Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 468
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Цвети,имат и събота и неделя кухня-само,че сега ще почиват тези 4 дни-яденето за неделя,го доставят в събота следобяд-не знам дали може 2 супи примерно-обаче аз те съветвам да си взимаш и супата и яденето-щото са изчислени така,че да има от всичко в дневното меню-примерно ако супата е смесо-яденето е постно и обратно....
днеска не съм чула звънеца и човека ми оставил храната на дръжката на вратата-без да плащам Crazy( е утре ще платя де Wink)-за сега съм много доволна от тях-вкусни са им нещата и има "матрял" в тях Mr. Green

# 46
благодаря за инфото за кухни Ози-от утре ще има доставка и в Самоков така че и ние почваме
Мерелин ти стандартно меню ли взимаш?Гадамер а ти защо взимаш диетично?
Цвети имат доставка и в събота и в неделя -почиват само на официалните празници
Дени пиши ни и нас за срещата-с баткото разбира се
приятен ден и от нас
Гадамер -за кръщенката-при нас кумът купи нови дрехи от до на баткото и златно кръстче
но може и друго да се разберете

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 16:02 от ЗЛАТИ

# 47
благодаря за инфото за кухни Ози-от утре ще има доставка и в Самоков така че и ние почваме
Мерелин ти стандартно меню ли взимаш?Гадамер а ти защо взимаш диетично?
Цвети имат доставка и в събота и в неделя -почиват само на официалните празници
Дени пиши ни и нас за срещата-с баткото разбира се
приятен ден и от нас
Не съм Гадамер ама да кажа - Ема и Ния са с диагноза АБКМ и за това са на диетично меню  Wink!
  Шехерезада, много е сладка Мина на аватара ти   bouquet! Страхотна коса  Hug

# 48
Ей, забравихте ли ме вече? 
От много работа нямам време да зачета форума,  Embarassed  Embarassed  Blush
Дарин се гледа с баба си в къщи, а аз работя и ми липсва детето.
Вече доста ходи - предпочита да стои прав и много ходи хванат за ръчички.
Изкарахме една течна хрема, после минаха няколко дни и имаше разстройство цяла седмица. Обаче лекарката ни хомеопатка каза да не давам нищо.. и така без лекарства - 7 дни Simple Smile.
За пишока - много малко се забелва, опитвам когато се сетя, нашата педи, каза че до 2,5-3 години фимозата е физиологична, и тогава ще му мислим.
Та вече сме здрави (опс, да не чуя дявола), и от днес на кухня - казаха ми че е изял по-голяма част от основното.
И обожава да плува в морето - първо ме води до водата, плацикаме се на плиткото, а после го гушвам и отиваме по-навътре - и се започва едно махане с крачета, не е истина... Май ще го водя зимата на басейн, да не загуби тренинг и контакт с водата. Simple Smile
Марияна, Мина е прекрасна, да я нацелуваш от мен.
Нямах време да разгледам много снимки, но, всички наши деца са прекрасни Simple Smile
малко разпокъсано стана .. ама ще ме прощавате  bowuu

# 49
8Здравейте и от мен Stop

Вчера мина нашето кръщене,вече си имаме още едно христианче в семейството.
Изкарахме си много хубаво,Питър цял ден седя с нас,не искаше да спи и към 21 часа като се отряза,та чак сутринта до 10,заедно с мен Mr. Green

Gadamer ако имаш някакви въпроси относно кръщенето питай,ако мога да ти помогна с нещо  bouquet

# 50
здравейте, мами!

само вие ми липсвахте през тези почти два месеца извън София, мръсношумната! Накротко докладвам за посещения до Габрово, Сливен (там, разбира се, без никакви утоворки се срещнах десетина пъти с Гадамер), Жеравна, Медвен, Котел, Варвара, Стара Загора и .. край!

Дени, съжалявам, че не успях да се видим в Ст.З, но сватбата и лелите ми не ми оставиха време - но ще гледам да дойда за повече следващия път. То, рожденият ден, гледам, се очертава като медийно събитие от местен характер - викай Кмета да ни подари по една торта!

доскоро със снимки - а аз чета,чета - то прочитане няма, но поне снимките ще изгледам!!

# 51
  • София, Дианабад
Много благодаря за информацията, Дени  Laughing   smile3521

Добре дошла отново, Ечи! Чакаме снимковия материал.Laughing

Да ви попитам, днес нещо съм много любопитна, някой дали е правил кръщене в манастир, в който може и да се преспи? Имаме някаква такава идея и засега само за Клисурския си мислим. Не ни се иска да е някой от големите - Рилски, Бачковски... Само за Самоковския манастир има дадена подробна информация от Цвети..

# 52
  • София
Момичета, благодаря ви  Hug Още снощи купих Биоцин и намазах Алексчо. Дано наистина да има ефект Praynig

Честито на всички озъбили се, на всички кръстени дечица, на пропълзелите, проходилите, промърморилите и т. н. Да са ни живи и здрави. А на болничките - бързо да оздравяват, за да не тревожат майчиците  Peace
Всички снимки са прекрасни!!!

# 53
julia, да ти е живо и здраво християнчето! Simple Smile Я кажи в църквата какво се носи? Всеки ми казва различно, та да чуя още едно мнение! newsm78
echi, добре сте се завърнали! Hug Да ти кажа честно незнам дали щяхме да се видим - прибрахме се по обяд от Велинград, Тедката заспа, а вечерта видя какъв дъжд валя ooooh!
julia, echi, чакаме снимки! photo
Верче, и аз много се двуумя дали да не направим същата манипулация на Тедката, ама се притеснявам Tired...май ще изчакам до годинката и тогава ще действаме...дано по-бързо му мине болката на Алекс Praynig

# 54
Gadamer, значи в Хит ги има чорапогащниците, даже сега има и чисто бели и тъмно сини, аз взех на Кати. Най-добре е да вземещ най-малкия размер, за 6 мес, то ти ще си извадиш чорапогащника и сама ще предцениш де. Ако нещо се обърка, свиркай както се разбрахме.  Hug

Дари, ние леглото сме го свалили на най-долното ниво, като се изправи и стига до брадичката, така че съм спокойна. В преносимото легло, което е при нашите, даже и до там не стига. Там Кати и трудно се изправя понеже трябва да е с ръцете нагоре и не може да се хване добре.
А за манастира знам, че в Бачковския може да се преспи. Но трябва да провериш.

А Кати яде каши, много ги обича. Не и давам всеки ден, през около 2-3 дена някъде. Но не съм се замисляла като почнем кухнята как ще стане. Сигурно ще почвам да редувам на закуска с попарата, овесени ядки и т.н. Или вместо някое гадно кремче, все може някое да не и хареса. Макар че в момента не се сещам нещо някога да не и е харесало....  newsm78

Деничка, освен това, което е изброила julia asenova, трябва да носиш сапунче, един пешкир за църквата (малък), един за Теди (голям) и на мене ми искаха бутилка олио.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 19:36 от Gugi

# 55
Здравей Дени,в църквата се носи питка,мед,червено вино и китка здравец или босилек,това е от теб.
От кръсника-дрешки за бебето и кръстче,което попа да освети,но не езадължително кръсчето.
Нашите кръстници направо се бяха оляли,освен тези неща му бяха купили няколко анцуга,блузи,яки,обувки маратонки,играчки и т.н. направо ми стана неудобно.

За снимките,ще пратя,но само от вкъщи,защото за манастира бяхме забравили цифровия и снимахме с обикновен фотоапарат.

# 56
Здравейте, мамета на прекрасни дечица Wink
Честито на всички озъбили се, на всички кръстени дечица, на пропълзелите, проходилите, промърморилите и т. н. Да са ни живи и здрави. А на болничките - бързо да оздравяват, за да не тревожат майчиците  Peace
присъединявам се от все сърце Hug
Благодаря за комплиментите момичета Heart Eyes
Мина малко посмъкна бузките след боледуването, но вече всичко е наред Peace Вдига някаква температура пак,но си мисля, че е от зъбите този път newsm78, не ми дава да проверя Twisted Evil
Вени - браво че сте се оправили без лекарства  Peace и лека работа Wink
За Уиз Еър -  понякога има големи закъснения,при смяна на полетите, но за тези цени на билетите... това получаваме Twisted Evil Иначе самолетите са нови, боинги някакви си там Laughing
Дари М - препоръчвам ти Париж с две ръце Peace само гледайте да отидете, като е по -топло, че ние бяхме февруари и бая студ събрахме Joy е поне резултата от топленето с таткото сега спи в креватчето си Blush Laughing
Ето я , при другите сладури :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=139

за рождения ден : ние сме на линия засега, Дени до кога трябва да потвърдим окончателно?

# 57
Здравейте момичета!  Simple Smile

Благодаря на всички за загрижеността за моята шушулка  Hug Днес определено сме по-добре, но все още ни хърка носа  Rolling Eyes Надявам се обаче скоро да отшуми съвсем.

Иначе днес фотосесията мина перфектно  Mr. Green Теа се държа като истински професионалист  Wink  Mr. Green Големи муцунки правеше, изобщо не плака и се хилеше на фотографа през цялото време и дори в почивките ме водеше да го търсим  Laughing Единственият проблем беше, че искаше да е все права и много трудно я залъгахме да седне.Но успяхме.Ето няколко снимки от днешния "работен ден" на Теа  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168620&photo=9

Гуги, добре дошла отново  Hug Къде почивахте в Испания?
Ечи, добре сте се завърнали и вие!Чакаме снимки  Simple Smile
Сбруни, радвам се, че сте изкарали добре  Hug
Дари, в Самоковския може да се преспива със сигурност  Peace Борис много е порастнал и още повече се е разхубавил  Hug
Пети, много ви е сладка малката шаферка  Simple Smile
Шехеразада, страхотна ти е госпожицата  Hug А за буклите й направо нямам думи  Simple Smile
Юлия, честито ти християнче!
Гадамер, намери ли чорапогащник?Мога да проверя тук в 2 магазинчета, където имаше преди седмица.Ако не си намерила, свиркай  Peace Нашите кръстници подариха на Теа златно кръстче и златни обеци, купиха й обувчиците, а аз си бях купила вече дрешките.А ти намери ли рокличка ?

И ние днес минахме през кухнята, дадохме си бурканчетата, а утре отиваме за купони и от понеделник започваме.Така че и ние влизаме в отбора на бебетата на детска кухня  Mr. Green

Нашият татко ще ходи ноември в Кан и иска да отида и аз, ама на мен от сега ми се реве като си представя, че ще съм без Теа  Cry А и като ви слушам как са ви липсвали бебоците и още повече се разколебавам.Но като знам колко е очарован всеки път, когато се върне от там и се навивам да отида и аз.Абе и аз съм една луда, ама това е друга тема  Mr. Green

Сега отивам да се подготвям за лягане.

На вас желая лека и спокойна нощ!   bouquet

# 58
  • София
Здравейте,

намесвам се в темата ви с молба да се включите в една петиция, свързана със здравеопазването на нашите деца (тези, които все още не са се включили, разбира се).
Ето и една тема по въпроса.

И разпратете на приятели и познати също  Simple Smile

# 59
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро  Peace

Ради Теа е ослепителна, както винаги. Голям е бонбон  Mr. Green
А за Кан изобщо н есе колебай - отивай! Вярно е, че Теа ще ти липсва, обаче съм сигурна, че пътуването ще ти хареса. И на мен в Рим Ема много  ми липсваше и се заглеждах постоянно по разни бебета на улицата, но не съжалявам ни най-малко, че отидох. Това си остава едно от най-незабравимите ми преживявания.

За чорапогащника - поръчах от интернет и чакам да го донесат, но не знам как ще изглежда на живо. Също мисля да проверя в Хита днес, както каза Гуги. Рокличка купихме ние от Овиезе, че то и без това кръстникът се връща днес от Америка и няма да му е до обикаляне по магазини. Освен това предпочетох аз да избера тоалета, че то знае ли човек кръстникът (стар ерген на 30 години  Mr. Green) какво би избрал  ooooh!

Крео - от Уиз Еър съм много доволна - винаги, когато съм пътувала с тях, не е имало проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт