Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 058
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
МЕРЕЛИН, Фъстъчка, аз съм подала молба за безмлечна кухня още кога беше.. преди 2-3 месеца, не помня. Но няма да я ползвам. Ако искате може да вземете моето място там. Ирина също беше подала там молба, но предполагам че и тя няма да я ползва нея. Щяха да излязат номерцата на реда към декември някъде, така ми казаха. Но да се обадя по-рано. Ако искате казвайте.
А тази кухня е на ул. Белмекен, там е майката - ако решите може би трябва да се обадите само да питате около вас дали карат от там някъде, че има на доста места, но дали ще ви е удобно..

# 31
  • София
Мерси, Жени, ще проверя дали доставят до нашата кухня тук, аз и без това безмлечна исках.

а защо няма да я ползваш?

аз за сега и готвя на моята, и си хапва, ама се скарахме малко със свекърите дето пращаха екологично чистите продукти и затова малко съм в колебание как да процедирам. това ме насочи към кухня.

# 32
  • София, Дианабад
Здравейте от мен в този мрачен ден  Laughing
Ние привършихме май с ремонтните дейности по вилата и този път по празниците ще се ходи в Априлци, където не се занимаваме ние с таквиз неща  newsm44 newsm44
Добре дошли на завърналите се мами.  Laughing
Ради, надявам се Теа вече да е по-добре и днес да направите една успешна фотосесия! Laughing
Дени, пуснах ЛС.
В четвъртък бяхме на консултация. Борис вече е 74 см и 9180 кг. Станал е страшно подвижен и много приказлив.  Опитва се и той най-накрая да пълзи, но много смешно се тътрузи. Изправи се почти сам в преносимото легло, което е по-сложно, според мен отколкото в неговото си.  И той вече в графата на 10 месечните, а ние с татко му покрай ангажименти с майстори направо забравихме за това  Sad  Cry
Аз също си мисля да поръчвам от "Ози", но ако не стане с тази кухня в Студентски град, която също имала доставка ще поръчвам и от тук. Стискайте палци  Laughing
Фъстъчка, защо не можеш да намериш обвучици на Йоана?

# 33
Защото вече дадох сирене, няма реакция и реших да си давам.. И доста неща въведох които смятах по-натам.
mamaminion - Не се събуди Сашко Simple Smile Спа чак до нас Simple Smile)

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 12:13 от jenny_b

# 34
  • София

Много и е слабо крачето... искам с връзки някакви, а все с ципове намирам и и хлопат...а крачето си е сравнително за 18ти номер... днес пак ще търсим. 

# 35
Привет и от мен! Ние се завърнахме вчера - морето тази седмица отпадна.То времето ни за море,ни за планина Crossing Arms

Пообиколихме доста места,на които не бяхме ходили,но почивка не може да се нарече-постоянно бяхме в движение.Ходихме на Рилския манастир,Роженския,Бачковския,слязохме чак до Рупите.Страхотни местенца!След София,първата вечер спахме на Паничище - е там наистина става за релакс - откъснато място от света,само планини,зеленина...С джипки се качихме до хижа Рилски езера,но пустия баир не можахме да изкачим пеша ,та след 2 години пак-като построят лифта Mr. Green

Нямам много снимков материал-на повечето места е забранено снимането.

В това време се е показало първото зъбче на Владко,не можа да ни изчака Simple SmileСега отново влизаме в режим - и аз и той,че бабите са се престарали в гледането му Crazy
Радвам се,че се запознах с повечето мами и видях на живо сладките бонбони - всички сте много мили Heart Eyes

Отивам да чета старата тема, до после

# 36

Много и е слабо крачето... искам с връзки някакви, а все с ципове намирам и и хлопат...а крачето си е сравнително за 18ти номер... днес пак ще търсим. 
кръстницата на НИя й подари обувки за прохождане на КК-с цип са отдолу ако се сещаш оба4е имат връзки и доста се стяга кра4ето-освен това са и до глезена-и са единствените,които НИя не може да си събуе сама-та затова успешно ги носим-потърси такива Peace

# 37
  • София
Да попиша и аз на свободен компютър. Вчера писах писах и всичко се затри. Умрях си от яд #2gunfire

Верче, пробвай с Банеоцина. Наистина помага. Мажи два пъти на ден и много бързо ще се оправи Алекс.

Софко, ама Дани и така си е хубав. Отива му на детето. На  Ники му направих почти същата прическа преди 3 седмици и косичката му е доста пораснала вече.

Рени, честито столче (или по-скоро на Боил) Със здраве да си го ползва. Да те питам ти при кой  ходиш в Студентска поликлиника, че мойта зъболекарка роди и все още не се е върнала на работа, а от два дни така ме боли един зъб, че ми иде да вия. Sad

Гадамер, снимките от Рим са страхотни. Върна ме преди две години, когато изкарах в този страхотен град три месеца.( и пак не ми стигнаха да видя всичко) Rolling Eyes А бяхте ли в Трастевере? Това е едно жестоко кварталче покрай р. Тибър с невероятни малки улички и типични ресторантчета. Вечер е особено романтично. Ееееееееееееех  искам пак там. newsm53 
А вие с агенция ли ходихте или самостоятелно пътуване? Защото на мен много ми се иска пак да посетя Италия. Смея да кажа, че вече мога добре да се ориентирам в Рим и останалите туристически градове, които обходих, но не знам дали ще намеря хотел и самолетни билети на достатъчно добри цени.

Деничка, Теди е станал едни голям и красив мъж. Ама то като че ли няма на кой да прилича.

