Важно - машина за хляб.

  • 215 853
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 930
  • Мнения: 2 012
Ето го и нарязан. Вкусът е ммммммхмммммммхммммм Simple Smile , но цветът е пак кафеникав. Предполагам, че е от портокаловите корички. За сметка на това усещането за тях е прекрасно.








Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 14:37 от cathie

# 931
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Чудесен е Peace!

# 932
  • Мнения: 220
Имайте малко милост.Има хора които са на работа в момента /незнам защо пък все киснат във форумите/ newsm78

# 933
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Имайте малко милост.Има хора които са на работа в момента /незнам защо пък все киснат във форумите/ newsm78
Защото са гладни  Joy

# 934
  • Мнения: 7 144
Голям праз че е кафеникав, важното е че чак аз усещам как ухае  Laughing.
Май съм гладна и аз  newsm78.

# 935
  • Paris
  • Мнения: 1 734
Дали да не гопусна следващия път няколко пъти да се меси? newsm78

# 936
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Дали да не гопусна следващия път няколко пъти да се меси? newsm78
Защо? Какво те притеснява?

# 937
  • Paris
  • Мнения: 1 734
Знам ли? Всъщност нищо не ме притеснява!
Кати, много са ти добри произведенията, ама няма нужда от толкоз много снимки, да не натоварваме сървъра Peace

# 938
  • Мнения: 2 012
Знам ли? Всъщност нищо не ме притеснява!
Кати, много са ти добри произведенията, ама няма нужда от толкоз много снимки, да не натоварваме сървъра Peace

и аз го забелязах Embarassed, няма вече Laughing

# 939
  • Мнения: 2 012
Току-що изпеченото типово хлебче с маслини и овесени ядки:



# 940
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Кати, дай й малко почивка на тази машина, прегря Laughing.

# 941
  • Мнения: 2 012
Кати, дай й малко почивка на тази машина, прегря Laughing.

Спирам. Поне до утре  Joy

# 942
 здравейте момичета.много сте мили и синпатични.сащо така и добри готвачки.аз не съм.от днес и аз имам пекарна/подарък за рождения ден / но не зная как да я ползвам.моля за вашите съвети.пекарната е Аляска-купена от Метро.грамажите са -500,1000 и 1250 гр.имам следните въпроси:
1.сухата мая трябва ли да я разтварям в хладка вода със захар преди да я сложа в пекарната
2. вода и захар с които се разтваря маята влизат ли в рецептата или се добавят допълнително
3.айцето трябва ли да се разбива пердварително и с течностите ли се прибавя
4.всички рецепти са за 750 грама -а моята машина няма такъв грамаж.как рецептите да ги преустроя примерно към 1000 гр.
5.когато рецептата е за 750 грама- това грамажа на продуктите ли е които слагаме в пекарната
въпросите може да са тъпи за някого и сигурно е така,но аз съм зле със месенето-въобще не меся,а купувам само готово
благодаря ви предварително.
 newsm78 когато направя първото си хлебче в живота ще го покажа, ако е за показване

# 943
  • Мнения: 2 012
здравейте момичета.много сте мили и синпатични.сащо така и добри готвачки.аз не съм.И аз не съм  Embarassedот днес и аз имам пекарна/подарък за рождения ден / но не зная как да я ползвам.моля за вашите съвети.пекарната е Аляска-купена от Метро.грамажите са -500,1000 и 1250 гр.имам следните въпроси:
1.сухата мая трябва ли да я разтварям в хладка вода със захар преди да я сложа в пекарната Няма нужда да я разтваряш, в рецептите е описано добре, слага се най-накрая, последователността обикновено е 1. течните продукти, после сухите

2. вода и захар с които се разтваря маята влизат ли в рецептата или се добавят допълнително влизат

3.айцето трябва ли да се разбива пердварително и с течностите ли се прибавя има различни мнения, но аз го разбивам

4.всички рецепти са за 750 грама -а моята машина няма такъв грамаж.как рецептите да ги преустроя примерно към 1000 гр. трябва да си сметнеш. Пейстни една рецепта и ще ти обясня

5.когато рецептата е за 750 грама- това грамажа на продуктите ли е които слагаме в пекарната не, това е грамажът на готовия продукт, но май няма голяма разлика в грамажа между суров и готов продукт, въпреки, че съм чувала, че готовите са по-леки newsm78

въпросите може да са тъпи за някого и сигурно е така,но аз съм зле със месенето-въобще не меся,а купувам само готово не са тъпи, и аз имам много въпроси. С питане до Цариград се стига
благодаря ви предварително.

 newsm78 когато направя първото си хлебче в живота ще го покажа, ако е за показване Пробвай и ще се зарибиш. Вчера пекох трии неща. Днес ми се ще да пробвам панетоне Laughing

Успех, мила

# 944
скъпа cathie, много ти благодаря.мисля да направя следната рецепта за първи път:

 прясно мляко- 300 мл             за 1000 гр.- 390 мл
 масло            - 3 с.л.                                   -?   
 брашно         - 500 гр.                                -650 гр.
 сол                 - 2ч.л.                                    -?
 захар             - 2 с.л.                                    -?
 мая                 - 2 ч.л.                                    -? 
коя програма да избера  ?-
 програма 1 -основна-за 3часа  и 18минути или програма 2 - за бял хляб/3:32 h/ или на бърза програма /2:17/                                                                                                         
 имам питане-ако правя хляб за 1000 гр.- четох във форума ,че трябва да ивелича грамажа с 30 %.така ли е и подходяща ли е тази рецепта.
тогава - за сол,захар,масло и мая как да ги преизчисля
в програмата е включено и подгряване 1 час- на таймера цялото ли време да задам -3:18 h   и след като издаде сигнала да  изключа машината
предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт