Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 056
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Честити месечинки на Теди и Ема!

Роня, честито първо зъбче, леко изкарване на другите!

Честита прическа на Дани! Голям юнак - с усмивка си дава косичката. Аз вече два пъти подстригвам Радослав и всеки път реве, като вторият път по-малко.

Рени, честито ново столче! Много е хубаво. Има ли позиции за гръбчето?

И ние утре сме на лекар, че Ради още има хрема и ми се струва, че и кашлицата е от нея.

Esma, както описваш Юли сама да ходи метър и половина, за мен тя вече си е проходила. Та в духа на целия ми пост - ЧЕСТИТО!

Има ли някоя мама, която не забелва и няма да води бебо да му го забелват, а изчаква нещата да си се развиват сами?

# 16
Лина, аз съм такава мама...  Grinning

# 17
Здравейте и от нас!
Най- после да се включим и ние- първо нямахме нет, после нямах време и т.н.
Честито на всички, които са имали поводи за празнуване- рождени дни, именни дни и месечинки!  bigdance2
Ето и малко снимков материал от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=130
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=131
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=132
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=133
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=134
и една от днешната разходка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=135
Имам едно питане към вас? Коментирали сме, че цикълът докато се кърми може да не е редовен, нали, ама винаги е ставало въпрос за закъснение, а при мен нещо обратно  newsm78, което малко ме притеснява. Има ли и други така?
Приятна вечер на всички, аз ставам, че таткото има работа на писито, а аз куп дрехи за гладене.

# 18
  • Отвъд алеята зад шкафа
Айде на кафенце и закуска на терасата, с гледка към моретоооо.....!!!!

# 19
Добро утро, малки и големи, момичета и момчета! Hug
Днес ми трябва много силно кафе ...докато пиша и gadamer се е погрижала не само за кафето, но и за гледката, и за закуската...благодаря ти,
мила Party...младежът не ме остави да спя тази нощ Tired незнам какво му беше newsm78 най-вероятно 5-я зъб, който забелязах, че е пробил вчера, още го тормози ooooh!
Вече ще трябва да излизаме по-късно и направо се чудя какво да измисля, за да занимавам Тедката...всичко много бързо му омръзва, а като е навън му дай да гледа и клюкарства Mr. Green

dima1980, как сте днес? Praynig
Рени, честита придобивка на Боил...със здраве да си ползва столчето и да се чувства като Михаел Шумахер в него Mr. Green
esma, браво на Юли! smile3501
gadamer, да ви е жива и здрава Ема! А снимките от вашето лято са страхотни! coolcool
ronja, честито озъбване на Лина! tooth
Ради, надявам се днес да кажеш добри новини относно хремата на моделка Теа Simple Smile
Peti_n, голяма сладурана шаферка Никол, а снимката "Ближи си сладоледа" много ми хареса! Peace

Време е за попара...отлитам, но пак ще ви навестя! smile3534

Хубав старт на новата седмица! smile3525

# 20
  • Отвъд алеята зад шкафа
http://www.vbox7.com/play:3fb31c12
http://www.vbox7.com/play:e179d03e
http://www.vbox7.com/play:359a6c91

Вчера забравих да пусна и филмчета - ето ги.

А снимките на всички са супер - сладурите на Пети-н и на Дени - нямам думи... Hug

Роня честито ви зъбче  newsm47

На Рени не й честитя столчето, защото вчера лично го видях и го направих. Много е хубаво наистина.

Дени, радвам се, че почерпката ти харесва - де да беше и наистина  Mr. Green Но нищо - в хотела на Старозагорските минерални бани ще се почерпим и наяве...А как вървят нещата с организацията - ако имаш нужда от помощ съм насреща - дай ми само да организарам  Mr. Green  Ние с Вики и Ема сме сигурно присъствие (живи и здрави  Praynig).

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 08:51 от gadamer

# 21
Добро утро!

Гадамер, много съблазняваща закуска, но ще си взема само кафе,  а от вкусотиите ще се въздържа Simple Smile

Пети-н, за цикъла от опит мога да кажа, че е много мешана работата - в началото на август ми дойде след 2 месеца закъснение и след 10 #Crazy дни пак ми дойде точно сутринта, когато заминавахме на почивка - изкарах плажа с тампони. И още нещо искам да те попитам - ти наистина ли даде на Ники сладолед или е някаква играчка? Защото като знам как слагат аспартам вместо захар, разни консерванти, кой знае какво сухо мляко и знам ли още какво newsm78 Само споделям мнение, надявам се че не се сърдиш.

Лайтблу, как е Теа днес? Че май днес е манекенка, дано не я мъчи хремата по време на работа Simple Smile Успех на фотосесията, да показваш снимки после!

Есма, честито проходжане на Юли! Като те видях как се справяш с двечките сама - шапка ти свалям!

Хайде лек и прохладен ден, аз днес имам много задачки, една от тях да си подам документите за еднократната помощ за раждане.

Hug на всички!

# 22
gadamer, тези дни ще отидем с Пламен да говорим с управителя и евентуално да направим резервацията...

В тази връзка ще помоля всички, които със сигурност ще присъстват на общия рожден ден на ноемврийчетата на 1 декември на Старозагорските минерални бани, да ми пуснат едно ЛС с имената, за да мога да се ориентирам за приблизителната бройка. За тези, които още не са сигурни, ще питам управителя кога най-късно можем да потвърдим резервацията...
Да припомня - двойната стая в хотела е 33лв., а самия хотел може да разгледате тук
 Simple Smile

# 23
 Деничка ,днес сме добре,нямаме температура само нямаме апетит.Надявам се и това да се оправи,защото Криси по принцип каквото му давам все зяпа като малко,гладно гардже.Благодаря за загрижеността,за кафенцето и почерпката,За столчето,наистина е хубаво,аз използвам на количката,а тя е на чиполино "вип".Пожелавам на всички малки боболечета да са здрави и усмихнати днес,да не ядосват мамите си ,и който не се е наспал да има тази възможност.Лек ден момичета.  bouquet

# 24
добро утро)))

и ние сме сигурни за стара загора Peace

за кухните ОЗИ някой питаше-аз взимам от 1 седмица и съм много доволна-носят ги в пласмасови кофички за еднократна утреба-а не в гнусните бурканчета-яденето е по-едро-не е пасирано а просто много на ситно нарязано-това за нас е ок-защото НИЯ не харесва пасирано вече Peaceготвят разнообразно и е доста вкусно-все ми остава по 2-3 лъжички да доям и да опитам-за сега нямам забележки-носят ми го до нас-4 лв е с доставката-има и почивните дни
менюто за седмицата го има в нета-аз за сега поръчвам диетичния вариант Peace-ето сайта...
http://www.ozi-food.com/diet.php

# 25
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерелин мерси за инфото за Ози. И аз сега поръчах за утре и другиден, дано да й хареса на малката. Жалко че диетичното меню не е толкова разнообразно като стандартното.

Мами СПЕШНО ЗАПИТВАНЕ - ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ЧИСТО БЯЛ ЧОРАПОГАЩТНИК ЗА ЕМА - кръщенето е в събота, а времето ще е дъждовно  Close Освен това - кръстникът какво купува и кой купува златното кръстче за бебето?

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 10:11 от gadamer

# 26
Здравейте на всички!

И ние се завърнахме от почивка без беба, изкарахме си много добре в Испания с мъжа ми. Наистина си починахме, но Кати ни липсваше ужасно много, 2 седмици са страшно много време! Накрая приличахме на някакви психопати, само заглеждахме бебетата по улиците и им се радвахме. Grinning А като се прибрахме, нашите дойдоха с нея на летището да ни посрещнат. Кати като ни видя хич не реагира. Взехме я да я гушнем и тя като ревна и почна да протяга ръчички към майка ми да я вземе... Ужас! Като ревнах и аз, страшна драма   Cry Но до 1 час вече си беше ок, сети се кои сме и нямаше никакви проблеми.

За тия 2 седмици толкова се е променила, не толкова външно, не ми се вижда толкова пораснала ( 8200кг, 73см на последната консултация). Обаче пълзи с голяма скорост навсякъде, изправя се сама, прави малки крачки, в седнало положение заема всякакви позиции. А и с говоренето е напреднала, казва как прави котето (мяу), имитира пра-баба си как кашля, знае как прави кончето и като е гладна си отваря и затваря устата, че ще яде. Като и мия муцунката след ядене, щом приближим чешмата и казва "мий мий мий"  Mr. Green Ами това е май за сега. На мене ми се видя чудовищно много като премиера, оставих едно бебе дето само казваше мамамамама като е на зор, а сега намирам едно детенце направо.

Lightblue, дано Теа се оправя бързо! И аз все я дебна Кати дали кашля наистина или само се прави, като чуе думата баба и почва да кашля! Баба ми е била при нея за няколко дена докато ни е нямало и нали е възрастна жената и си кашля, Кати много се е впечатлила. И сега не се спира.

Много е хубаво столчето на Рени. Ние имаме също столче за тази категория, но на Кати не и е много удобно в него, все още си пътува в кошницата и се чуства много добре в нея. Май наистина трябва да си стане 9 кг. Скоро пак ще я пробвам да видим.

За кухнята ОЗИ и аз съм решила да поръчвам от там. Държавната до нас трябва да чакам след Нова година и пак никой нищо не ми обещава. Не ми се занимава. Само че не знам защо, си мислех, че в ОЗИ
трябва детето да е навършило 1 годинка. Но явно не е така, гледах менюто, почти всичко вече е яла Кати до сега като продукт. Ще взема и аз да поръчам. Ще чакаме отзиви от Ния и Ема дали е вкусна манджата.

Много са сладки всички бебоци, вчера само снимки съм гледала. Толкова са големи вече!

Отивам да гладя дрешките на Кати, пуснах една пералня с нови есенни дрешки от Испания и сега ще я покипря малко  Grinning

Gadamer, за чорапогащника, аз взех светло бежев, почти бял на Кати от Хит преди 2 седмици. Съвсем случайно го видях. Хареса ми, че е тънък, по плътен от тия за големи, но не е дебел памучен. Взех  и два,  размер за 6 месец, малко е големичък, но не е фатално. Само съм го пробвала, още не сме го носили. Виж ако намериш, дано ги има. Аз днес ще ходя в Хит, ще проверя дали има. Ако все пак не намериш нищо до събота, свирни, мога да ти дам единия, не е отварян още.

# 27
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито ви завръщане от Испания. Чакаме снимки   bouquet И на  Кати също, не само от Испания.  Mr. Green

Gadamer, за чорапогащника, аз взех светло бежев, почти бял на Кати от Хит преди 2 седмици. Съвсем случайно го видях. Хареса ми, че е тънък, по плътен от тия за големи, но не е дебел памучен. Взех  и два,  размер за 6 месец, малко е големичък, но не е фатално. Само съм го пробвала, още не сме го носили. Виж ако намериш, дано ги има. Аз днес ще ходя в Хит, ще проверя дали има. Ако все пак не намериш нищо до събота, свирни, мога да ти дам единия, не е отварян още.

Еййй, супер, мерси за инфото - дано да ги има още в Хит.  Ако не намеря, с удоволствие ще се възползвам от предложението ти за вашия чорапогащтник. Кажи ми моля те дали има още в Хит, като ходиш днес  Hug

# 28
Здравейте, мами Wink
Бяхме събота и неделя на Боровец на рожден ден на една приятелка. Много хубаво си изкарахме, на някакви вилички.. идеално е и за по-големи дечица. Та за по-натам сме го заплюли пак да ходим Simple Smile
За пишлетата - аз го направих още на 2-3 месеца, съвсем безболезнено, бавно и постепенно. Предпочетох така, че много беше затворено и имаше само малка дупчица отгоре. Сега си е ОК Simple Smile
За рожденния ден - Дени, пиша ЛС Simple Smile
За кръщенето - Марианка, кръстника знам че купува дрешки и кръстче. Но не е задължително да е златно. Аз предпочетох дървено кръстче и отделно златно синджирче. Айде, за момиченце някак си по ми се връзва златен кръст. Ама за момче... не мисля.. Crazy

# 29
  • София
Добро утро мами,

Мерелин, мерси за инфото за кухнята, аз тъкмо се бях решила вече...

Честито на проходилата дама! И ние май скоро ще се хвалим, ама за сега не можем да намерим обувки.

Мами, да се оплача, Йоана много се е разглезила. Не знам как да я възпитавам. Жал ми е като реве, а ме побърква да ходи или да спи върху мен. Като лепната ми е, мисля че това кърмене е виновно, най-после открих недостатък в това да кърмиш бебето дълго, тя просто не може без мен! А адаптирано мляко не иска...

Общи условия

Активация на акаунт