за общия рожден ден. Въпреки, че не съм от често пишещите тук на мен много ми се иска да присъствам. Ще говоря със съпруга ми и мисля, че няма да имаме проблеми с идването. А докога е крайният срок, в който трябва да потвърдя?

Фъстъчка, браво за вашето пътешествие. А по кое време бяхте в Разград? Питам, защото това е моят роден град и бях там на гости при мама и при тати за около 2 месеца, та ще е жалко ако сме били там по едно и също време и не сме се засекли.

Роня, честито ви зъбче. Дано другите не ви мъчат и излязат без проблеми.

Peti_n, виждам, че Ники е открила вече летния сезон на вкусотиите.

# 38
Здравейте и от мен!

Деничка, добре дошла, и ти ни липсваше!!! Фъстъче, добре сте ни дошли и вие!!!

Гадамер, страхотни снимки и ти изглеждаш перфектно!

Аз ще ползвам млечната кухня, но за събота и неделя търся резервен вариант- тази кухня Ози доставя ли през почивните дни, защото видях, че за 6.09 няма меню. А какви са цените и може ли примерно да се вземат 2 супи вместо супа и манджа.

# 39
  • Отвъд алеята зад шкафа
Крео ние сами си организирахме всичко за Рим - в интернет има всичко.  Билетите си ги резервирахме 2 месеца по-рано с Уиз Еър и ни излезна по 50 евро на човек в двете посоки с летищтните такси. За спането мога да ти пусна едни сайтове, където само си въвеждаш  критериите за търсене и то ти дава местата. Ние спахме в едно хотелче, което се води Бед енд Брекфаст, между Колизеума и Санта Мария Маджоре, на страхотно комуникативно място, до метрото и на пеша разстояние до повечето забележителности. Ние с Виктор не се кефим на организарани екскурзии, защото не ни харесва някой да ни определя програмата и да ни мъкне по обекти като ученици. Естествено ако се отнася за ол инклузив в Турция, където основното е чартърът до там, ще предпочетем агенция. Но за вълшебно място като Рим предпочетохме сами да разполагаме с времето си и да се разхождаме, където искаме, колкото си искаме и когато си искаме. Не е трудно наистина сами да си го организирате. Има невероятно добри гидове, карти и естествено ГУГЪЛ. ИНАЧЕ ЛЮТО ТИ ЗАВИЖДАМ, ЧЕ СИ ПРЕКАРАЛА ЦЕЛИ 3 МЕСЕЦА В РИМ - АКО МОЖЕХ ЩЯХ ДА ХОДЯ ВСЕКИ МЕСЕЦ ТАМ. ДЪЛБОКО СЪМ ФлЮбЕнА В ТОЗ КРАСИВ ГРАД  Crazy

Цвети - 4 лв. струва яденето и да ти го доставят до вкъщи. А дали може две супи и т.н вместо стандартното меню, не знам, но в сайта им има телефон за връзка и можеш да им звъннеш.

# 40
gadamer, и Тедката ще го кръщаваме в събота Mr. Green
kreo, краен срок все още няма Naughty като говоря с управителя ще дам още инфо...

Вече има 7 сигурни двойки и 7 сладурковци! Party

# 41
  • София
А как е пътуването с Уиз еър? Чувала съм доста лоши неща за тях. Иначе идеята, която имам е за пътуване с нискобюджетна авиокомпания до Рим, ходене до Флоренция, Сиена, Верона и обратно на самолета от Венеция. Но да видим.
 И ние не обичаме организираните екскурзии и мисля че ще мога да се справя с това пътуване. А пък и аз обичам да организирам всякакъв тип почивки, та това също ще ми достави удоволствие.

Вие сте спали на хубаво място. А колко беше нощувката?

# 42
Дени, пиши ни и нас. Живот и здраве да е - ще дойдем Peace

Крео, в туристическия форум тук има много инфо за хотели, организация на пътуването /полети и прочее/, изобщо много ценни съвети. Май за Рим и Италия има огромна тема, само да ти се чете. Доколкото си спомням имаше и много евтини хотели - нещо от сорта на 70-80 евро за двама в центъра на Рим.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 14:16 от Анонимен

# 43
  • София, Дианабад
Фъстъчка, аз те питах, не случайно защото щях точно тези обувчици за прохождане на К&К да ти препоръчам, които ти е препоръчала Мерилин. Борис имаше такива, но вече са му малки и ще купуваме други.
Гадамер и аз разгледах снимките от Рим с голям интерес. Много са полезни описанията. Чудесен екскурзовод си. Много ми хареса витринката на бебешкия моден магазин...
Ние замисляме подобно пътуване до Париж скоро, но имаме къде да спим. За съжаление Уиз айр нямат полети до там вече, не знам защо ги спряха?!

Майчета, я да ви питам нещо -  до къде им стига решетката на на леглата на вашите изправящи се мъници. В момента на Борис му стига да гърдичките. Дали има шанс да се прехвърли през нея? На преносимото легло му се подават само рамената и главичката. Питам ви, защото има още 1 ниво по-надолу на леглото и се чудя дали да го сваляме.  newsm78

И още 1 въпрос като им давате храна от детска кухня на малките по кое време давата каша? И давате ли изобщо вече каша?

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 15:26 от Дари М

# 44
Дари, решетката на леглото стига до гърдите на Тедката , а в сгъваемата кошара е ето така. Ние обаче на леглото нямаме какво да сваляме вече - на трето, последно ниво е! ooooh!
За кашите - Теодор никога не е бил на кашите...изял е само две кутии...давах му ги събота или неделя, когато няма кухня... Peace

Общи условия

Активация на акаунт