Събра се весела дружина, с термин АПРИЛ, догодина

• 13 424
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
kalli съжелявам да го чуя Sad
ама гади ли ти се само или и повръщаш? Аз лично днес два пъти се записах  Sick А втория път бях пила и Деган и пак. дано не е спрял да ми действа. Много е кофти знам това гадене, то понякога е по кофти от колко да върнеш. На мен док ми беше казал че колкото повече течности пия по малко ще ми се гади. Каза най-малко по 2.5л на ден ама ми е много трудно да достигна повече. Едвам ги пия Sad Гади ми се вече от айрян, вода, натурален сок, сега съм на някакво Cappy Tempo което е гадно и то. Така че не само не знам какво да ям ами вече незнам и какво да пия #Crazy Добре че ЛУРДЕС дава идеи за филийки и оризец със спанак иначе щях да гладувам цял ден сигурно.

# 166
Aquariel, тея дни не съм повръщала, но защото като ми дойде до... ахам да го върна... и лягам и заспивам, ако мога  Shocked Така вчера спах цял ден и цяла нощ будувах после  Shocked
Деган пия сутрин преди ядене, на гладно и после, към 18-19 часа. Не винаги действа обаче...
ЗА пиене-пия само газирана вода   newsm78 Чудя се дали няма нещо да ми скофти стомаха  newsm78 Ама друго не мога да поема.
От плодовете-само пъпеш.
За ядене-печени картофи, от време на време нещо готвено и то по бебешки начин, ако го е сготвила мама.  Rolling Eyes От месото - само кайма, в редки случаи.
Хляба го намразих вече.
И тестени неща. Wink

# 167
Трябва и аз да пробвам с газираната вода. Мисля че не е опасна за стомаха освен ако нямаш язва или нещо хронично.Пробвайте филийка с пастет и лимон + айрян, аз това ядох днес тъй като всичко друго върнах Sad Току що пих Деган пак. kalli ти си по-напред би трябвало първа да те отпусне в това гадене. Искренно ти го желая.Не остана почти. Ей го къде  е края на 3ти месец и надявам се нашето спасение. Да дойде време да се радваме пълноценно да бременноста си.

# 168
kalli  каймата не мисля , че е много подходяща ако не си я смилаш сама. В готовата кой знае какво слагат.
Aquariel аз съм чела,че пастети е хубаво да се избягват по време на бременност.

Пожелавам ви да ви спира скоро гаденето.

# 169
JeniB , изобщо не ме интересува колко е полезно това, което ям, стига да мога да го поемам  Shocked Не знам дали знаеш какво е да ти се гади от всичко  Shocked Един ден ми се ядеше само руска салата и кайма. Нито едното, нито другото е полезно. Къде ти ще седна да приготвям руската салата като само като видя майонезата натюр и бълвам...Както и да е.
Радвам се, когато ям, каквото и да е.  ooooh!

Aquariel , миличка, с първото дете бях така до края на 4ти месец  ooooh! А той ми се вижда адски далеч  Rolling Eyes
Дано с това ме пусне по-бързо  Praynig
Дано и на теб ти мине бързо! Съчувствам на всички жени в това положение.  Rolling Eyes

# 170
JeniB колкото и диети да съм пазила до такова положение не съм стигала да съм на 1 чушка, 1 ябълка и една праскова. Досега пастета не съм го повръщала и като ми остане в стомаха се чувствам добре. Бях чела някъде че не е полезен ще се опитам да не ям повече. Колкото до каймата ти нали виждаш хората в хляба пирони и хлебарки намират, с всичко е така. Зеленчуци, плодове, хляб, всичко крие риск, ама не става и да се лишаваме.
kalli и на мене много далече ми се вижда края на 3-ия месец пък камо ли 4-ия.Само се моля да ни отпусне по скоро. Незнам как ще се оправяме момичета. Вие ходите ли на работа, аз немога, а как ми се ходи вече. Как да отида сутринта като ще повърна 2-3 пъти после ще ми се гади цял ден а с хора трябва да говоря и обслужвам, с немалко пари бачкаме. Не знам направо, тази седмица ще ми е 3тата в която няма да съм на работа вече се притеснявам много и за това Sad

# 171
  • Варна
Привет момичета,

Искрено съчувствам на момичетата с гадене. Сложих един линк в първа тема - "Бременност и повръщане" от сайта на бг-мама. Погледнете го, има някои добри идеи според мен. Също така, понеже виждам, че темата е актуална, може да включим още линкове. Ако някой има нещо предвид, да свирка.

А какво ще кажете днес за картофена крем-сума с хапки с малко сиренце и лимонче?    chef

# 172
здравейте.вчера цял ден изкарах в леглото беше ми много отпаднало.днес ми е по добре.хапвам добре,но наблягам на сухо.лек ден

# 173
Aquariel, аз както писах изобщо не се съобразявам какво ям, стига да ми остава в стомаха и да мога да го поема  Simple Smile Щом ти се яде пастет-яж. На децата в детската градина основно за закуски им дават пастет и лютеница  Grinning Значи и ние можем да го ядем. Има време бебето да се храни полезно.  Wink
Аз не ходя на работа също. Но бачкам откъщи  Shocked Нямам избор-такава ми е работата и няма кой да ме замества. И аз нямам търпение да тръгна в офиса и да се чувствам добре  Praynig

Ясмина, идеята за картофена крем супа е чудесна  Hug

Аз съм горе-долу така-един ден ми е добре, един - зле  Rolling Eyes Вчера бях добре от обяд нататък, днес-не. Мъжът ми ме замъкна по Техномарктите и едвам издържах  Rolling Eyes

# 174
  • In someone's dreams
Здравейте и от мен
Не знам дали е вярно, но една моя позната каза, че ако през бременността нямаш никакви проблеми - гадене, повръщане и пр. ще бъде момиче и обратно, ако имаш такива - ще е момче. Някой от вас чувал ли е подобно нещо?

# 175
Здравейте и от мен
Не знам дали е вярно, но една моя позната каза, че ако през бременността нямаш никакви проблеми - гадене, повръщане и пр. ще бъде момиче и обратно, ако имаш такива - ще е момче. Някой от вас чувал ли е подобно нещо?

Чувала съм точно обратното, а истината е, че на всяка жена хормоните й понасят индивидуално  Peace

# 176
  • Разпиляна във въображението
Аз на това се надявам. С Вики, освен кървенето, нямах никакви проблеми. Повръщах само веднъж и то заради едно зеле. Имам киселини малко в края. Сега е обратното. Нека споделят другите

# 177
Мацки, вие с какво се мажете?
Аз засега с бебешкия гел на Джонсън за влажна кожа-много е мазен.
Скоро май ще си взимам и нещо п/в стрии  newsm78

# 178
  • Разпиляна във въображението
С какво и да се мажа всичко зависи от кожата.

# 179
С какво и да се мажа всичко зависи от кожата.
Аз с Калоян се мазах с Дева (ама много силно ми мирише...). Нямах никакви проблеми докато 3 дена преди раждането спрях да се мажа и веднага след раждането се нацепих  Rolling Eyes
Знам, че е много индивидуално, но все пак кремовете помагат Peace

Общи условия

Активация на акаунт