"Нашите ФЕВРУАРСКИ бебоци в коремчетата ни правят подскоци!"

• 15 555
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Krasun4e не съм сигурна, че отново мога да се откъсна от работа и то в 9,30 сутрин Weary А как ми се идва. Отдавна се затъжих за разговор със сродни души, които знаят какво преживяваш  lalalala
Ако не успея ви желая  lovekiss, а после ще ми разкажете.

# 136
evelinar,
добре че е добре бебчо. Аз снощи сънувах че цялата кървя Cry, беше страшно гаден сън. Като прочетох какво си написала и ми стана кофти. Радвам се че сте здрави и двамата. Hug
Хайде чао и до после. Ние с малкия отиваме някъде само и само да не сме в нас, че той лудее, а аз го шляпам. Sad

Мери и от мен едно благодаря за инфото.

# 137
Добро утро!
Красуна, и аз съм будна от 8.30 сутринта  Tired.
Мери, благодаря ти за информацията, както и на другите момичета. Вчера се разрових в моите книжки и видях, че крайното положение на бебето се установява в 33-34 г.с., а може дори и по-късно. Другата седмица ще питам за всеки случай Нинка, макар че на нея най-вероятно ще й стане доста смешно. Дано се обърне мъничето, че за мен няма алтернатива, ако не е в добра позиция никой няма да се съгласи да ме изражда нормално Sad.
Отиваме да сменяме гумата на колата на мъжа ми, че някой злобар вчера я беше спукал. Не знам какво му е пречела  #Cussing out. Яд ме е, че сега трябва да дадем 400 лв за гуми на колата  Twisted Evil. Ама няма как.
Лек ден и  Hug!

# 138
Здравейте не съм писала от доста време, но това е защото не мога много време да седя седнала. Преди 2 седмици получих контракции и бях малко в болница. Толкова системи ми наляха, че имам чуството, че се надух като плондер. От както съм излезнала от болницата /преди седмица някъде/ два пъти ходя пак по спешност, за да ми направят система. Много се притеснявам, а лекарите ме успокояват, че няма нищо притеснително... Сега съм на 3х2 магнерот, 3х1 но-шпа, топ левюр х 1 и седатиф 3х1 /то е хомеопатични/.  Надявам се скоро да отшуми напълно, защото иначе има опасност да психясам. Оххх, ще ставам вече. Почти по цял ден лежа, малко мога и да съм в седнало положение, но само това. По цял ден гледам телевизия и чета разни книжки. На лекар съм чак на 18,09. Тогава ще видим как е бебко и аз на какъв хал съм. За съжаление ставам, защото започна да ми се напряга коремчето.

# 139
Няма за какво момичета! Hug

Евелинка и Щастливка, стискам палци да няма проблеми и да се наслаждавате необезпокоявани до края на този красив период! Praynig

Аз ставам да чистя и подреждам че чакам свеките днес следобед, ще са ни на гости цели 2 дни, до неделя демек  Crazy

Слънчев и спокоен ден на всички!

# 140
Еми...............
какво да ви кажа, нашата сутрешна разходка беше доста кратка. До колата, гледката беше разбитото стъкло и изтръгнатия касетофон. Просто кошмар. Малкия стои и гледа, успокоява ме и ми обяснява как "бурята счупила стълкото". Какво да му кажа, не исках да го плаша и да му разкажа що за лоши хора има на този сят. Егати отвратителната нощ и ден...........

# 141
GALADRIEL съжалявам за колата ти.  #Cussing out
 Hug Hug Hug

# 142
Здавейте Simple Smile
Днес докато си подреждах гардероба за новия сезон и мислих какво мога да нося в студеното време направих едно гениално изобретение  Laughing  - закопчалка за панталон за бременни. В момента съм с нея и с един от обикновените ми стари панталони.

Сега... не ми се смейте... следва описание на изобретението:

Вземате едно обикновено кръгло ластиче, връзвате за илика на панталона (промушвате единия край през другия). После закачате другия край за копчето. Става за половин минута, подхожда за всеки панталон с копче...
Да се носи с по-дълга блузка отгоре, че не е за гледане много Simple Smile

# 143

Аз ли съм единствената ранобудна днес? Да ви се оплача, как се разходих рано- рано , нали час за доц. Балев се записва в петък . И аз днес първа пушка и какво стана, отивам  а клиниката няма да работи, че в понеделник сутринта пак трябва да ходя.

Ако знаеш колко съм ги псувала на ум днес, че не ми вдигат понеже звънях 40 мин. плътно..., това какво означава, че за Балев в понеделник сутринта ли ще може да се записва час?

