Събра се весела дружина, с термин АПРИЛ, догодина

• 13 397
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Знаете ли къде е изчезнал 21-ви април от първата страничка ? Аз бях на него, затова питам Simple Smile

# 196
Здравейте на всички, с голяма радост се присъединявам към вас. След 10 месеца опити и при мен най накрая се случи и съм много щастлива, защото вече бях започнала да се притеснявам. Термина ми е някъде април, но не съм сигурна кога точно, това е по предварителни изчисления с калкулатора на БГмама. Пожелавам на всички лека и безоблачна бременност. Hug

# 197
Здравейте на всички!! Днес ходих на лекар и чухме сърдечна дейност на бебо.Дълги сме 11 мм.Всичко е наред засега.Целувам ви всички !!

# 198
  • Варна
Знаете ли къде е изчезнал 21-ви април от първата страничка ? Аз бях на него, затова питам Simple Smile

Много странна работа! Като натисна "редактирай мнение" - целия списък си е там, но при "предварителен изглед" не се виждат мамите от 20 Април и заглавието на 21 април. doly_dog - всъщност те бях записала за 20 април, но щом казваш 21, премествам те там. Актуализирай си лентичката, защото по нея излиза, че термина ти е 12Април.

fusa - добре дошла! Радвам се, че се е получило при вас. Като научиш подробности, пиши.

milenag - честито  Two Hearts

За тези, които искат да изчислят пола на бебето съм добавила 3 нови линка на първа страница. А пък за теста с пръстена ще се самоцитирам:
"Тест за определяне на пола на бъдещото бебе. Този тест изхожда от идеята, че всеки човек има биополе, като при жените и мъжете полетата са различни. Необходимо е обаче бременността да е поне в 20г.с. за да може да се "улови" полето на бебето, а не да се "заглуши" от това на майката. Та значи, връзвате пръстена да виси на конец (да не е много дълъг, нито много къс) и го поставяте над корема, там където предполагате, че е сърцето на бебето. Много важно условие е да не ви мърда или трепка ръката. Ако пръстена се движи напред-назад, бебето е момиче. Ако се движи в кръг - момче. Може да задържите пръстена по-дълго време за да се види по-ясно какво е движението. Ако тестът покаже момиче, го направете отново след няколко седмици, да не би предния път да сте уловили собственото си поле.

От опит казвам, че при мен този тест позна пола на второто бебе, затова съм склонна да му вярвам. Недостатъкът му е, че е точен в напреднала бременност, когато най-вероятно пола се знае вече от видеозона.

ето и другия

Тест за определяне на броя и пола на децата. Предупреждавам, че този спокойно може да го причислите в графата "бабини деветини", но пък с нищо не е по-лош от определяне на пола по формата на корема   Та значи, тук пак имаме златен пръстен на конец. В едната ръка държите конеца с висящия пръстен, другата ръка е с дланта на долу. Движите конеца 3 пъти нагоре надолу, след това обръщате другата ръка с дланта нагоре и поставяте конеца над дланта. Ако конецът се движи напред-назад - момиче. в кръг - момче. Това се прави няколко пъти като всеки път показва пола на поредното дете, след последното дете, което имате/ще имате пръстена спира да се върти   И тук се изисква твърда ръка.
Пропуснах да кажа, че за втория тест не е задължително да си бременна. При мен от години ми показва едно и също - момиче, момче, момиче. Първите две са вече факт...
"

# 199
Здравейте момичета, аз си посрещнах гостите и ги изпратих и ако щете ми вярвайте чувствам се много по-добре, само сутрин си повръщам стомашни киселини ама през деня не ми се гади така, не ми е лошо и не повръщам, ям каквото ми хрумне Mr. Green Grinning Joy Моля се само да не е всяко чудо за 3 дни  Praynig Praynig Praynig Днес ходих са си пускам изследванията, утре ще са готови, ще си кажа как са, дано да е нормално всичко Praynig Следващите дни ако се запазя така ще се пробвам да ходя на работа. Направо ме е страх да се похваля милички, дано вече спрат тия повдигания. Изчислявах си пола на бебето, според китайския е момиче (дай Боже!), а според другия дето 98% верен е момче тъй като ми се падна четно число. Simple SmileОт цялото си сърце ви желая да се чувствате добре и да възвръщате силите си.

