Събра се весела дружина, с термин АПРИЛ, догодина

• 13 425
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
мариела фло опитах се да ти напиша съобщение но ми отказа,защото имаш много във входяща кутия.бибобибодобре дошла и леко бременеене  bouquet

# 151
  • варна
BIBOBIBO добре дошла и от мен и лека бременност! И аз имам спонтанен аборт,но след това пак забременях и имам детенце на 1г. и 7м. Сега и аз съм в 8 г.с. и се надявам всичко да е ок(и на момченце  Simple Smile

# 152
Здраейте пак Simple Smile
Днес мъжа ми ми купи книжката http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=23485, доста добре изглежда Simple Smile Тази вечер я почвам, ще ви кажа впечатления от нея. Днес не съм повръщала  hahaha, но не съм и яла много, една чушка (много хубави станаха във фурната и най-важното не ми прилоша от тях + това са доста хранителни тъй като имат яйца и сиренце),  една ябълка и две праскови + солетки.
бибобибо здравей  Hug , добре дошла, пожелавам ти лека бременност Simple Smile
За изследването ако док не ми каже нищо аз сама ще го питам другия път Simple Smile
Лека вечер ви желая момичета newsm46

# 153
добро утро момичета Hug
бибобибо ,добре дошла и лека бременност Peace
от два дена пия вода с лимон и ми е по добре.
имам един въпрос ,който ме притеснява.имаме персийско коте,което страшно много обичаме.гледаме го като бебе,даваме му най добрите обезпаразитяващи медикаменти,има всички ваксини и все пак има много косми,които са навсякъде.правих си изследване за токсоплазмоза.излезе,че имам имунитет и нямам токсоплазмоза.за бременноста доколкото разбрах няма никакъв проблем,но после за бебето?според вас трябва ли да махнем котето?майка ми не иска да го гледа,защото то не яде каквато и да е храна,трябва постоянно да се реши иначе се оплита и на нея не и се занимава.пък и дъщеря ми не дава да се чуе за махане на котето.вие какво бихте ме посъветвали.

# 154
  • Popovo
Добро утро на всички   bouquet
Добре дошла  Bibobibo.
При мен нищо ново, все така си караме.
Аз също се събуждам подпухнала и понякога целия ден изглеждам като току що станала.

# 155
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Да се похваля за днес още не ми е прилошавало Simple Smile
Добре дошла Bibobibo, лека бременност и дано не повръщаш Simple Smile

# 156
Добро утро момичета,

Благодаря за хубавото посрещане.

Аз засега не съм от "късметлийките" с гаденето и повръщането. Не ми става лошо, имам си апетит не по-различен от преди. Е, някои вкусове ми се променят. Като например вече предпочитам да пия сутрин 3 в 1, а аз по принцип съм фен на горчивото кафе.
При мен от самото начало симптомите са много болезнени гърди, леко придърпване долу, умора и сънливост.
Криси, за котето - аз лично бих продължила да го гледам, аз обожавам котки. За да си по-спокойна, попитай за всеки случай лекаря си. Аз лично смятам, че няма проблем, стига да му давате необходимите медикаменти.
Това е от мен засега.

Хубав и слънчев ден ви желая.  Simple Smile

# 157
Здравейте, милички   bouquet
Добре довли на новите мамета! Лека и безпроблемна, момичета!
Ха дано прилошаването на тези, на които им е лошо да приключи най-накрая Praynig
КРИСИ, мила, спокойно. Аз имам котка, костенурка и куче, не ми е и хрумвало да се разделям с някой от тях. Наясно си с хигиената - това е важно. Що се отнася до времето когато бебчо дойде, просто трябва да няма контакт с котето и толкова. Сигурно си изчела много мнения за алергии, болести и пр., аз лично мисля, че не е нужно чак такова опазване на бебето. Не пускайте писето при бебко и подържайте строга хигиена.
Хубави и по-топли почивни дни ви желая  bouquet

# 158
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. По време на първата ми бременност всичко протече добре - без гадене и прилошавания. Сега е обратното - постоянно е така. И едни киселини от време на време ми вървят. Оф, много трудно свиквам. С такъв ентусиазъм говорех за три деца, но май това ще е последното. Надявам се позивните да свършат скоро и да започна спокойно да се радвам на бременноста.

# 159
  • София
Пожелавам ти най-искренно скоро това да свърши. Всъшност пожелавам го на всички включително и на себе си, защото си е мъчение Sad
Намен както сутринта ми беше по-добре така сега пак ми е зле  #Crazy
Направо ужас

# 160
Криси я кажи къде си ходила да се изследваш за токсоплазмоза, че аз в понеделник така или иначе ще ходя да си пускам кръв и тн направо да мина да си пусна и за токсо.
Аз както се хвалих вчера че не съм повръщала и оп вечерта една единственна обикновенна бисквитка хапнах защото ми прилоша и оп в тоалетната. Цяла вечер ми се гади, заспала съм в 5 часа и гледайте сега кога ставам. Чудя се и се мая дали не е вредно за бебо такъв режим да ставам на обяд ама само така пропускам сутрешното повръщане.
doly_dog миличка не остана ще издържим до края Simple Smile
Miriel съжелявам за гаденето, дано скоро мине.
А за котето и аз имам едно палаво коте, което обожаваме ама мислим да го даваме за 1-2 години на бабите, не за друго ами много косми  и е много непуслушен понякога. Иначе си има всички ваксини и др неща, изследван е за токсо няма, ама все пак мислим да си го вземем живот и здраве когато бебо стане на 1-2 годинки.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 13:24 от Aquariel

# 161
здравейте майчета,аз съм мама на  априлско бебе от тази година Simple Smile КРИСИ,ние имаме котка и не сме я махнали,въпреки всички лоше приказки на хора около мен. просто писито не го пускаме при бебо и гледам да чистя по  често,че космите да не се разнасят от нас.иначе докато бях бременна се изследвах за токсоплазмоза и беше отрицателно.не се разделяй със скъпото си животно,има начини за всичко Wink

# 162
благодаря ви за окуражителните отговори.най вероятно ще си го оставим.
psm,благодаря ти много и да ти е живо и здраво бебчето Hug
Aguariel,аз съм от плевен и тук ми вземаха кръв,но доколкото знам я пращат в софия,защото изследването стана след една седмица.така,че в която и частна клиника да отидеш ще ти вземат кръв и ще я изпратят за изследване.

# 163
КРИСИ мерси Simple Smile
И аз съм чувала за много хора които си гледат коте и бебе, мисля че няма да има проблем. Нашето ще го дадем и най-вече за това защото сме под наем и мястото ни е ограничено, няма как да изолираме котето от бебето.

# 164
Здравейте!  Hug
При мен гаденето се възвърна  #Cussing out
Особено сутрин и вечер е почти непоносимо.
Тъкмо беше поотшумяло няколко дена и сега пак   Close
По цял ден се чудя какво да ям, понеже нищо не ми се яде и имам голям проблем с готвенето  Shocked

Иначе вече се движа само с панталони за бременни. Друго не ми става  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт