Важно - машина за хляб.

• 217 349
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, искам да се похваля с едно много вкусно, бухнало и страхотно опечено бяло хлебче. Снимка не можах да направя, защото го пекох по нощите, моят мъж от мерак да го опита го изчопли още преди да го извадя  Laughing, но днешното произведение непременно ще го увековеча  Laughing.
Днес ще съм в процес на издирване на различни видове брашна и ще изпробвам всичките ви рецепти  Hug.

# 451
  • Sofia
geleva   Hug
 Hug Гери, радвам се да те видя и тук, добре дошла!
Еййй Зори, честито.. със здраве и кеф да си я ползваш... добре дошла и на теб във ФИФотбора Grinning!

# 452
  • София
Morena,а и всички мами, които имате FIF ,имам един въпрос към вас относно този модел.Аз си купих Делта,майка ми я видя ,видя и резултата от нея Winkи ми поръча да и купя и на нея.Обаче се оказа,че този модел са свършили,намерих FIF,но ме притесни това,че самото легенче и бъркалките не са с едно и също покритие.При моя модел и двете неща са един цвят,а при другата бъркалките са по-светли и не влизат съвсем до долу,както е при моята.Та това ме притеснява, да не би да си ги правили допълнително бъркалките. newsm78Как е при вас? Thinking

# 453
  • Sofia
geleva, при мен са еднакви.

# 454
  • София
Благодаря Моренка!Явно някой си е направил далаверата,като си е взел преоценени машини и допълнително си е правил бъркалките! Twisted EvilЩе обикалям по други магазини да търся,дано да имам късмет. Confused

# 455
и при мен всичко си е еднакво  Wink

# 456
Имам голямо желание да си купя такава машинка за хляб , но не знам къде мога да намеря в Стара Загора Моля ако някой има информация да ми помогне Става въпрос за FIF на ТСМ

# 457
  • София
G.Bogdanova ,от къде я закупи твоята FIF?

# 458
магазина е точно на центъра в Бургас-ул. "Богориди" № 13 /между златарското ателие и дюнерите /

# 459

Аз имам също машина FIF взех я преди месец, месец и нещо. Забелязвам обаче, че 1-та перката /нали са две/, с която се меси тесто не ми върти добре върти само другата, а другата се затруднява.

Та въпроса ми е и при вас ли е така или нещо мойта машина не в ред/тя от самото начало от както съм я закупила си е така/?

# 460
  • Sofia
...че 1-та перката /нали са две/, с която се меси тесто не ми върти добре върти само другата, а другата се затруднява....
МоЙто ФИФче в началото си беше нормално, но неотдавна се случи същото.... та мъж ми я отвори и затегна нещо си, защото иначе ремъка щеше да изтрае още незнайно колко кратко.... та ме хвалеше, че съм забелязала навреме...ми как иначе..тя вЕрно, че сама си меси ама аз нали все пак участвам, колкото и да е малко Laughing

# 461
  • До хладилника, който обичам
Моите и двете се въртят по равно, но едната не мога да я извадя за миене посмъртно. Откак имам машината, съм успяла да я извадя 2 пъти... та приплаквам колкото там и си пека наново.

# 462
еее вие сега ме разочаровахте......тъкмо си подмених Optimum-чето за да вляза във Фифотбора и започнахте с дефектите  Cry  ...... но колкото толкова за 60 лв.  Peace

# 463

Аз имам също машина FIF взех я преди месец, месец и нещо. Забелязвам обаче, че 1-та перката /нали са две/, с която се меси тесто не ми върти добре върти само другата, а другата се затруднява.

Та въпроса ми е и при вас ли е така или нещо мойта машина не в ред/тя от самото начало от както съм я закупила си е така/?
е, вече година ще стане, нямам проблем

# 464
Здравейте момичета!Вчера бяхме на панаира в Пловдив и реших,че най-накрая ще си купя и аз едно Фифче.Едвам,едвам открихме складовете на ТСМ,да ама аз си мислех че са нови,а те втора употреба.И ваште ли са така?Е аз се отказах де,ама дали сгреших,посъветвайте ме.

Общи условия

Активация на акаунт