Днес ми е мъчно, защото.... 2

• 28 785
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
мъчно ми е защото днес почина моя приятелка само на 24 години..... почивай в мир Ира,винаги ще бъдеш в сърцето ми,толкова ми липсваш Cry

# 211
  • Mediterraneo
Момичета, мъчно ми е заради вашите мъки... Плача с вашите болки...

# 212
  • Разград-София
.... защото , измина една година и сърцето ми е все така празно ....  Sad

# 213
Марги,  spoko
Дано след мъката дойде и много радост.  Hug
 Flowers Rose

# 214
Маргарита, мила Hug
преди малко прочетох твоята история и ми стана много тъжно, върнах се два месеца назад когато и с мен се случи това, но моето бебе беше починало в мен.
Знам че много боли, и сигурно никога няма да забравим децата, които не можахме да прегърнем и да им дарим цялата си майчина любов, но трябва да сме силни и вярвам че един ден Господ ще ни се отплати за мъката , която сме праживяли Praynig
Бъди щастлива въпреки мъката си и дано през новата година успеем да гушнем едно здраво и хубаво бебенце, и тогава мъката за нас да стане по-малка Hug Hug Hug

# 215
Марги,  spoko
Дано след мъката дойде и много радост.  Hug
 Flowers Rose

Дано  Praynig
Марги,  Hug

# 216
Хей, мъниче, с теб сме... Hug Hug Hug Ти преживя ада вече и го преживя тежко - помня... Сега ще настъпят щастливи дни. Просто явно понякога ни еписано да почакаме повече...

А на мен днес ми е мъчно, защото бабата ни/бабата на Митко, която живее на дорния етаж/ почина по много нелеп начин - задави се с храна. Свекърва ми и дъщеря й са се опитвали да извадят парчето храна - науспешно. От Бърза помощ са дошли бързо, но късно. Беше сладка баба. И такава една - като детенце. Вярвам, че сега емного по-добре. Последните й години здравето й драстично се влоши и беше много страшно. Вече не страда...

# 217
  • Sofia
Много ми е мъчно, момичета... не знам къде и с кого да споделя скръбта си...  Cry
Вчера погребахме моя кум и много близък приятел...  Cry беше едва на 30 години... боледува 5 години и си отиде от нас в събота...  Cry остави да тъжат за него съпруга, син (6-годишен), родители, сестра и много негови приятели...
Дано сега е на едно по-добро място!  Praynig
Дано там, където е сега, дарява бащината си обич и ласки на безброй малки невинни душици, останали без родителска обич и грижа!  Praynig
Моля се душата му да намери покой и радост където и да е! Моля се един ден отново да се срещнем с него! Моля се всичките му близки да преживеят възможно най-леко огромната загуба!  Praynig
Благодаря ви, че ме изслушахте...   bouquet
Извинете, че ви товаря и с моята болка...  Embarassed
Просто имах нужда да излея себе си пред някого, който ще успее да ме разбере...  Hug
Още веднъж мерси много на всички ви!!!

# 218
  • София
vihrogonche,съжалявам мила. Cry

Днес ми е много криво за моите малки момченца.Преди една година на тази дата ми казаха най-ужасната новина - сърчицата им бяха спрели завинаги. CryПо ирония на съдбата,точно днес отново съм на преглед.

# 219
vihrogonche,съжалявам мила. Cry

Днес ми е много криво за моите малки момченца.Преди една година на тази дата ми казаха най-ужасната новина - сърчицата им бяха спрели завинаги. CryПо ирония на съдбата,точно днес отново съм на преглед.

Hug Hug Hugне знам какво повече да кажа.Радвай се на новия живот, който расте в теб и сигорно ще боли по-малко  bouquet

# 220
 Flowers Rose Flowers Rose
 Cry
Съжалявам, Деси.  Cry

# 221
  • София, "Младост 3"
ВИХРОГОНЧЕы много боли всяка загуба
много съжалявам за вашата...ще имате тежки мигове с децата...много тежки, защото явно той е бил прекрасен човек и баща и ще липсва
но вие трябва да се борите с тъгата, защото там където е оп-добре и си има причина да си иде
но на нас оставащите не ни е по-леко от това уви...
ох тъжно ми е нещо няма ми думи...съжалявам искам много да ти кажа, но те прегръщам сега и ти желая сили да преодолееш загубата

# 222
Зори,  Hug
Ще чъакаме с нетърпение новини от прегледа и ще  fingerscrossed fingerscrossed всичко да бъде наред.  Hug

# 223
Деси, много съжалявам  Hug
Нелепо е когато толкова млад човек си отиде... Какво е живял? Едно нищо - само 30 години!  Разбирам те много добре, за съжаление... Ужасно е, защото искаш да помогнеш някакси и на близките, а осъзнаваш, че всъщност нищо на тоя свят не може да ги утеши...

# 224
  • Sofia
Благодаря ви, всички сте толкова мили и добри!!!   bouquet  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт