Важно - машина за хляб.

• 216 059
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 75
  • До хладилника, който обичам
Момичета, говорих с една приятелка в Канада, която рече, че си меси тестото с countertop mixer (стоящ миксер, който меси сам в купа), после оставя да втаса в самата купа и пече във фурната. Била по-доволна отколкото от машината за хляб. Някой да каже нещо по въпроса?

# 76
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!

МИЛИ МАМИ,

В МАГАЗИНА НАМИРАЩ СЕ В гр. СОФИЯ НА бул. АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ И ул. ОДРИН ИМА В НАЛИЧНОСТ НЯКОЛКО НАЛИЧНИ БР.  МАШИНИ ЗА ХЛЯБ МАРКА FIF (ОПИСАНАТА ПО - ГОРЕ).
ЦЕНАТА НА МАШИНАТА Е 69.00 лв.
ЛИЧНО НИЕ ДНЕС СЕ СДОБИХМЕ С ЕДНА Wink  Laughing  #Milti

ПП
ФОРУМЪТ ВЕЧЕ Е ДОБРЕ ИЗВЕСТЕН В ТОЗИ МАГАЗИН. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЯКОЛКОТО ПОКУПКИ НА ФОРУМЦИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ЛИЧНО МЕНИДЖЪРА НА МАГАЗИНА Е ПРОМЕНИЛ МАРКЕТИНГОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА 2005 - 2010 Г. И СМЯТА ДА ПРЕФАСОНИРА МАГАЗИНА, РАЗНООБРАЗЯВАЙКИ ГАМАТА ОТ ТОЗИ ВИД ПРОДУКТИ Wink
ПОСЛЕДНОТО БЕ ШЕГИЧКА Wink

# 77
Цитат на: Gatoto na Gato
...
ПОСЛЕДНОТО БЕ ШЕГИЧКА Wink

Жалко Wink

# 78
...

Къде беше онзи ден да го пуснеш това важно съобщение.
Вчера бях в София.
Мамка му!
Тук няма кьорава машина, а я искам искам искам

# 79
  • Sofia
Цитат на: Karimma
Цитат на: boo
Я кажете, някой взе ли си машина за хляб от Метро? Ако да - каква е? Снимка? Програми? Доволни ли сте?

Не съм, но ги гледах - "дървени" са и това си е.

Тези за 50 лв. наистина са дървени, он аз си купих за 8 от Метро и съм доволна, а и сега по снимките на FIF виждам че не е и по-голяма от тях. ще пусна снимка по късно.

# 80
  • София
Цитат на: sladka hapka
...

Вчера бях в София.
Мамка му!

Ама нали писах и ти питаше за други магазини, освен посочения от мен и преди това - от един гост... Confused

# 81
  • Sofia
Ето снимки на тази в Метро за 86 лв.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2147&AlbumId=9882

# 82
  • София
Цитат на: Teika
Ето снимки на тази в Метро за 86 лв.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2147&AlbumId=9882

Наистина е много подобна на тези от ТСМ на външен вид, само че формичката е малко по-къса и висока от нашите. Което всъщност не е от значение.

# 83
  • До хладилника, който обичам
Колко е голяма тази от 86 лв? Марка?

# 84

Марката е OPTIMUM

# 85
  • Sofia
Цитат на: Anonymous

Марката е OPTIMUM

да същата. Еми сравни я на снимките с други които си виждала, иначе писах - колкото овалните фритюрници, кръглите са по-малки

# 86
Цитат на: Karimma
...

Вчера бях в София.
Мамка му!

Ама нали писах и ти питаше за други магазини, освен посочения от мен и преди това - от един гост... Confused

където можах - отидох, ама на тоя на Стамболийски не ходих, защото останах с впечатлението, че са били 2 и поледната я е купила Evjeni. Нищо, пратих сестра ми до бул. Стамболийски, дано да отиде навреме Grinning

# 87
ПРИЗИВ!  ideauu

По повод зачестилите оплаквания от настървени да закупят машина за хляб мами, обръщам се към дислуцираната в най - голяма близост до въпросния магазин на Стамболийски и Одрин мама да вземе телефона на магазина и да го постне. Има малка надежда, че фирмата ще може да организира пратка и за страната. По - голяма надежда има разбира се да се прави справка на наличността по телефона.

Призивът се поства във връзка с:
...

Вчера бях в София.
Мамка му!

# 88
EEEEEE, не съм чак толкоз отчаяна!
Вече пратих сестра ми да я купи.
Ако е рекъл оня, може и да се включа и аз в редиците на настървените потребителки на това високотехнологично съкровище. Ако не е рекъл, ще меся на ръка, както досега.

# 89
  • София
Моля, ако сте приготвяли в машината за хляб и печива, в които няма мая /а са със сода за хляб/, напишете рецепти и начин на приготвяне. Благодаря Ви! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт