Да ви се похваля - Ема има вече 7-мо зъбче

Ечи много ме размя с това "стар ерген на 30", ама то това изказване си има дълга предистория...
Дано тръгне безпроблемно работният процес при теб, успех 
За очите не мога нищо да кажа, но Виктор знае един доцент (жена) в Университетска болница, много добър специалист, ако искаш мога да го питам за името и кабинета, да отидеш при нея.
Открих начин, по който да мога да сложа памперса на Ема без да трябва да участвам в 10 минутно борене, мятане и гонене по кревата. Та значи - аха да почне борбата и аз...мятам върху главата й една пелена или кърпа и противникът, докато е зает да я махне оттам, бива обут безпрепятствено и неусетно за него

Изабела и аз така казвам на Ема "Чакай да те хвана" и тя пищейки от смях се опитва да ми избяга...

Съжалявам за Клю и лошите преживявания - някой знае ли къде са сега?
Искам да приканя мамите, които не са от София, да не се услушват за общия РД, а да идват, защото май-май засега само софийски мами сме се записали, а в крайна сметка ще правим РД в Ст. Загора, за да е удобно и за мамите от другите градове, различни от София, които пък ако не дойдат, ще е кофти.
: този месец гледач ще бъде таткото 
Пожелайте ми успех в търсенето.
, че и аз не я ядох тая попара.
(

/- 8 500,72 см.
,поне да се разхождаме през почивните дни и през отпуските;иначе,предвид разстоянията в Търново не ни трябва превоз 
Лекарите казаха, че се носел във въздуха, което не ми е много ясно какстава ...
, та сутринта се възползвахме максимално...сега се прибрахме младежът да хапне и да спи и следобед, ако все още времето позволява, пак ще се разходим...по-точно Тедката ще се разхожда с баба, защото аз ще ходя на 

Тя май е ноемврийчето с най-много зъбки...ами така де, няма да излага татко си 
и AngelEyes...какво ли става с Анка-Калпазанка и Даринка - Мандаринка?!?