# 200
привет.
fusa,добре дошла-лека и безпроблемна.
milenag,много се радвам за сърчицето.аз трябва да чакам още една седмица.защо ли ми каза да отида чак в девета?
doli_dog,всичко ще е наред-нормално е да има болки,защото матката се оголемява постоянно Peace
more,всички стискаме силно палци бебо да се хване здраво Praynig
на мен си ми прилошава вечер и ми е много гадно.една моя приятелка,която роди скоро ме успокои.каза ,че до третия месец се чувстваш все едно си болен от неизлечима болест,но след това всичко е супер.все ще изкараме още един месец.
всичките таблици ми показват момиче а аз имам и искам момче.дано да не са вярни Joyабе каквото и да е ще се радваме.между другото мъжът ми иска пак момиче.чудна работа за мъж newsm78

# 201
КАто казахте изследвния, просто не знам как ще се дотътря на гладно да ми взимат кръв  Shocked
Както ми се гади сутрин, сигурно ще повърна 50 пъти до лабораторията  Rolling Eyes
Имам си направление и само отлагам тези пусти изследвания  newsm78

# 202
Всички мъже искат момичета Simple Smile Между другото миналата бременност казах момиче, таз казва момче Simple Smile

А момичетата са истински принцеси, казвам го като женска майка Simple Smile

Идва при мен, гали ме по бузите и по косата и ми казва "Обичкам те мамо, много те обичкам" и ме целува по бузите  Hug Сигурна съм обаче че и да си мъжка майка си има своите прекрасни моменти Simple Smile

Момичета, на мен все още ми е зле, яденето и пиенето са проблем. Не повръщам, но пък ми се гади непрекъснато и не мога да погледна храна. Понякога не мога да спя и тъй Simple Smile Още 3 седмици останаха Simple Smile

На 18.09 съм пак на преглед, а после в 12 седмица да мерим гънки и така Simple Smile

Целувам ви  Heart Eyes

# 203
Криси, не знам защо трябва да чакаш чак до 9 седмица.На мен ми бяха казали да отида миналата седмица , но не бях в България.Сигурно апарата е по-стар !!

# 204
апарата е триизмерен.може би иска да мине повече време за по сигурно-знам ли?ще взема да отида по рано да си чуя и аз сърчицето и да се успокоя пък после пак ще се ходи Thinking
а отпадна ли това твърдение за облъчването с видеозоните и може ли да се ходи почесто?

# 205
  • Разпиляна във въображението
Днес едва се добрах до нас. Ужасно ми се гадеше. Хрупах постоянно едно солети през целия път.

# 206
Аз все се надявам да не ме сполети ужасното гадене и за сега съм ок Heart Eyes.лошото е ,че дори да повърнеш,нещата не се оправят #Cussing out

# 207
Здравейте момичета  Hug,

fusa, добре дошла при нас, лека и безпроблемна бременност.

more, стискам палци всичко да е наред при теб.

А на вас, милички, на които ви прилошава, пожелавам скоро да мине този гаден период. Вчера една приятелка ми каза, че в 3 и 4 месец става по-добре, някакси имаш повече енергия. Като се замисля, при мен вече отмина умората и сънливостта, и се чувствам по-бодра и свежа. Така че може и да има нещо вярно в това.

Смятам вече да се регистрирам за ЖК по ЗК, но не знам къде. Виждам, че някои от вас вече и изследвания ще правят, а аз какво ли чакам още не знам. Може ли някоя от вас да ми препоръча някой гинеколог в София в близост до Редута? Иначе си имам частен гинеколог, при който ще си ходя отделно всеки месец.
Това е от мен засега.
Хубава и спокойна вечер

# 208
Смятам вече да се регистрирам за ЖК по ЗК, но не знам къде. Виждам, че някои от вас вече и изследвания ще правят, а аз какво ли чакам още не знам. Може ли някоя от вас да ми препоръча някой гинеколог в София в близост до Редута? Иначе си имам частен гинеколог, при който ще си ходя отделно всеки месец.

Аз се регистрирах по ЗК в 18та поликлиника при д-р Рускова. Намира се в Суха река. Близо е до Редута, но с кола...
НЕ е лоша жената, доволна съм засега. Peace

# 209
  • Пловдив
Привет, момичета! Още се ориентирам в този форум. Аз съмкато онова - нето риба, нито рак  Laughing - мартенско-априлска мама. Записах се в темичката за март, защото тогава е официалния ми термин - по последна редовна менструация. Според Док обаче се двежа около или след 07.04. Та, ако не възразявате, ще следя с интерес и тази темичка! След десетина дни съм на консултация при Док, който си ме следи и може да имам повече ориентация  Wink
Много се радвам за всички бъдещи мами! Желая ви много хубави емоции!   bouquet
А с гаденето - вярвам скоро ще се сборим! Аз сега също съм "на фаза" записване на и на ЖК, защото моят Док не работи със ЗК, и издирвам подходящ лекар в най-близкото до вкъщи ДКЦ. Та, така...
Имайте една истински хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт