Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 468
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!

Деничка, Гадамер, Анджелика, честити ви християнчета! Колкото са ви хубави дечицата, толкова да ви слушат и да растат здрави и безгрижни! Господ да е с тях във всичките им пътища!

Карил, добре си дошла! Много хубава снимка - Дани много е параснал, а косата ти отново е буйна и дълга Simple Smile

Здравейте,мами Simple Smile
И аз съм майка на едно буйно ноемврийче. Laughing

Аз отдавна мислех да те каня тук, нали пишем заедно в Промодската тема, ама ти си м изпреварила. Добре дошла!

benighted, мъжа ми беше особено впечатлен от снимките на Боил. Много му се радва на очите, а пък накрая реши, че е поне с 2 месеца по-голям от Марти.

За обувките - вчера купих на Марти много хубавки синички буйки на Минимен, но започнах да се чудя дали са за прохождане или само за ходене. Съвсем се обърках вече, разликата наистина ли е толкова важна и може ли да има някакви последствия, ако проходим с тези обувки? Дали да не му купя и едни на Колев за прохождане "първа стъпка"?

# 151
ЛЕЛЕ КОЛКО СЪМ изкуфяла ДНЕС ИМАМЕ МЕСЕЧИНКА!!! ЧЕРПЯ ВИРТУАЛНО!!!  bouquet

ЧЕСТИТО НА ХРИСТИЯНЧЕТАТА!!   bouquetДа са живи и здрави! и късмет да им носят имената!!!

МИНА,
да косата пак ми е дълга, по-късно ще пусна още снимки в албумчето ни. Имам и видео на прохождащия Дани, но незнам как да го пусна. Той иска да ходи сам и се сърди ако не го оставям. Обаче нали сме без килим та...на плочите неможе. Може би днес ще купим, за да му  е мекичко. За буйките купихме на Колев за 16 лв, белички с ципче . удобнии са му, но ципа е пластмасов и много ме дразни докато го закопчая. 16-17 е номера, малко са големички, но така трябва с 1 см да са по големи от стъпалцето.

ДОБРЕ ДОШЛА НА НАДИ - новата мама!!!

После ще пиша пак, че чакам хомеопата да дойде. Пък и после ще ви чета.....

Обичам ви!!!

# 152
  • Отвъд алеята зад шкафа
Карилке, добре дошла   bouquet

Честита месечинка на сладкия Дани   bouquet   bouquet   bouquet Да ти е жив здрав любимия мъж  GrinningПусни снимки от Русалка, че ме заинтригува с разказа си. Аз отдавна не се кефя на южните ни села и предпочитам колкото се може по на север да ходим на море.

Мина и аз като теб много се чудех какви обувки да взема - буйки или истински обувки, като се има предвид, че буйките ще ги носи примерно 2 месеца, докато проходи и след това пак ще трябват обувки. Обаче продавачката в магазина на КиК ми обясни, че за непроходилото краче не трябва да има ограничения - нито отдолу, нито отстрани, нито по глезена, затова е най-добре детенцето да проходи босо. Когато това не е възможно, както сега, когато е студено, то трябва да се вземат буйки за прохождане, които всъщност нямат цяла твърда подметка, а само подсилване отдолу, както и отзад зад петата не са твърди. А като проходи вече трябва да купим истински обувки. Аз взех тези, които са и с цип, и с връзки. Много ми харесват как стоят.

# 153
Добро утро  Hug

Първо да честитя на новите ни християнчета - Ема, Теодор и Мария - да са живи и здрави    bouquet Снимките са страхотни  Heart Eyes
Карил, добре завърнала се и честита месечинка на Дани Hug Радвам се, че сте изкарали добре и чакаме снимки  Hug
Добре дошли на новите мами   bouquet
nadi-mishi, и аз се чудех защо все още не си се записала при нас  Hug

# 154
Обаче продавачката в магазина на КиК ми обясни, че за непроходилото краче не трябва да има ограничения - нито отдолу, нито отстрани, нито по глезена, затова е най-добре детенцето да проходи босо. Когато това не е възможно, както сега, когато е студено, то трябва да се вземат буйки за прохождане, които всъщност нямат цяла твърда подметка, а само подсилване отдолу, както и отзад зад петата не са твърди. А като проходи вече трябва да купим истински обувки. Аз взех тези, които са и с цип, и с връзки. Много ми харесват как стоят.[/b]

Ами тези, които купих, са точно както ги описваш. В същото време изглеждат и като стабилни обувки за ходене, явно съм улучила Simple Smile Дано му стават по-дълго време Simple Smile

Иначе тези дни му избиха петото и шестото зъбче - при него това са горните зъбчета в центъра и като изникнат вече няма да има графдракуловска усмивка.

# 155
  EmbarassedМами,мъчих се и аз да ви почерпя с нещо,че имам месечинко...обаче не ми се получава ThinkingЗа това скромно,но от сърце newsm38 newsm24
Карил,честита ти месечинка,много сте хубави

# 156
Ха, добър ден и от мен! Mr. Green

Тедката заспа и аз залепнах пак за ПС-то...хем да дръпна някое филмче, хем да драсна и тук някой ред Simple Smile

Добре сте се завърнали, karil! Липсваше ни! Hug Очаквам с нетърпение и другите снимки, макар че не се съмнявам - и те ще бъдат прекрасни! Flutter А ти с кои старозагорски мами се запозна?!? Не че аз познавам други заралийки, влизащи във форума, но визуално знам няколко...

Честито на празнуващите и празнувалите месечинка последните дни! Нека растат здрави, силни и умни деца! newsm67
Добре дошли в нашето голямо ноемврийско на двете мами и техните съкровища!  bouquet
МаgieA, Гого Георги ли се казва? Питам, за да мога да ви включа в списъка! Thinking
nadi_mishi, очаквам данни и за твоето сладурче!!! Wink
Направо потъвам дълбоките сини очи на Боил! Heart Eyes ...а за Ема нямам думи - чаровна и усмихната, както винаги Heart Eyes
mariya86, надявам се да си по-добре и повече да не се налага по такъв повод "да ти пишем отсъствия" Grinning Да ви е жив и здрав бебе Матю! Да носи много радост на мама и тати!  babyuu
ronja, дано лошото е отминало и скоро да се отървете и от хъркащото носле! Praynig
Мина, честита ви антиграфдракуловска усмивка! Laughing Тедката развали своята миналата седмица с един преден зъб! tooth
Абе и аз се чудя къде изчезнаха някои мами?!? newsm78 На Ивето и писах ЛС преди седмица, а отговор нямам Sad masha и тя се изгуби, а за Надето да не говорим - вече и на Skype не я засичам! Confused

# 157
  • Плевен
nadi_mishi, очаквам данни и за твоето сладурче!!! Wink
Oще довечера като заспи ще я опиша Миши и ще ви пусна снимка да я видите Simple Smile
Добро утро!

Деничка, Гадамер, Анджелика, честити ви християнчета! Колкото са ви хубави дечицата, толкова да ви слушат и да растат здрави и безгрижни! Господ да е с тях във всичките им пътища!

Карил, добре си дошла! Много хубава снимка - Дани много е параснал, а косата ти отново е буйна и дълга Simple Smile

Здравейте,мами Simple Smile
И аз съм майка на едно буйно ноемврийче. Laughing

Аз отдавна мислех да те каня тук, нали пишем заедно в Промодската тема, ама ти си м изпреварила. Добре дошла!
Благодаря! Да ме беше поканила,че от пазаруване няма кой да чете тук Simple Smile
Добре дошли на новите мами   bouquet
nadi-mishi, и аз се чудех защо все още не си се записала при нас  Hug
Благодаря! И аз се чудя вече,като ви чета Simple Smile

Като чета за обувките и се стресирах . Ние сме с 19 номер Embarassed гигантска работа.

# 158
Здравейте и от мен в тези мрачни дни!
Май всички се оплакваме от едно и също - пощурели и мрънкащи деца в затворени пространства. Laughing В тази връзка - Ивана тотално ме побърка през последната седмица, не знам още зъби ли са - вече има 6, но няма ден, няма нощ- все е кисела и нощем не иска да ме пусне, след като се наяде. #Crazy Направо вече не знам...А и отказва да яде от една седмица- почти пропуска едно ядене - хапва по половин порция след задължителното  гонене с лъжицата. А иначе си е ящна - и килата са и сериозни- на 9 месеца беше 9.700 кг. Даже тогава се учедих - беше качила 1.1 кг за един  месец - не е ли много?
За обувките за прохождане - исках по-различни от КК, но като гледам ще е вътре процеса прохождане и май няма смисъл - за месец-два да се изръсвам, пък после - по- интересни обувчици...Девойката тези иска само да ходи - седнала категорично отказва.
Хубава неделна вечер на всички.

# 159
Ха честит 9 септември  newsm62 newsm62 newsm62!
  newsm11

Еййййййй, Марийче, ха добре дошли  Hug! Надявам се че времето там е било много по-добро отколкото в София и сте си изкарали супер  Peace! Честита месечинка на Дани   bouquet!
  Мина, що така бе душко - 2 месеца??? Марти на снимките не ми изглежда толкова малък  newsm78, дори напротив  Peace! Честити ви нови зъби  tooth!
  Добре дошла на новата мама  Hug!
  Уфффф, и ние не сме излизали от няколко дни и е страшно вече, а на всичко отгоре  май му никне 5-ти зъб и от 2 седмици не сме спали като хората  Tired! Кошмарно е! Дъвче всичко, което му попадне в ръцете  ooooh!! Между другото може да се каже, че вече сме заместили обедното хранене  Grinning! Обаче това е единственото ядене различно от цица за целия ден / като изключим някоя хапка плод или бисквитка между храненията/  Mr. Green!
  Охххххх, Теди и Емка ми напълниха душата! Много хубави малки християнчета lovekiss!
  А бе, Надето не беше ли казала, че ремонтират и няма да има нет?

# 160
Здрасти банда!
Добре дошли на новите мами! Освен данни, чакаме и снимки на малките съкровища Simple Smile
Да са живи и здрави, и благословени малките християнчета Ема, Мария и Теодор!
За обувките Мариянка вече го е написала много добре... знам че лятото е най-добре да прохождат боси, а един лекар ортопед е казал на сестра ми, че към бебешките обувки не трябва да имаме никакви претенции, това за ортопедичното ходило били теории отпреди 20 години...
Рени, и Dr.Jend каза, че Дарин му напомня на Боил... та загледах ваши снимки - като се ухилят са почти като 2 капки "ракия".
Дени, пиши ни и нас на купона.
Karil, стопли ми сърцето с тези думи за Русалка.. нали родата ми е от този край - Каварна и Българево, колко плаж съм отразила като дете на Русалка, ама в "българската" част.
Veseto, Ники е голям сладур с щура усмивка и чаровна прическа, а снимката е легена е върха, наистина.

# 161
Вени, Вени, аз тая прилика отдавна съм я забелязала, душко  Mr. Green! Жалко че тая година пропуснахме идването до Варна, че ми беше мерак да видя Варненския отбор и в частност твоя младеж  Grinning! Ако им загледаш по-бебешките снимки, ще видиш, че трудно се различава кой, кой е  Mr. Green!

# 162
Абе с тези прически още дълго време ще се чудим... все ме питат - подстригахте ли го?  Grinning  Rolling Eyes

# 163
А с тези прически още дълго ще ги бъркаме...
Голям майпат ми е някой като ме попита "подстригахте ли го вече?" .. и кое по-точно да подстрижем?  Mr. Green
Айде, на Стара загора ще направим рандесвус.

# 164
Вени, Вени, аз тая прилика отдавна съм я забелязала, душко  Mr. Green! Жалко че тая година пропуснахме идването до Варна, че ми беше мерак да видя Варненския отбор и в частност твоя младеж  Grinning! Ако им загледаш по-бебешките снимки, ще видиш, че трудно се различава кой, кой е  Mr. Green!
Ей, мадамки, станахте ми много съмнителни с тази прилика ...  Thinking

Вени, доколкото си спомням Краси не е със сини очи .... Рени, мъжът ти да не е бил в командировка във Варна или региона в началото на март, 2006 ?  Laughing

Joy  Joy  Joy   Joy

Общи условия

Активация на акаунт