Важно - машина за хляб.

• 216 149
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 735
Защо не потърсиш Фиф, ралзиката в цените не е никак малка?
А откъде се поръчва? Че майка ми ми е изяла главата и аз все забравям да питам Simple Smile

# 736
Да си мръдна въпросчето, да не би някой осведомен да го прескочи Rolling Eyes

Здравейте, мили момичета!

Случайно попаднах на темата и се зарибих невроятно по хлебопекарните. Тъй като си падам малко Тома Неверни и не мога да разчитам, че хляба, който купуваме, отговаря на написаното на опаковката.

Моля ви, ако някой има поглед върху машинките оттук http://bonapeti.tv/store_tools.php, да пише нещо. Какава е разликата между двете, освен че едната е inox.

Предварително ви благодаря.

# 737
  • Sofia
... Щом става и в обикновен сервиз, няма да я мъкна чак в София...
За нашата бъркалка се погрижи мъжо, той затегна каквото трябваше.

Монда, аз не съм чувала фиф да се поръчват( поне не онлайн) иначе в магазините, където ги продават ако нямат в момента може да се поръча предполагам.

# 738
  • Paris
Аз ползвам само суха мая, доволна съм!
Монда, Фиф продават в магазини ТСМ.

# 739
  • София
И аз ползвам само суха мая,една френска.Купена на едро ми излиза по 20ст пакетчето.Повече ми харесва отколкото на д-р Йоткер. Peace

# 740
да но във Варна няма, а разбрах,че може да се поръча, затова попитах какъв е начина.

# 741
да но във Варна няма, а разбрах,че може да се поръча, затова попитах какъв е начина.
София, вече софиянки ще кажат в кой магазин на ТСМ там.

# 742
Ееееееех,мъка,,мъка в тая Варна...

# 743
  • Sofia
Моята ФИФ е от търговски център Глобус на Захарна Фабрика за 55лв преди около година, а последно ги гледах за 49лв .

# 744
Вярно е, аз търсих около половин година и все ми казваха, че изобщо не са получавали! Накрая си купих Мулинекс.

# 745
Вярно е, аз търсих около половин година и все ми казваха, че изобщо не са получавали! Накрая си купих Мулинекс.

Доволна ли си? Четох тук някъде, че се разхлабвали страничните държачи или някакви подобни джаджи newsm78

# 746

Доволна ли си? Четох тук някъде, че се разхлабвали страничните държачи или някакви подобни джаджи newsm78
Не са се разхлабили, само нещото дето върти смесителя се опита да раждяса, може би щото много го накисвах в мивката ама се оправи! Като цяло съм доволна само дето е по-скъпа 3 пъти от Фиф-а!

# 747
Момичета, прочетохте ли технологията на morgancheto за месене на тесто в пералнята? Някакви отзиви, мнения?
За съжаление чак сега я видях и затова пиша със закъснение. Силно съм впечатлена.
Вие нещо не реагирахте на това съобщение, просто се учудвам  newsm78
Такава новина, такава иновация, а реакции никакви????

# 748
Ами наистина е революционно  Laughing ама аз си имам машина за месене, защо ми е да правя такива неща в пералнята.

# 749
А дали са взаимно заменяеми? Аз нямам пералня, та се чудя-дали мога да изпера едно-друго в машината за хляб?А може ли  да набухнат много сЮтените ми? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт