Събра се весела дружина, с термин АПРИЛ, догодина

• 13 365
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
здравейте мили дами, благодаря за подкрепата .днес наистина се чувствам малко по-добре. Искрено ви пожелавам да се почувствате по-леко и вие.

# 211
Здравейте и от мен,още една априлска мама.Очаквам моето бебче на 8 април 2008.Иначе имам един батко Тони,пакостник на 2г.и 7мес.и едно ангелче ,момиченце което ни пази от небето от 1г.Надявам се този път,всичко да мине добре ,въпреки че страхът не спира да ме обсебва.,опитвам се да съм позитивно настроена.Пожелавам на всички мами от все сърце,леки и безпроблемни бременност и раждане и едни здрави,хубави бебоци които да ни радват!

# 212
  • Popovo
pkt, не се притеснявай толкова, гледай по позитивно и добре дошла   bouquet
more дано всичко да наред и за в бъдеще   bouquet
Milenag честито тупкащо  Two Hearts
Lara 1 добре дошла си при нас.   bouquet
При нас всичко е наред, продължава да ми се гади и да залитам, но по малко от преди, снощи се върнахме от Варна, бяхме за 2 дни на гости на баща ми, ако знаете как не ми се тръгваше обратно.
И двамата с мъжа ми искаме момиче, защото вече имаме 2 момчета, сега е наред една принцеса.

# 213
Хей, душички, как сте днес?  Hug Много се надявам прилошаването вече да намалява с тенденция за пълно и безвъзвратно изчезване Praynig
pkt, добре дшла! Силна и тиха прегръдка Hug Твоето ангелче е точно там и пази теб, татко и бате! Всичко ще бъде наред, мила. Вярвам искрено в това!
Напрежението при мен се покачва стремително заради прегледа утре ...  Sad Коремът ми е свит неприятно на топка, но го отдавам на нерви. Дано този път чуя различни думи от тези, които чух през ноември и декември ...
Хубав ден на всички   bouquet

# 214
Аркана, всичко ще е наред, ще видиш  Heart Eyes

Pkt, добре дошла  Hug Съжалявам за огромната ти загуба  Cry Но ще ти кажа и думите които казах на Аркана Simple Smile Всичко ще е наред миличка  Hug

Иначе аз поне все още съм си толкоз зле  Tired

# 215
  • варна
Здравейте и от мен и добре дошли на всички нови мами.Аз мога да се похваля,че вече почти не ми се гади. Simple Smile Обаче много ми се пуши Cry Вие как се справихте с този проблем-пушенето?

# 216
  • варна
Ей,мами,знаете ли защо не мисе показва лентичката и как да си я оправя?

# 217
  • варна
Извинявам се на всички за експериментите си!

# 218
Здравейте пак!Благодаря за подкрепата и дано наистина всичко е наред.Иначе и аз имам обичайните симптоми,гадене,виене на свят,а и съм малко хремава ,а и незнам какво мога да взема понеже ме е страх за бебето.Ина4е щастието е голямо,както и при вас сигурна съм.Притеснявам се обаче от факта че още незнам каде ще родя ,защото не искам да е в нашата Врачанска болница,поради разбираеми причини,заради това което се случи с бебето ми,защото вината беше изцяло лекарска.Може би вие можете да ми дадете съвет!Благодаря предварително!Хубав и приятен ден,без гадене и притеснения.А относно пушенето tedy_ip незнам какво да те посъветвам тъй като никога не съм пушила.Пожелавам ти успех!

# 219
Аз също си направих лентичка ,но незнам как да си я сложа във профила,помагайте,още съм новак и не се справям много добре!

# 220
  • София

Много странна работа! Като натисна "редактирай мнение" - целия списък си е там, но при "предварителен изглед" не се виждат мамите от 20 Април и заглавието на 21 април. doly_dog - всъщност те бях записала за 20 април, но щом казваш 21, премествам те там. Актуализирай си лентичката, защото по нея излиза, че термина ти е 12Април.
[/quote]

Здравей,

Благодаря ти че си го оправила Simple Smile
А за термина и аз вече се обърках, на миналия преглед ми казаха 21-ви април, вчера бях на док пак и ми каза 14-ти април и вече нищо не знам, а по лентичката излиза12-ти, а нея съм я правила така както си е - с истинската дата на последния ми цикъл. Странното е че така казах и на лекарката и тя въпреки всичко ми казва две различни дати. Вчера ми обясни че колкото по голям ставал бебо толкова поточно било.
Наистина не знам вече кога ми е термина, така че пиши ме където прецениш Simple Smile
Съжалявам ако те обърках Simple Smile

# 221
Здравейте априлски мами, още един член се присъединява към дружината. Терминът ми е на 13 април 2008, сега съм в 8г.с според единия ми лекар и в 7г.с според другия. Пожелавам на всички ни щастлива и лека бременност. Аз се чувствах добре до днес, когато ме болят бъбреците, доста упорито цял ден.

# 222
  • София
Аз вчера като бях на лекар и ми даде някакви неща за гаденето и да чукна на дърво днес съм добре Simple Smile
Бебо е добре, вече е 2.03 см. и ясно се чува сърчице Simple Smile

А относно пушенето още не съм се справила но съм ги намали страшно много само сутрин с кафето. Иначе tedi_ip и на мен ужасно много ми се пуши Sad

# 223
Аз вчера като бях на лекар и ми даде някакви неща за гаденето и да чукна на дърво днес съм добре Simple Smile

Какви неща? сподели.... Praynig

# 224
  • София
Ами едното е свещички, казват се Vomacur и ми каза от тях да започна и съм сложила две досега - една вчера вечерта и една тази сутрин. Определено се чувствам добре.
Но пък като си ги сложа усещането е ДОСТА ГАДНО, аз попринцип много мразя лекарства дето се приемат по този начин иначе наистина действа.

Общи условия

Активация на акаунт