часа / буквално/ се мъчи, но слава Богу го оправи! Направо ми иде тая Паулина /старата собственичка/ да я обеся  #2gunfire!
  Дени, пиши ни и нас - 4 бр. с баткото  Mr. Green за рожденния ден  Peace

# 69
Здравейте Simple Smile

Мами, дайте някаква идея за ходене за 1-2 дни извън София, близичко обаче. Т.е. макс. 1 час път. Тук се обръщам най-вече към Гери Simple Smile

Днес за пореден път онемях-ядосах се и т.н... В детската кухня при нас преди 2 седмици ми казаха че кухня няма да има септември, чак от Октомври. В понеделник се обаждах - явно попаднах на същата, за всеки случай да си попитам.. и пак ми казаха че няма да има септември, да се обадя да питам директорката (защо тя ще се занимава с това не знам!??!) следващата седмица.
Днес в парка се заговорихме с един татко и той каза че взимал от вчера, детенцето е една седмица по-малко от Сашко. БАААААХ ТИ ИДИОТИТЕ В ТАЯ ЯСЛА И КУХНЯ, утре ще ходя да вдигам скандал ли, не знам и аз какво. БЯСНА СЪМ!!!!!! А съм подала там молба февруари още. Да бяха ме излъгали с друго, че още не ми е дошъл реда примерно.. знам ли и аз  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 70
Весе, желая ви страхотно да си изкарате в Турция  Peace А за Ники, нямам думи, направо ми идва да го намачкам, много ми е сладичък.И да ти кажа, че "усмихнат Ники" всъщност много прилича на "усмихната мама"  Mr. Green Има твоята лъчзарна  усмивка.
Рени, непременно ще нацелувам Теа от вас.Еййй, много прост народ  Close, как ще си зазидат казанчето, без да е моноблок бе.Добре, че сте оправили проблема.Кажи на Бу, че Теа му прави компания в изливането  Laughing Днес докопала една бира, която явно баща й не е допил до край, но е оставил при празните бутилки.По едно време гледам маже нещо по ламината, отивам, а тя мирише на кръчма милата, но доволно ми се усмихва  и си маже  #Crazy
Дени, и ние сме ЗА общия рожден ден ... ТРИМА СМЕ.

# 71
Браво на Теа! Страхотна манекенка е и много сладка  Grinning А много смешно ми стана след нея - фризирана и наконтена със Захи веднага е снимката на Ники на гърнето .. ама много сладки тези ноемврийчета - и на фотосесия и на гърне   Mr. Green

Благодаря на gadamer за "обиколката" на Рим, много хубави снимки и със страхотни обяснения, Тенк ю Simple Smile

Габи днес направи едно кросче лазейки  Laughing Като й кажа Чакай да те хвана и тя се киска с глас и лази бързо. Но иначе предпочита да върви с моя помощ, разбира се. Ох, и нас ни мъчат много тези зъбчета. Днес се видяхме Роня и Линка маслинка. Освен това следобед видях Клю в морската - ами те пак са били в болница, а  мъничкия Ивко е бил целия в системи .. милинкия, много ми стана мъчно за тях .. но важното е че вече са добре и дори се бяха запътили към зоологическата градина.

За общя рожден ден имаме желание, но все още не мога да кажа, тъй като чакаме датата си за интервю, най-вероятно октомрви-ноември, а после ще гледаме да заминаваме по-скоро.. Напоследък не можем да правим планове за нищо, защото при нас нещата се променят през два дни  Laughing

# 72
ето малко снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=163 то, няма огромна разлика - все готини бебета щастливо ухилени като в целия албум, даже някои пози и басейни си приличат, но да се запишем и ние!

за Теа - нямам думи! като видя нея и Ема, и Ния и другите и отивам да агитирам таткото за трето с по-точни изчисления за женско! ама той се дърпа засега, макар че, в Сливен ми стана лошо и с мерак си купих тест за бременност (напълно отрицателен!), че на мен още не ми идва... Та се присещам за Гадамерския "стар ерген на 30" - божкеее, аз тогава се ожених, а ти - стар! да не съм чула! между 30 и 40 жената може да роди три деца, както ме уверяваше едно време викторовия брат руслан!!!

Момичета, аз тръгвам на работа, не знам как и колко време ще намирам за форума, но ще гледам!! За разтуха последните дни преди офиса днес гледах www.poetiskitara.com Споделям и с вас: идеята е на моя съученик Пламен, а бардовете Весо и Митака са мои сърдечни другари!

И накрая: стон за помощ - хич не виждам, момичета, а с очите си работя! сега си правих нови очила, но са по-лоши! Имам нещо, което ми пречи на адаптацията, иначе диоптърът ми е малък: под 1 и половина, даже сега ме изкараха нула седемдесет и пет! Ама не мога да следя пръст до носа си, да си събера очите демек, а ги разсейвам: така правя явно и при четене и постоянно мигам. Сори, че ви занимавам, ама вече не знам, от 5 години през 5-6 месеца ходя на различен доктор, ходих и на единствената в Бг офто-невроложка ... явно с очила не става, ами упражнения ли да правя, не знам! Ако сте чували нещо подобно - казвайте! Иначе остави ми утехата на просто споделеното!

# 73
  • София
Добро утро на всички Hug

Днес се очертава мрачно и дъждовно време и не знам как ще се удържаме в къщи ooooh!

Ние следобед пътуваме за Пловдив и ще си дойдем в края на седмицата (ако не останем и другата седмица там).
Желая на всички, които ще почиват весело изкарване, а на останалите - още имате време да организирате нещо за почивните дни Peace

Хайде, аз ще надничам тук през деня и току-виж пак съм се включила Mr. Green

Цунки на всички
  lovekiss

# 74
Доброутро! Ето кафе

echi, приятна работа и дано намериш скоро разрешение на проблема с очите. Пробвала ли си с хомеопатия?

Веси, Ники е страхотен! а снимката с легена е трепач  Joy

lightblue, Теа е много, много чаровна и красива! Разсмя ме с историята за биберона в леглото.

Julia, честито ви християнче!

sheherezada, добре дошла! Вилхелмина е май най-нежното ни и русо момиченце  Heart Eyes

Дени, освен олио, пешкир и червено вино + китка, нищо не е "задължително". Добре е в зелената китка да има червен цвят, детенцето се преоблича в нови дрехи, а кръстче е добре да се даде и освети по време на кръщенето, защото остава като символ и спомен от събитието  Peace Според мен по-добре кръстника да купи кръстче, отколкото нещо друго. След кръщенето е добре да се почерпи с нещо още там в църквата.

В понеделник се запознахме с Д-р Дженд и семейството му. Само да кажа, че Пламен и съпругата му са много готини, а малката Аля е с много красиви големи очи и фина мадама. Снимки чакайте от Вени.

Клю наистина са били в инфекциозна Sad Много гаден този вирус бе  #Cussing out

Лина тези дни нощем цоца безспир - сигурно ще вади други зъби  newsm78 Иначе е направила един режим - дремне на обед 1-2 часа и после следобед не спи! затова пък си ляга в 8! Освен това  понеже леля и е тук се научи да казва ЛЕЛЯ но не и МАМА  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт