Деничка, Гадамер, Анджелика, честити ви християнчета! Колкото са ви хубави дечицата, толкова да ви слушат и да растат здрави и безгрижни! Господ да е с тях във всичките им пътища!
Карил, добре си дошла! Много хубава снимка - Дани много е параснал, а косата ти отново е буйна и дълга

И аз съм майка на едно буйно ноемврийче.
Аз отдавна мислех да те каня тук, нали пишем заедно в Промодската тема, ама ти си м изпреварила. Добре дошла!
benighted, мъжа ми беше особено впечатлен от снимките на Боил. Много му се радва на очите, а пък накрая реши, че е поне с 2 месеца по-голям от Марти.
За обувките - вчера купих на Марти много хубавки синички буйки на Минимен, но започнах да се чудя дали са за прохождане или само за ходене. Съвсем се обърках вече, разликата наистина ли е толкова важна и може ли да има някакви последствия, ако проходим с тези обувки? Дали да не му купя и едни на Колев за прохождане "първа стъпка"?

За това скромно,но от сърце

А ти с кои старозагорски мами се запозна?!? Не че аз познавам други заралийки, влизащи във форума, но визуално знам няколко...

На Ивето и писах ЛС преди седмица, а отговор нямам
masha и тя се изгуби, а за Надето да не говорим - вече и на Skype не я засичам!
Направо вече не знам...А и отказва да яде от една седмица- почти пропуска едно ядене - хапва по половин порция след задължителното гонене с лъжицата. А иначе си е ящна - и килата са и сериозни- на 9 месеца беше 9.700 кг. Даже тогава се учедих - беше качила 1.1 кг за един месец - не е ли много?

! Честита месечинка на Дани
! Кошмарно е! Дъвче всичко, което му попадне в ръцете
! Между другото може да се каже, че вече сме заместили обедното хранене
!