Хич не ни е зле на БУРГАСкото море (34)

• 17 118
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
 bubi4ko как така ще пуснеш мъжо по жени ,много си добричка./Ама ти найстина ли?
Абе чета тук там че за нейната възраст трябва да сме 120-150мл. и затова съм се завайкала.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 22:37 от didi78

# 76
bubi4ko как така ще пуснеш мъжо по жени ,много си добричка./Ама ти найстина ли?
Абе чета тук там че за нейната възраст трябма да сме 120-150мл. и затова съм се завайкала.
ми какво да го правя мъжа ми - нали и той трябва да си почине от мен.
а за яденето какво да ти разправям, може да има мн причини. Дени като беше на 3м почти две седмици подред хапваше по 40-50 грама и само толкова. аз бях шах и мат. не знаех какво да правя. накая се оказа, че аз водата давах от шишета НУК, а храната от Д-р Брайун, и тя просто е искала бибите на нука, нали те са един такива криви, че като почнахме да я храним от нук вс си дойде на мястото. но тя никога не е ядяла по много. после има и нещо друго, на кутиите за АМ винаги пише едни такива големи количества, щото нали и те трябва да им върви търговията. Дени никога не е изяждала тези количество, които пише на опаковките. При нас храненето беше по 30-40мин и все не си изяждаше всичко. не се притеснявай, важното е детето да си е в нормата кг. аз Дени даже я бях водила да я тегли Калудова и като и казах, че не се храни и тя хубаво ми се накара, щото си беше съвсем в нормите детето. просто никога не е била лакума, но това не е основание за притеснение. ако трябва направи храненията на по голяма пауза, да не са на 3 часа по часовник, а примерно на 3ч30мин

# 77
Хайде да се запиша и аз, малко късно, ама полежахме малко в болница диагноза - вирусен гастроентероколит /каквото и да означава това/. Днес ни изписаха, но още дрискаме, и да ви кажа да внимавате къде ходите и с кой се събирате, че отделението щеше да се пръсне по шевовете, и при възрастните имало много болни, един вид на епидемия отива работата

# 78
Честит празник на всички!

момичета, препоръчайте ми детски офталмолог и ортопед за преглед с ехограф на малчо.
не знам дали се поемат от ЗК , но съм решила да го заведа този месец. и като цени , ако може да ме ориентирате...
някой излизал ли е навън, как е времето? става ли за разходка?
Единствения детски ортопед за бург.област в момента е д-р.Ст.Христов(и д-р Колев ама доста остаря)А д-р Стоян Христов има кабинет в поликлиниката в Зорница-там кадето беше дискотека Огледала.Много си разбира от работата човека!!!

# 79
обърках се  Embarassed Христов в Света софия ли преглежда на ехограф или другаде? коя е тази клиника в Зорница?

# 80
В зорница-там кадето беше пицарията, до болницата е .Еми не и знам името,тя е от скоро.

# 81
там, където за антитела ли правят изследванията?

# 82
Най-после го намерих-Зорница бл.49.Ето и другоhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.msg4329260#msg4329260

# 83
Най-после го намерих-Зорница бл.49.Ето и другоhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.msg4329260#msg4329260
   bouquet  bouquet  bouquet

# 84
Радвам се че все пак успях да ти помогна!Късмет и лека вечер!

# 85
благодаря, и на теб също   bouquet

# 86
  • България
Лелееее, момичета ако знаете как се събудих тази сутрин - ужас . Спим си с малката на спалнята и изведнъж чувам някакво тропане на терасата  (8-ми етаж) и реших , че вятъра е много силен и ще издуха дрехите. Скачам както съм си по гащи и ...ГЛЕДАМ НЯКАКЪВ ЧОВЕК   И ми вика "бутнахме простора без да искаме , после ще го оправим " Щеше да ми изскочи сърцето . Те правели изолация долу на 4-тия. Аз после видях, че виси на въже. Е, такова нещо не ми се беше случвало.
  Вчера питах дали ще  ходите към морската, но никой не ми отговори  Sad 

# 87
Лелееее, момичета ако знаете как се събудих тази сутрин - ужас . Спим си с малката на спалнята и изведнъж чувам някакво тропане на терасата  (8-ми етаж) и реших , че вятъра е много силен и ще издуха дрехите. Скачам както съм си по гащи и ...ГЛЕДАМ НЯКАКЪВ ЧОВЕК   И ми вика "бутнахме простора без да искаме , после ще го оправим " Щеше да ми изскочи сърцето . Те правели изолация долу на 4-тия. Аз после видях, че виси на въже. Е, такова нещо не ми се беше случвало.
  Вчера питах дали ще  ходите към морската, но никой не ми отговори  Sad 

Joy Joy Joy Рени, на воля се смях! А за Морската в понеделник сигурно ще сме на линия.
Добро утро!

# 88
Съвсем плахо се включвам във групичката на бургазлийки. Прясна новодошла снаха съм и ще се радвам да споделям с вас емоции и да ме съветвате......

# 89
добре дошла  yzida   Hug

Общи условия

Активация на акаунт