# 144

Днес докато си подреждах гардероба за новия сезон и мислих какво мога да нося в студеното време направих едно гениално изобретение  Laughing  - закопчалка за панталон за бременни. В момента съм с нея и с един от обикновените ми стари панталони.

Simple Smile Което потвърждава максимата, че всичко ново е добре забравено и преоткрито старо! Системата с ластика наистина е безотказна и я ползвах успешно при първата си бременност, пожелавам леко бременеене (и по-малко пълнеене) на всички мами. Освен това да ви се похваля, че утре стават цели 6 години откакто с моя мъж официално се "бракувахме"  Wink Не е много, но за нас е доста, особено откакто се появи и нашата сладурана.
Лек и дъждовен ден на всички.

# 145

Аз ли съм единствената ранобудна днес? Да ви се оплача, как се разходих рано- рано , нали час за доц. Балев се записва в петък . И аз днес първа пушка и какво стана, отивам  а клиниката няма да работи, че в понеделник сутринта пак трябва да ходя.

Ако знаеш колко съм ги псувала на ум днес, че не ми вдигат понеже звънях 40 мин. плътно..., това какво означава, че за Балев в понеделник сутринта ли ще може да се записва час?
Да, точно това означава и аз много се ядосах, не само че се разходих, но ако си запишеш час за понеделник след обяд ще се разхождаш два пъти до там. Ти ще ходиш ли в понеделник да си запишеш час или пак ще се пробваш по телефона?

# 146
Честит рожден ден на kam4o, пожелавам ти много здраве, щастие и февруари месец още едно дете да ви радва вкъщи! newsm59

# 147
Кам4о, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и къща, пълна с детски смях!
Галадриел, много съжалявам за колата, добре че детенцето не е разбрало.  Hug
Аз побеснях, защото се оказа, че една гума за нашата кола струва около 450-470 лв, като сметнем, че трябва да купим 2 (за да са износени еднакво) се получава хилядарка Twisted Evil. Ако съм сигурна кой я е спукал, нищо здраво няма да остане по колата му! #Cussing out Почти съм сигурна, че е един дядка от блока.  Явно дивакът не е знаел на кой е колата и е наръгал гумата 10 пъти  #Cussing out.Сега вместо почивка - нови гуми Twisted Evil!
В това дъждовно време само ми се спи.  Blush Оставих свеки да погледа малчо и да кълне злосторника, спукал гумата (в интерес на истината като й чух клетвите се развеселих Laughing).

# 148
kam4o Честит Рожден Ден и от мен.
Пожелавам ти да си ЗДРАВА, КРАСИВА, и НАЙ ДОБРАТА МАЙКА на НАЙ КРАСИВОТО БЕБЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Hug Hug Hug

# 149
  • Sofia
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ви благодаря момичета
Опитах се по едно време да ви кача една виртулна почерпка но не успях и реших да си премълча, но вие ме разконспирирахте Hug
Тука цари голяма суетня Днес кзахме на бабите и на дядовците - кои са доволни кои не чак толкова  Wink но важното е че ние 4 -мата сме ЗА. Peace
Всеки ден ви чета и се радвам с вас. При мен за сега нищо ново.Мисля да ходя следващата седмица на БХС и да сюрпризирам шефа в работата.
Просто си го представям злобния грък как ще  #Cussing out
Имам и една не толкова добра новина. Оказва се, че понеже имам невнесени осигуровки по ЕТ - то сега няма да ми плащат нито болнични нито майчинство а ще си ги удържат от НОИ. Не звучи много обнадеждаващо, но какво да се прави newsm78.....
Тати каза, че ще се справим Crazy
Евелинка аз като ходих на ФМ миналия път бебето беше застанло хоризонтално Laughingнадявам се да не стои така и за в бъдеще. Мисля че дъщеря ми в 8 месец застана с главата надолу. И не се ядосвай за гумите ние миналия месец имахме подобно приключение и вместо за ремонт 600лв. отидоха за съединител.... сега пък вместо за ремонт ще отидат за учебници май  Joy казаха че само за единия сумата ще е 160 .........
Нещо ме е налегнл един оптимизъм Laughing
Седя си тука чета ви и чакам татито да се върне от командировка да пием по едно вино за моите 35  Rolling Eyes лелееее кога се изтъркаляха.
Много прегръдки и целувки.  Да се пазите и да не се ядосвате за дреболии.
Може някой да ми обясни как да ви пратя почерпка..... Wink

Общи условия

Активация на акаунт