Lightblue, Теа е прекрасна просто! А и костюмчетата са много сладки, ще вземем да посетим Захи
В Испания бяхме в Аликанте, на Средиземно море. Също прекарахме 3 дена във Валенсия, прекрасен град! За Кан и аз мисля, че щом можеш е хубаво да отидеш. Теа ще ти липсва много, без спор, но пък и ти заслужаваш малко почивка и време насаме с таткото. Още повече на такова прекрасно място...
Gadamer, забравих да ти кажа, чорапогащника в Хит се казва Bellisima, италиански са, с едно момиченце в розова рокличка на кутията.
Аз днес ще и дам за пръв път телешко на Кати, правя и една манджичка с картофки, морковче, лук и копър. Дано и хареса. Тия дни мисля и кисело мляко да и дам да пробва. Някой вече давал ли е? Искам да е яла преди да почнем с кухнята, може би другата седмица ще поръчам от ОЗИ.
Айде лек ден на всички!

А снощи му дадох за първи път рибно пюре-сьомга с ориз.Хареса му,но цяла нощ спа неспокойно,мрънка,плачка,явно го боля коремче.
И пак си харесах дрешка на Захи, не че не купувам доста неща на Борис от там, но тя е страхотно рекламно лице
Ама то нали всички ноемврийчета са ни като картинки, няма как иначе, няма да срамим отбора я
Направо си умрахме от смях с баща й 

Липсвате ми!
!
!
, как ще си зазидат казанчето, без да е моноблок бе.Добре, че сте оправили проблема.Кажи на Бу, че Теа му прави компания в изливането

Много гаден този вирус бе