Важно - машина за хляб.

  • 216 321
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Мнения: X
У нас положението започва да прилича на ''като няма друго, яжте пасти'', защото хляба не ми се получава нещо, но козунака -винаги става много хубав. Три пъти правя и все е разкошен.
Ми ще ядем козунак вместо хляб и това си е!

# 1 366
  • София
  • Мнения: 4 585
Момичета, някой знае ли къде в Пловдив има FIF и на каква цена?

# 1 367
  • София
  • Мнения: 1 156
съсипах си мерителната чаша от машината, знае ли някой от къде да си набавя, ако не същата, поне подобна?  newsm78
Тя ми беше много удобна - ползвах я за всичко - мереше на милилитри, на чаши и унции.
Да знаете, че за микровълнова не става (въпреки че е пластмасова).

# 1 368
  • Мнения: X

Да знаете, че за микровълнова не става (въпреки че е пластмасова).
Моята пък става.Чудна работа! newsm78

# 1 369
  • Мнения: 2 015
Ми и моята си става.

Аз искам да питам нещо. Някой олзвал ли е мая на Русенска фирма. Българска жива мая и да каже доволен ли е  Thinking

# 1 370
  • Мнения: 2 829
искам да споделя-----днес се пробвах козунак---стана страхотен,само дето прецаках формата и не беше за снимка Laughing
преди малко правих тесто за пица  --супер!!!
Обаче,,,изпълнявам точно рецептите ,а вашите произведения изглеждат доста по-големи ---ето сега пицата я правих по рецепта на Морена,която прави 2 тави,а при мен се получи една newsm78

# 1 371
  • Мнения: 2 015
munky,  Hug

давай в същия дух. Да не би просто тавите да с ати по-големи?

# 1 372
  • Мнения: 2 829
тази в която правих пицата е от фурната ,нали са стандартни?

# 1 373
  • Мнения: 2 829
Давам,аз Кати,,смело при това Wink Winkобаче ще ми отиде отслабването Sad Laughing

# 1 374
  • Мнения: 2 614
Извинявам се предвалително, за въпроса си, т.к. най-вероятно сте го обсъждали вече, но ми е трудно да изчета 69 страници  Embarassed
От днес и аз съм горд собственика на хлебопекарна (Клатрон инокс) и до тук с гордостта  Embarassed Направих бял хляб (weissbrot) и въпреки, че на упътването пише за мек бял хляб, при мен стана само бял  Close (ама съвсем буквално, въобще не стана червеникав отгоре). На всичкото отгоре след радостното ми вълнение, бързо бях попарена, като го нарязах, беше тестен (вдлетен, полусуров  Cry Cry Cry). А за кората му бях песнала програма средно препечен!!!
Моля ви помогнете ми и ми кажете къде съм сгрешила! Cry
П.С. Спазих рецептата да най-малката подробност. Всичко мерих с везната!

# 1 375
  • Мнения: 2 015
правда_z , спокойно. първите опити са така. Имам същата машинка и си работи идеално.
По коя рецепта правиш хляба?

# 1 376
  • Мнения: X
Правда_z , и при мен първия опит с хляба беше провал.Важното е да не се отказваш.Продължавай смело!

# 1 377
  • Мнения: 7 144
Правда, не очаквай горната коричка да е запечена, както сме свикнали да гледаме хляба в нашите магазини  Wink. На машинката реотаните са отстрани, и затова страничните корички са препечени, а отгоре не съвсем. НО това не прави хляба суров, защото понякога така изглежда. Ако много те дразни, можеш да допичаш само на горен реотан и то за кратко във фурната, но аз лично не вижсам смисъл.
Така че по този пункт никъде не си сбъркала  Grinning!

# 1 378
  • Мнения: X
Аз на свой ред да запитам-вие печете ли си козунака в машината?И ако да, как го изваждате после.Снощи много се мъчих ,а предните два пъти излезе много лесно.
Правих козунака на Мариета, само че вместо масло (нямах и ме домързя да ходя до магазина) сложих маргарин. И пак стана разкошен.

# 1 379
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Аз на свой ред да запитам-вие печете ли си козунака в машината?И ако да, как го изваждате после.Снощи много се мъчих ,а предните два пъти излезе много лесно.
Правих козунака на Мариета, само че вместо масло (нямах и ме домързя да ходя до магазина) сложих маргарин. И пак стана разкошен.
Аз винаги слагам маргарин - Белла, 80% масленост. А за ваденето - изчаквам да изстине и тръскам по-силничко. Излиза, само понякога се отчупва парченце около бъркалката.

Общи условия

Активация на акаунт