СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 46 326
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 615
  • Варна
А бе ей! Къде спите бе! Аз с кого ще си говоря???? Аз днес спах следобед и сега съм като ррррррррррепичка!

# 3 616
# 3 617
Бомбе кво си свиркаш ... всичката ти ли е наредена че взе да си свиркаш вече

# 3 618
Тео супер са снимките  Hug Аз Елените  много ги уважавам  Crazy Flutter
Доволни ли сте иначе?

Супер е, не ходим за пръв път. Не ми се тръгваше, нищо, че седяхме 14 дена. А, забравих да ви се похваля, че видях делфини, и миналата година също. Ама тази година минаха съвсем на плиткото, малко след шамандурата, и ги видях съвсем ясно. Обожавам ги, точно говорех с Еми, и като започнах да викам: Делфини, делфини.........Охххххх, как ще дочакам следващото моренце?

# 3 619
здравейте сладуранки   bouquet Hug  bouquet

гледам добре си вадите парите от джобовете...но нема лошо... а и да спомена че не само вашите мъже действат така...моят също не прави изключение... #2gunfire
Лео, честита ти пръчка за джаджи в кухнята..аз ако знаеш от кога съм я купила...но няма кой да я монтира..ще взема накрая да си я БОДНА сама... hahaha

давайте снимки от купона в събота...че аз нали забегнах по Боровец и пропуснах... джамборето..а не съм прелистила назад за линкове..та ще чакам някой да се съжали над мен... Hug

# 3 620
Всичката, всичката Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Теооооо, аре дай снимки, стига си се дзивтарила Crossing Arms

# 3 621
# 3 622

Бахти, една стинка не видех, само "Аз съм си" размета некви пари.

# 3 623
# 3 624
да я монтира..ще взема накрая да си я БОДНА сама... hahaha

давайте снимки от купона в събота...че аз нали забегнах по Боровец и пропуснах... джамборето..а не съм прелистила назад за линкове..та ще чакам някой да се съжали над мен... Hug

Пратих ти ги  Hug

Оти се дуеш, нали искаше компания  Hug Joy

# 3 625

Бахти, една стинка не видех, само "Аз съм си" размета некви пари.
А некой даде ли ми на мене некви пари, че вчера съм качвала кат луда Медовинкините снимки, че да могат всички да ги гледате сега, а у вторник, а?А?АААА?

# 3 626
Лео , Цомбе много мерси...и на двечките   bouquet

# 3 627
# 3 628
А некой даде ли ми на мене некви пари, че вчера съм качвала кат луда Медовинкините снимки, че да могат всички да ги гледате сега, а у вторник, а?А?АААА?
те пък едни снимки.... нито една не ми хареса. по-добре да не беше ги качвала ...

# 3 629
те пък едни снимки.... нито една не ми хареса. по-добре да не беше ги качвала ...

не те знам кво гледаш ама СНИМКИТЕ са направо СУПЕР а за участниците нямам думи..направо ви завидях  Hug и както винаги купона е бил ЖЕСТОК  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт